Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3820, 20

Закарпатська поліція розкрила пограбування родини в Перечині

Зловмисник вночі пробрався у кімнату, де спали маленькі діти та затуляв їм рот, щоб не кричали.

Голова ОВА Віктор Микита нагородив трьох закарпатських спортсменів

Сьогодні спільною відзнакою обласної ради й ОВА – нагрудним знаком «За розвиток Закарпаття» – нагородив трьох відомих спортсменів краю: біатлоністок Анастасію та Олександру Меркушиних і фристайліста Олександра Окіпнюка, повідомив Віктор Микита.

Секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян склав повноваження

Секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян написав заяву про складання своїй повноважень. Про це Мелкумян написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Голова ОВА Микита взяв під особистий контроль проблему вигулу собак без повідків та намордників

В Ужгороді стався інцидент через вигулювання собаки без повідка та намордника. Свідком інциденту став голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, який відразу ж прореагував.

Суд визнав незаконним звільнення директора аеропорту «Ужгород» Олега Коцюби

17 травня, відбулося засідання Ужгородського міськрайонного суду, на якому визнано протиправним звільнення у травні 2022 року директора «Міжнародного аеропорту «Ужгород» Олега Коцюби.

В Ужгороді сталася ДТП за участі двох легковиків, один з них перевернуся на дах

Автоаварія сталася 00 на перехресті вулиць Грушевського та 8 березня, про це повідомив Віталій Глагола.

Ужгородська міськрада вимагає від підприємства Вояж відновити пошкоджений мур біля пішохідного мосту

Спільне мале підприємство «Вояж», яке здійснює роботи на об’єкті будівництва «Реконструкція будівлі громадської вбиральні з надбудовою під громадську будівлю кав'ярні з магазином в межах комплексного проекту реконструкції торгового павільйону та громадської будівлі (2-га черга) по площі Шандора Петефі, 2«а» в м. Ужгород» рішенням виконкому сьогодні, 17 травня, зобов’язали:

Начальник вiддiлу митного поста «Тиса» та його заступник, вимагали хабарi з комерсантiв

Працівники ДБР завершили досудове розслідування стосовно начальника відділу митного поста «Тиса» Закарпатської митниці та його заступника, які вимагали та отримали з комерсантів 10,6 тисяч Євро.

На Закарпатті місцеві й релоковані субʼєкти господарювання можуть отримати гранти за програмою USAID

Гранти – корисний інструмент, котрий відкриває нові можливості для розвитку бізнесу, створення додаткових робочих місць, виходу на європейські ринки тощо, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо. - Сьогодні про напрямки фінансової допомоги в межах Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» спілкувалися з її керівницею Олесею Залуською, місцевими й релокованими субʼєктами господарювання.

Голова ОВА Віктор Микита відвідав Сваляву, де проінспектував роботу міської лікарні

З робочою поїздкою перебуваю на Свалявщині, - повідомив Віктор Микита. - Тут у межах візиту разом із заступниками, народним депутатом Михайлом Лабою та місцевими депутатами провели зустріч з колективом Свалявської міської лікарні й оглянули нове медичне обладнання, яке придбали за кошти державного бюджету.

Головного архітектора Ужгорода відсторонили від посади і обрали запобіжний захід

За клопотанням, погодженим Закарпатською обласною прокуратурою, Олегу Бошовському, підозрюваному у службовому підробленні, обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Водночас, за рішенням суду, його відсторонили від посади на час проведення досудового розслідування.

Голова ОВА Віктор Микита розповів про роботу Адміністрації в умовах воєнного стану

Чому досі на Закарпатті жодна церква УПЦ (МП) не перейшла до ПЦУ, чи буде влада примушувати релігійні громади змінювати підпорядкування, що таке Конгрес місцевих та регіональних влад, чи не є це наступом на децентралізацію та до чого тут голова Закарпатської ОВА, чому міського голову Ужгорода варто було посадити у крісло колісне й чому це не однозначно сприйняла громадськість, чи влада почала уже готуватися до виборів та що визначає ефективність керівника області?

Закарпатець у онлайн розмові з мешканцем Росії зізнався у прихильності до Путіна (ВІДЕО)

У одній із соцмереж уродженець Закарпаття у онлайн розмові з мешканцем російського Бєлгорода зізнається у прихильності до Путіна та Росії.

У Виноградові налагодили виробництво макетів ПТРК Стугна

Макети слугують на фронті в якості хибних цілей для ворога.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита зустрівся із Послом Польщі Бартошем Ціхоцьким

Разом із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Бартошем Ціхоцьким під час заходу, ініційованого «Інститутом Центральноєвропейської Стратегії», обговорили низку питань регіонального розвитку в межах міжнародного співробітництва, - повідомив Віктор Микита.

Найкращий   однокурсник

Цієї весни Борису Галасові виповнилося б 70.   Шостий рік   уже   його нема з нами. Безжальна недуга неймовірно рано обірвала   життя серйозного науковця, мудрого викладача, світлої , навдивовиж порядної людини. Про наукові досягнення ювіляра краще розкажуть його колеги чи послідовники, про педагогічні здобутки — колишні студенти... Мені ж хочеться відзначити куди рідкісніший і коштовніший за всі інші його дар — дар любити друзів. Безкорисно, щиро, до останнього подиху.

На Виноградівщині затримали двох ухилянтів на велосипедах

Двох чоловіків, які мали намір незаконно перетнути українсько-угорський кордон, затримали прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського загону.

В Ужгороді трьом переправникам - місцевому жителю і двом тячівцям - обрали запобіжні заходи

Двом з них – жителям Тячівського району – обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з можливістю внести 400 тис. грн і 500 тис. грн застави. Їхнього спільника, що мешкає в Ужгороді, оголосили в розшук.

На Закарпатті відбулася дискусія про створення безбар’єрного простору

У рамках серії регіональних конференцій «Безбар’єрна Україна» у Закарпатті   також відбулася широка дискусія про створення безбар’єрного простору   та   безбар’єрного середовища.

День Європи разом із країнами-членами ЄС

9 травня Україна вперше долучилася до заходів з нагоди свята, яке традиційно відзначається в Європейському Союзі та інших країнах на знак миру та єдності на континенті, – Дня Європи. Цей день уважається днем народження Європейського Союзу. Держави-члени ЄС та інші країни на шляху до євроінтеграції традиційно вивішують прапори та організовуючи спеціальні заходи, а в Люксембурзі та Косово цей день оголошений вихідним.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат