Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3700, 20

На Ужгородщині у ДТП загинув 67-річний велосипедист

8 червня, у селі Чомонин Ужгородського району водій мікроавтобусу допустив наїзд на велосипедиста. Від отриманих травм останній помер на місці події.

Резонансне вбивство ужгородки, тіло якої знайшли на горищі власного будинку – суд ухвалив вирок вбив

Ужгородська окружна прокуратура в суді довела вину 31-річного жителя Виноградова у скоєнні умисного вбивства та крадіжці речей потерпілої. Його засуджено до 14 років позбавлення волі.

Домашнього насильника з Хустщини засуджено на два місяці ув'язнення

За публічного обвинувачення Хустської окружної прокуратури за домашнє насильство стосовно дружини засуджено мешканця с. Велятин. Суд призначив йому покарання у виді арешту строком на два місяці.

На Закарпатті СБУ викрила агітатора, який схвалював збройну агресію рф і дискредитував ЗСУ

За даними спецслужби, у протиправній діяльності підозрюється 58-річний мешканець Ужгородського району.

Закарпатті з робочим візитом відвідала голова Харківської облради Тетяна Єгорова-Луценко

Наші регіони мають історію справжніх партнерських і дружніх відносин. У перші дні повномасштабної війни ми прийшли на допомогу харківʼянам, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Житель Ужгородщини, який до смерті забив свою падчерку, отримав довічне ув'язнення

Суд визнав жителя Ужгородщини винним у жорстокому вбивстві однієї падчерки та нанесенні тілесних ушкоджень іншій. Його засуджено до довічного позбавлення волі.

На Закарпатті реалізують проєкти зі зведення житла для працівників релокованих і місцевих компаній

Підтримка підприємств, створення сприятливих умов для їх функціонування та розвитку – основа економічного потенціалу Закарпаття, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Двоє неповнолітніх ужгородців жорстоко побили чоловіка

6 червня, правоохоронці отримали повідомлення від медиків про госпіталізацію чоловіка з численними переломами, закритою черепно-мозковою травмою та ушкодженням легень.

Закарпаття збирає гуманітарну допомогу для Херсонщини

Після руйнування Каховської ГЕС тисячі людей опинилися в епіцентрі підтоплення. Вулиці, будівлі у воді, і, як стверджують експерти, вона ще прибуватиме найближчі кілька днів, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Наркоділка з Мукачева засуджено до 9 років позбавлення волі

За публічного обвинувачення Мукачівської окружної прокуратури місцевого жителя за розповсюдження та зберігання наркотиків і психотропів, а також незаконне поводження з боєприпасами засуджено до 9 років позбавлення волі із конфіскацією усього майна, крім житла (ч.ч. 1, 2, 3 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України).

На Ужгородщині екологи виявили масштабну порубку дерев природо-заповідного фонду

У результаті проведення заходів щодо запобігання правопорушень природоохоронного законодавства та розміщення інформації у засобах масової інформації працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області встановили, що в природо-заповідному фонду місцевого значення на землях Великодобронської територіальної громади вирубано 363 дерева різних порід.

За 5 місяців Закарпаття спрямувало до держбюджету понад 7 млрд. грн, що на 95% більше ніж торік

Про надходження до бюджетів за перші п’ять місяців 2023 року і роботу громад розповів сьогодні на брифінгу Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА.

В Ужгороді до Дня журналіста відзначили представників закарпатських засобів інформації

До Дня журналіста перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький нагородив почесними грамотами та відзнаками представників засобів інформації краю.

Потрібна негайна й максимальна реакція світу на російський терор – звернення Володимира Зеленського

Я звертаюся до всіх у світі, хто цінує життя. Сьогодні на нашій українській землі російські окупанти скоїли найбільший злочин екоциду, і не лише за час цієї війни, а за десятки років.

В Ужгороді працівники Інспекції виявили забруднення річки Уж

В Ужгороді працівники Інспекції виявили забруднення річки Уж

Митників поста «Мукачево» підозрюють в організації контрабандної схеми ввезення товарів в Україну

ДБР викрило на Закарпатській митниці контрабандну схему ввезення товарів, яка завдала державі мільйонних збитків. Митники, зокрема, пропустили чотири вантажівки з контрабандою без сплати митних платежів.

На Закарпатті затримали дев’ятьох військовозобов’язаних чоловіків у супроводі двох переправників

Усіх затримали 6 червня прикордонники Мукачівського загону спільно з курсантами Національної академії внутрішніх справ. Викрили правопорушників в результаті реалізації інформації, наданої офіцерами оперативно-розшукового відділу.

На Закарпатті розвиватимуть поліцейську та санітарну авіацію

Під час робочого візиту на Львівщину голова Закарпатської ОВА зустрівся із головою Львівської ОВА Максимом Козицьким, командою місцевих лікарів та опрацювання досвіду наших колег щодо впровадження санавіації.

На Хустщині чоловік впав у колодязь і загинув

6 червня о 16:54 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про падіння людини в колодязь приватного дворогосподарства.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат