Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3740, 20

Надія на удар ворогові під черево

Ось уже понад рік наша країна у стані війни. Війни страшної та кровопролитної. Війни справедливі, тому що ми захищаємо наші рубежі від фіно-монгольських орд, які покусилися на цілісність нашої батьківщини, підтримали недолюдські прагнення сепаратистів і терористів, з якими наші герої антитерористичної операції боролися вже довгі роки. Але справедливість тріумфує, і ситуація починає змінюватися. У тилу ворога прокидаються сили, у співпраці з якими ми зможемо завдати йому смертельного удару.

Дорожники на Мукачівщині розпочали ремонт доріг місцевого значення

Раніше на дорозі обласного значення О 070701 Кольчино – Пузняківці були суцільні ями – нині ж тут на низці ділянок якісне покриття, тож можна впевнено сказати, що відновлення автошляхів продовжуються і в умовах воєнного стану, повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Поліція Закарпаття затримала замовника умисного підпалу будинку свого односельця

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області спільно з оперативниками УСР викрили зловмисника, який організовував підпал будинку свого односельця. Підозрюваний знайшов виконавця та запропонував йому 1000 доларів США. Організатора таких незаконних дій затримано, за даним фактом триває досудове розслідування

На Берегівщині почалося будівництво деревообробного підприємства та логістичного центру

На будівельному майданчику нового обʼєкта виробництва ПрАТ «КЗМДФ» і ТОВ «УХЛК» у Батівській громаді розпочали інженерні роботи зі зведення цехів. Для виконання першочергових завдань залучено десятки одиниць техніки та працівників, повідомив голова ОВА Віктор Микита.

Ротарі клуб «Дебрецен» підтримує ВПО з України

Ротарі клуб в м. Дебрецен передав кольоровий принтер та приладдя до нього представництву Фонду служби Доркас у місті Дебрецен, яке наразі піклується 40 сім’ями ВПО з України.

Голова Бучанської громади подякував угорським партнерам за їх участь у відбудові громади

Анатолій Федорчук у своєму відеозверненні, розміщеному у соціальній мережі, розповів про відбудову пункту екстренної медичної допомоги в м. Буча, яка відбувається за участі Угорської екуменічної служби допомоги.

Закарпаття з робочим візитом відвідав заступник міністра охорони здоров’я України Ігор Кузін

Спільно провели круглий стіл «Подолання комплексу причин, які стоять на заваді ефективній боротьбі з ризиками для здоров’я населення в умовах поширення COVID-19 і воєнного стану», у якому також взяли участь працівники профільного департаменту ОВА, регіональні координатори вакцинації, представники громадських організацій, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Закарпаття відвідали партнери з Пряшівського самоврядного краю Словацької Республіки

Наші закордонні колеги не тільки активно допомагають з перших днів повномасштабного вторгнення, а й завжди готові спільно втілювати важливі ініціативи, зокрема й завдяки реалізації транскордонних проєктів, повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Правоохоронці повідомили про підозру жителю Виноградова, який вдарив неповнолітнього футболіста

У місті Виноградів під час футбольного матчу між командами юніорів батько одного з учасників гри вдарив в обличчя неповнолітнього гравця. За фактом хуліганства поліцейські розпочали слідство та вже повідомили чоловікові про підозру в скоєнні злочину, - повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В Ужгороді правоохоронці виявили підпільну нарколабораторію

За процесуального керівництва Перечинського відділу Ужгородської окружної прокуратури викрито та припинено діяльність підпільної нарколабораторії, яка діяла на території обласного центру.

На Тячівщині лікарі екстреної меддопомоги врятували 1-річну дитину, яка захлинулася і не дихала

Сьогодні до пункту постійного базування екстреної медичної допомоги в одному із сіл на Тячівщині забігли дві жінки з бездиханною однорічною дитиною на руках. Хлопчик захлинувся і не дихав.

Міськраду Ужгорода змусили розірвати договір, який було укладено без проведення тендерних процедур

Міськраду змусили розірвати договір з послуг з проєктування щодо облаштування стадіону Автомобіліст під потреби переселенців, за яким підрядник мав отримати 1,5 млн. грн.

Закарпатська обласна прокуратура забезпечила конфіскацію в дохід держави бурштину вартістю майже 3,9

За клопотанням Закарпатської обласної прокуратури суд ухвалив рішення щодо спеціальної конфіскації 223 кг бурштину у дохід держави. Його вартість становить майже 3,9 млн грн.

Жителя Поляни, який напав із ножем на односельчан, засуджено на 7 років позбавлення волі

За публічного обвинувачення Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури до 7 років позбавлення волі засуджено жителя с. Поляна за замах на умисне вбивство одного знайомого та заподіяння тяжких тілесних ушкоджень іншому.

Сергій “Волина” Волинський продовжує допомагати морпіхам навіть у полоні

26 травня в Києві відбулась презентація благодійного фонду “Сталеві”, що був створений за ініціативою Сергія Волинського.

В Ужгороді поліція затримала групу раніше судимих зловмисників, які обкрадали автівки

До поліції Ужгорода звернувся 28-річний місцевий житель з повідомленням про крадіжку з його автомобіля марки «BMW».

На Закарпатті навчать бажаючих, як вести підприємницьку діяльність

Розвиток регіону безпосередньо залежить від розвитку бізнесу, тому підтримувати кожного, хто працює чи хоче рухатися в цьому напрямку, – важливе завдання для влади, наголосив Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА.

Перечин та Краматорськ стали «містами-побратимами»

Учора в Перечині відвідали будівельний майданчик, де зараз зводять десять енергоефективних будиночків для працівників підприємства, яке релокувалося з Краматорська, повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат