Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3220, 20

На Закарпатті судитимуть «кримінального авторитета» та його спільників, які влаштовували «сходки»

Закарпатська обласна прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт щодо кримінального авторитета за фактом поширення злочинного впливу та організації злочинних зібрань, а щодо чотирьох його спільників – за фактом участі у таких «сходках».

Впродовж минулої доби на Закарпатті виявили 16 ухилянтів, які   намагалися потрапити до Румунії

Шістнадцять чоловіків призовного віку, які намагались незаконно перетнути держрубіж, затримали впродовж минулої доби прикордонники Мукачівського загону. Усі мали намір потрапити до Румунії.

Поліція Закарпаття перевіряє законність перетину держкордону колишнім міським головою Рахова

Сьогодні ми повідомляли, що міський голова Рахова Віктор Медвідь втік закордон на підставі виписаного самому собі відрядження.

Погоджено перспективний план мережі закладів охорони здоров’я у Закарпатській області

МОЗ погодило Перспективний план спроможної мережі закладів охорони здоров’я Закарпатського госпітального округу у складі 7 надкластерних лікарень, 7 – кластерних і 8 – загальних.

На Закарпатті дружина намагалася «купити» у прикордонників пропуск для свого чоловіка

У залізничному пункті пропуску «Чоп» 40-річна українка запропонувала правоохоронцям хабар за пропуск через кордон її 35-річного чоловіка.

Голова лісгоспу на Тячівщині підозрюється у розтраті коштів у великих розмірах

Директору одного з лісомисливських господарств на Тячівщині повідомлено про підозру в розтраті майна у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем.

Закарпатці продовжують допомагати жителям Херсонщини відновлювати помешкання

У громадах, які перебувають під патронатом нашої області у межах національної ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч», на 25 об’єктах ведуть ремонтні роботи, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Закарпаття стало першим регіоном, де стартували консультації з представниками національних спільнот

Такий діалог потрібен задля успішної реалізації основних міжнародних стандартів щодо захисту прав нацменшин та впровадження Концепції Державної цільової національно-культурної програми «Єдність у розмаїтті», - повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті затримали організаторів переправлення ухилянтів через кордон за допомогою човнів

Мешканці Полтавської та Закарпатської областей займалися пошуком чоловіків призовного віку, яким пропонували незаконний перетин кордону за грошову винагороду. Наразі затримано чотирьох учасників угруповання.

Професор з Ужгорода став Послом України в Угорщині

Президентка Угорщини підписала агреман новому послу України Федору Шандору

Міклош Шолтес: Угорщина – надійна опора для України

Голова національної гумантірної ради, державний секретар з питань релігії, цивільних зв’язків та національних меншин Угорщини Міклош Шолтес – пряма мова

Діти із Закарпаття відпочивають в угорському місті Фенєшлітке

Діти віком від 6 до 16 років із Закарпаття та їх супровід перебувають на оздоровленні в угорському місті Фенєшлітке.

Закарпатські митники запобігли незаконному вивезенню до Туреччини пилопродукції з дуба на 1 млн. грн

Порушення задокументували днями на митному посту «Дякове», що на кордоні з Румунією. Під час проходження митних формальностей водій фури подав товаросупровідні документи, згідно з якими івано-франківське підприємство експортувало до Туреччини вантаж «пиломатеріали обрізні дубові», в кількості 20,1 м куб.

На Ужгородщині реалізують грантовий українсько-словацький протипаводковий проект

Бути готовими до паводку і зуміти мінімізувати його наслідки. Саме це стало головною метою українсько-словацького грантового проекту FloodUZH «Спільні заходи з запобігання природних катастроф у транскордонному басейні р. Уж». Його реалізовують на Закарпатті з 1 вересня 2019 р. до 31 серпня 2023 р., - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Ужгородщині бандити увірвалися до чужого будинку та проломили череп господарю

7 серпня, близько 21:40 до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні 35-річного жителя села Порошково Ужгородського району. У чоловіка медики діагностували перелом основи черепа та помістили його до реанімаційного відділення лікарні.

На Закарпатті правоохоронці затримали «бус» повний тютюнового контрафакту

Незаконну оборудку з підакцизним товаром припинили цієї ночі співробітники внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону ГВВВБ «Захід» Держприкордонслужби спільно з прикордонним нарядом відділу «Тячів» та працівниками поліції.

Ужгородський священик вибачився за "великий народ Росії", після того, як його відсторонили від служб

Священик Ужгородського греко-католицького катедрального собору Роман Курах на богослужінні назвав росіян «прекрасним народом» і закликав молитись за примирення українців та росіян.

У Хусті затримали торговця зброєю та боєприпасами

На вчиненні злочину правоохоронці затримали жителя Хустського району. В ході розслідування було задокументовано факт збуту фігурантом майже двох сотень бойових набоїв до автоматичної зброї.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат