Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3120, 20

У Солотвині автомобіль наїхав на 8-річну дитину

ДТП сталася в селищі Солотвино на Тячівщині

У Хусті на пожежі загинула пенсіонерка

Пожежа сталася на вулиці Івана Франка в Хусті

У Хусті автомобіль АУДІ збив коня - водій загинув

Вчора пізно ввечері сталася смертельна ДТП на трасі Мукачево - Рогатин у межах міста Хуст

Карпати програли Галичанці у матчі за Суперкубок

В Україні стартував гандбольний сезон матчами за Суперкубок. У київському Палаці спорту 19 серпня відбувся матч між жіночими командами, сьогодні зіграють чоловічі.

Керівник Держекоінспекції Михайло Банк зустрівся з представниками   ГО Чисто де

Цього тижня до керівництва Держекоінспекції Закарпаття завітали представники ГО «Чисто де» Олена Жук з колегою.

Більшість мостів у країні зведено 60 років тому, їх проєктні навантаження не відповідають сьогоденню

Взяв участь у засіданні Комісії з перевірки стану мостових споруд у режимі відеоконференції, - повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Віктор Микита висловив співчуття родині загиблого лікаря Мукачівської лікарні Івана Турка

Учора, 18 серпня, відповідно до ухвали слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду 23-річному мукачівцю, який підозрюється у вчиненні злочину, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Хуст програв удома Агробізнесу

У Першій лізі відбулися матч 4-го туру. Хуст приймав ФК Агробізнес з Волочиська Хмельницької області і програв 0:1. Гол: Кузьмин (73).

Минай програв на виїзді Металісту

В УПЛ відбулися матч 4-го туру. Минай грав у Києві з ФК Металіст 1925 і програв 0:1. Гол: Дмитренко (70).

Сучасна реабілітація потребує комплексного підходу

На сесії Ужгородської міської ради 15 серпня прийняли рішення про виділення землі під будівництво (реконструкцію будівлі) Центру для реабілітації військових. Він розташовуватиметься в одному з корпусів неподалік міської лікарні по вулиці Миколи Амосова, який потребує ремонту і раніше використовувався як пологовий будинок.

Чому мовчать про коньячного барона

Ми повідомляли про те, що силовики провели обшуки на коньячному заводі та інших об’єктах коньячного барона Володимира Гісема. Але дивує те, що самі силовики про це мовчать. Жодна прес-служба силових структур не поширила з цього приводу інформацію. Все що ми маємо, так це інформація та фото депутата Ужгородської міськради Віталія Глаголи.

Більше повноважень

Ми майже щодня чуємо новини про виявлення фактів корупції у сфері постачання армії. Це стосується всього спектру – від оснащення до харчування. Крадуть на всьому. Пригадуєте закупівлю продуктів харчування для армії? Тоді контракт розміром 13 млрд грн Міноборони уклало з ТОВ "Актив компані". Ця фірма має статутний капітал у тисячу гривень. 2021 року податкова служба анулювала у цієї фірми свідоцтво платника ПДВ через відсутність поставок і ненадання декларацій.   Журналісти вияснили: що продукти в контракті значно дорожчі: ніж можна купити навіть на ринках і крутих супермаркетах.

На найбільшому пропускному пункті Закарпаття тестуватимуть єЧергу для пасажирських автобусів

З 23 серпня Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури розпочне тестування послуги єЧерга для регулярних та нерегулярних рейсів пасажирських автобусів у пункті пропуску Чоп – Захонь.

Юна закарпатка перемогла у престижному конкурсі в Італії

Юна берегівчанка Кароліна Пиринець, яка отримала   на конкурсі Міni Miss Ukraine 2023 титул Міні Топ-Модель України 2023 Grand Prix, представляла Україну на V Міжнародному дитячому фестивалі юних моделей “WORLD FASHION KIDS 2023 “ в місті Піза, Італія.

Дорожній конфлікт, що завершився смертю: мукачівцю повідомили про підозру та взяли під варту


За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури мешканцю Мукачева повідомлено про підозру у нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті особи (ч. 2 ст. 121 КК України). Сьогодні його взяли під варту без права внести заставу.

Закарпаття матиме своїх амбасадорів, які сприятимуть посиленню міжнародної співпраці регіону

Ми формуємо команду людей — лідерів думок, хороших комунікаторів, професіоналів своєї справи — котра розповсюджуватиме ідеї інвестиційних можливостей Закарпатської області на національному рівні та серед іноземних партнерів. Йдеться про напрямки наука, освіта, медицина, політика, бізнес, громадський сектор, інформаційні технології, культура та спорт, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

В Ужгороді представили проєкт «Custody Records», який реалізували на базі райуправління поліції

Разом із начальником ГУНП в Закарпатській області – генералом поліції третього рангу Ярославом Колесником та місцевою громадою в Ужгороді представили проєкт «Custody Records», який реалізували на базі оновленого районного управління поліції, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Ужгородського адвоката Андрія Ільтьо взяли під варту із заставою ₴6,71 мільйони

Працівниками управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області здійснюється супровід у кримінальному провадженні по одразу 7 статтям КК України, - повідомив Віталій Глагола.

На Закарпатті втілюють українсько-угорський проект обводнення 10 000 га сільсько-господарських угідь

Сьогодні відбулася важлива зустріч з Олегом Киселем - начальником Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та   Юрієм Шпонтаком - директором департаменту екології та природніх ресурсів, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - Розмова йшла про дуже важливий проєкт, від якого залежить забезпечення водними ресурсами більше 10-ти тис. га в одному з районів Закарпаття.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат