Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3520, 20

В Ужгороді стерилізують бездомних собак

В Ужгороді запрацювала мобільна команда міжнародного БФ «FOUR PAWS International». Кожного робочого дня, із 9:00 до 18:00, фахівці здійснюють відлов безпритульних собак, стерилізують їх та роблять вакцинацію проти сказу.

На майно екскерівника Ужгородського аеропорту накладено арешт

Колишній керівник аеропорту "Ужгород" звинувачують у службовій недбалості

Закарпатські митники не дозволили незаконно вивезти з України партію лісопродукції з цінної породи

5 червня інспектори-оперативники управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Закарпатської митниці вчергове задокументували на кордоні з Румунією правопорушення через неправдиві відомості в товаросупровідних документах. З’ясувалося, що ділки намагалися   експортувати до Сербії партію лісо продукції з дубу, вартістю майже півмільйона гривень, у незаконний спосіб.

ФК "Минай" та "Хуст" програли "Дніпру-1" у товариських матчах

Закарпатські клуби продовжують підготовку до нового сезону - Минай у Прем'єр-лізі, Хуст у Першій лізі.

На Закарпатті судитимуть посадовця Держкомзему з вини якого землі лісгоспу перейшли у приватну власн

Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо колишнього очільника міськрайонного управління Держкомзему у м. Тячів і Тячівському районі за фактом зловживання владою та службового підроблення, що завдало тяжкі наслідки.

На Закарпатті проживає близько 3000 громадян без документів

Про це сьогодні у рамках звіту за попередній рік роботи омбудсмана повідомив Ігор Гречуха, головний спеціаліст відділу сприяння роботі регіональних представництв Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини.

В Ужгороді шукають тіло потопельника

В Ужгородському кар'єрі потонув чоловік

The Doors: спокій поміж галасу міста

Місце, де можна розслабитися на затишній терасі, випити смачну каву чи келих сухого вина, провести час з друзями або ж насолодитися тишею на самоті.

Судитимуть сепаратиста з Ужгородщини, який схвалював дії військових рф

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо уродженця Ужгородщини за фактом посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, вчиненого повторно, а також виготовлення та поширення матеріалів із виправдовуванням, визнанням правомірною, запереченням збройної агресії рф проти України.

Голова Закарпатської ОВА зустрівся у Брюсселі   з віцепрезидентом Асамблеї європейських регіонів

Роботу в Європейському кварталі Брюсселя розпочали із зустрічі з віцепрезидентом Асамблеї європейських регіонів Жаном-Люком Ванраесом, - повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

Територіальні громади Закарпаття отримали можливість створювати свої індустріальні парки

Обласна військова адміністрація спільно з Агенцією регіонального розвитку «Закарпаття» запускають конкурс для територіальних громад на фінансування розробки концепції індустріальних парків.

Угорсько-українська Торгово-промислова палата підтримує нужденних та ВПО на Закарпатті

Угорсько-українська Торгово-промислова палата провела на території Угорщини збір на підтримку нужденних та вимушено переміщених осіб на території Батівської громади.

Ужгород планує закупити електробуси

Сьогодні на виконкомі міськради було підтримано рішення комунального підприємства Ужгородський муніципальний транспорт про залучення коштів Європейського банку реконструкції і розвитку на закупівлю електробусів.

На Великоберезнянщині затримали нелегала з російським паспортом

Прикордонники Чопського загону затримали громадянина російської федерації, який прямував від прикордонного села Сіль у бік Словаччини.

В Ужгороді зі стіни будівлі музичної школи демонтують стелу композитору Чайковському

Сьогодні на виконкомі Ужгородської міськради прийняли рішення демонтувати дошку російському композитору Чайковському зі стіни будівлі Ужгородської музичної школи, яка тривалий час носила ім'я Чайковського.

Майора Закарпатського центру комплектування звільнили з лав ЗСУ

Ще 25 червня близько 15:20 на зупинці "Вулиця Котляревського" в Ужгороді майор обласного військкомату Костянтин Варі побив жінку офіцера ЗСУ Тетяну Новак.

На Воловеччині горіла вантажівка

На трасі Київ-Чоп біля села Нижні Ворота на Воловеччині сталося загоряння вантажівки МАН.

Чому на Закарпатті найкращі умови для ведення бізнесу

Закарпаття вийшло в лідери в Україні щодо легкості ведення бізнесу.

Протягом минулого місяця прикордонники виявили в річці Тиса тіла трьох потопельників

Як повідомили в Держприкордонслужбі, протягом червня в річці Тиса було виявлено тіла трьох чоловіків-ухилянтів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат