Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3180, 20

Як вигідно купити осінні путівки до Туреччини: поради турагенції

Мармарис чи Аланія? Готель все включено чи юніт в резиденції з басейном? Їхати самостійно чи знайти попутника? Купувати пакетний тур чи добиратися самостійно?

На Тячівщині екологічні інспектори Закарпаття виявили жорстоке поводження з тваринами

11-12 серпня працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області у курортній частині смт Солотвино виявили осіб, які незаконно утримували тварин та птахів, які внесені у Червону книгу, використовуючи їх для наживи. Побачивши екоінспекторів, які після огляду складали протоколи, один з чоловіків втік з мавпою.

Водійці «Porsсhe», яка важко травмувала чоловіка у ДТП в Ужгороді, присудили 4 роки ув’язнення

Cуд визнав винною 25-рiчну жительку Сваляви у скоєннi ДТП, що заподiяло важкi травми потерпiлому, та призначив їй покарання у виглядi позбавлення волi строком на чотири роки. Про це повiдомляють в Ужгородському мiськрайонному судi.

З початку року закарпатські митники викрили 25 спроб ввезення «гуманітарки» на 6 млн грн

За 7 місяців 2023 року в зоні діяльності Закарпатської митниці зафіксовано 25 спроб незаконного переміщення товарів серед гуманітарної допомоги, яку не декларували або подавали документи, що містять неправдиві відомості, на загальну суму 6,2 млн грн. Серед предметів правопорушення - медичні препарати, плунжерні пари паливного насоса, тепловізори, антисептичні серветки, бальзами для гоління тощо – понад 1,2 найменувань.

На Мукачівщині у ставку втопився чоловік

13 серпня до ДСНС надійшло повідомлення про ймовірне утоплення в ставку чоловіка. Подія трапилась у с. Горонда, вул. Елеваторна, (ставок біля елеватору).

Переваги використання промислових твердопаливних котлів у виробництві

Переваги використання промислових твердопаливних котлів у виробництві.

Минай зіграв унічию з ФК Дніпро-1

В Українській Премєр-лізі відбулися матчі 3-го туру.

На АЗС в Ужгороді горить автомобіль

Пожежа трапилася на автозаправці БРСМ по вул. Бабяка. Горить легковий автомобліль "Шевроле Авео" на львівських номерах. На місці працюють рятувальники.

На Закарпатті посилюють підтримку сімейного фермерства для ветеранів та членів їхніх родин

Наша область стала пілотною для реалізації програм розвитку малого й середнього бізнесу в галузі свинарства та вівчарства, до яких можуть долучитися ветерани та члени їхніх родин. Створення умов для відкриття сімейних ферм і подальший супровід учасників проєкту передбачає Меморандум про співпрацю, який підписали Закарпатська ОВА й Асоціація «М’ясної галузі», повідомляє пресслужба Закарпатської ОВА.

ФК Хуст зіграв внічию у Чернівцях

Відбулися матчі третього туру Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги

В Ужгороді триває навчально-тренувальний курс у центрі підготовки населення до національного спротив

Сьогодні разом з його учасниками в межах плану підготовки виконали спеціальний комплекс фізичних вправ для розвитку сили та витривалості під назвою «Карпатська миля», - повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

Відбулася сесія міськради

Депутати затвердили звіт про виконання бюджету Ужгородської міської територіальної громади за січень-червень 2023 року. Як ідеться у проєкті рішення, до бюджету Ужгородської громади з січня по червень 2023 року надійшло 1 млрд 124 млн 926, 6 тис. грн, або 101,6% уточненого планового показника.

Хмари над Гісемом

Найбільшою сенсацією тижня стали обшуки у коньячного барона Володимира Гісема. Депутат Ужгородської міськраді Віталій Глагола спочатку опублікував відео з Ужгородського коньячного заводу, на якому були співробітники СБУ, а потім той таки Глагола оприлюднив фото з обшуків. Було знайдено портрет Путіна та печатки російських підприємств.

На Березнянщині поліцейські виявили у вантажівці контрабандну техніку на 65 млн. грн

Ця подія сталася на блок-посту поблизу села Ужок на Великоберезнянщині.

Закарпатські митники забрали від пенсіонера з Львівщини 20 картин українських художників

На митному посту Астей закарпатські митники виявили, що пенсіонер з Львівщини везе до України 20 картин українських художників радянського періоду.

З Мукачівщини до Херсонщини вирушила бригада спеціалістів, які допомагатимуть відновлювати житло

Закарпатці – дивовижні, щирі і завжди готові прийти на допомогу, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - Голова Великолучківської територіальної громади Василь Коштура разом зі своїми колегами, односельцями відкладають свої справи і вирушають на Херсонщину.

На Закарпатті завершили відновлення двох мостів, ремонт яких почався ще в червні

З робочою поїздкою перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький сьогодні перебував на Хустщині та Тячівщині. Він оглянув два вже відремонтовані мости, відновлення яких стартувало ще у червні, та хід ремонту дороги в одному з сіл.

Закарпатські угорці: Поправки до закону Про нацменшини не поновлюють права меншин

Товариство угорської культури Закарпаття та Демократична спілка угорців України поширили спільну заяву щодо внесення змін до закону Про нацменшини

В Ужгороді викрили кол-центр, працівники якого виманювали гроші у закордонних громадян

Правоохоронці провели спецоперацію і викрили кол-центр, працівники якого представлялися представниками інвестиційних та фінансових компаній і таким чином виманювали гроші

Брата й сестру засудили до 14 років позбавлення волі за вбивство матері

У лютому 2017 року 18-річний хлопець домовився зі своєю 15-річною сестрою вбити власну матір

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат