Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3600, 20

В Берегові відкриють підприємство з виробництва спортивного екіпірування

Під час зустрічі з керівництвом Берегівської міськради керівництво міжнародної компанії з виробництва гірськолижного взуття ТОВ «Техінка Груп» розповіло деталі свого наміру відкриття сучасного підприємства легкої промисловості в Берегові, про це інформує міський голова Золтан Бабяк.

На Закарпатті затримали чоловіка, що продавав на органи у Європу дітей віком 1-2 роки

Як мені стало відомо із поінформованих джерел, що чоловік підшуковував батьків, які готові продати свою дитину на органи. Затримання відбулось на КПП «Малі Селменці» на україно-словацькому кордоні, повідомив у соцмережі журналіст Віталій Глагола.

На Закарпатті три працівники військової контрозвідки побили генерала СБУ

Вчора у Великій Доброні троє працівників контрозвідки побили Віктора Микуліна, який у свій час був і заступником голови Закарпатської ОДА Москаля.

На Ужгородщині розпочалися ремонтні роботи на автошляхах Чопської громади

Роботи з відновлення покриття та покращення проїзду стартували на Ужгородщині, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті СБУ викрила агітатора, який закликав «віддати Закарпаття Угорщині»

Співробітники спецслужби викрили та блокували у Закарпатській області діяльність зловмисника, який агітував за прийняття рішень, що несуть загрозу територіальній цілісності України.

З книги про В. Турянчика «Залізний капітан»

1966 рік став для київського «Динамо» найбільш вдалим, адже вони   цього сезону оформили дубль, ставши володарями золотих медалей чемпіонату та кубка колишнього СРСР. Василь Турянчик головним матчем року назвав поєдинок між лідерами — ФК «Динамо» та ЦСКА Москва.

Чи готовий Ужгород до захисту населення у разі надзвичайних ситуацій

В Україні виникло відразу декілька скандалів, через непридатність бомбосховищ. У Києві взагалі через закрите бомбосховище під час чергового ракетного удару загинули люди. А ще в столиці викрили схеми, за якими витрачалися мільйони для закупівлі абсолютно непотрібних у бомбосховищах речей. Наприклад, барабанів.

Євросоюз починає тиск на клан Балог

Як ми повідомляли, ще в лютому було депортовано за загрозу нацбезпеці Євросоюзу Віктора Балогу та його сина - мера Мукачева - Андрія Балогу. І хоч Віктор Балога намагався показати, що це помста Угорщини, насправді Угорщина тут не причетна. Ми повідомляли, що центральне видання Угорщини Модьор Немзет розповіло, що Віктора Балогу та його сина Андрія було затримано в Австрії, а потім передано Словаччині, які їх видворили. І причиною були зв'язки Балог з контрабандним бізнесом сигарет.

Голова Закарпатської ОВА виступив на Конференції з питань відновлення України у Лондоні

Завершився другий день Конференції з питань відновлення України, яка триває в Лондоні, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Роль регіонів у відбудові країни – тема нашого виступу на дискусійній панелі в межах заходу.

ФК «Минай» завершив сезон УПЛ на 8-й сходинці

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ виніс рішення щодо матчу 30-го туру УПЛ "Минай" — "Зоря".

На Мукачівщині горів напівпричіп вантажного авто

Мукачівські вогнеборці ліквідували сьогодні вночі займання напівпричепу вантажного авто марки «KOGEL SN 24» на трасі Мукачево-Рогатин.

Віктор Микита зустрівся в Лондоні з Генсеком Конгресу місцевих та регіональних влад Матьє Морі

Під час Конференції з питань відновлення України (URC 2023), яка триває в Лондоні, провів важливу робочу зустріч із Генеральним секретарем Congress of Local and Regional Authorities of the Council of Europe Матьє Морі, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді держреєстраторка незаконно змiнила право власності на земельну ділянку на Слов’янській на

Державному реєстратору з Тячівщини повідомлено про підозру в повторній несанкціонованій зміні інформації, що заподіяло значну шкоду. Слідством встановлено, що жінка вчинила ряд порушень, чим сприяла приватному підприємству у незаконному придбанні права власності на земельну ділянку, розташовану поблизу Боздоського парку на Слов’янській набережній в Ужгороді.

Жителя Великоберезнянщини підозрюють у незаконному переправлення військовозобов’язаних через кордон

За процесуального керівництва Великоберезнянського відділу Ужгородської окружної прокуратури закарпатцеві повідомлено про підозру у незаконному переправленні через кордон військовозобов’язаних чоловіків за грошову винагороду.

На Мукачівщині виявили зоопарк, в якому жорстоко поводилися з дикими тваринами

У результаті проведення заходів із запобігання правопорушень щодо жорстокого поводження з дикими тваринами працівники Державної екологічної інспекції в Закарпатській області встановили, що вже тривалий час на території приватного розважального комплексу в одному з населених пунктів Мукачівського району діяв зоопарк. У розважальному закладі в неналежних умовах утримувалися дикі тварини - гімалайський ведмідь, пума та інші тварини.

У Сваляві для переселенців встановили десять модульних будиночків і облаштовують ще прихисток

Створення на Закарпатті гідних умов для внутрішньо переміщених осіб та малечі, яка позбавлена батьківського піклування, – один із важливих напрямків нашої роботи, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Голова Закарпатської ОВА зустрівся в Лондоні із представницею Фінляндії Ніною Ратілайнен

Під час Конференції з питань відновлення України (URC 2023), яка триває в Лондоні, провів робочу зустріч із командою Комітету регіонів ЄС на чолі з членом Комітету та міської ради м. Турку Niina Ratilainen, - повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті триває ремонт доріг на Берегівщині та Тячівщині

На дорогах Буштинської та Батівської громад проводять ремонт.

Перший урожай на Закарпатті збиратимуть вже за місяць

Закарпаття завершило весняно-польові роботи. Повідомляється, що 2023 рокубуло засіяно майже 185 тисяч гектарів землі

У Рахові нетверезі молодики розбили вікна у кількох помешканнях та у районному будинку культури

22 червня, з 5:00 ранку до поліції Рахова почали надходити повідомлення від місцевих мешканців про пошкодження їхнього майна - парканів та вікон. Згодом повідомили і про виявлення пошкодженим вікно на місцевому будинку культури.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат