Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3760, 20

Віктор Микита завершив робочий візит до Брюсселю

Наша робота в Брюсселі European Committee of the Regions завершилася. Попереду – довгоочікувана дорога додому, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Віктор Микита зустрівся у Брюсселі з керівництвом однієї з найпотужніших компаній Бельгії

У рамках робочого візиту до Брюсселя разом із командою Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад й послом Всеволодом Ченцовим на запрошення колег відвідали штаб-квартиру однієї з найпотужніших компаній Бельгії – Machiels Group, де зустрілися з її власником Луїсом Макіелсом і топменеджерами, повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Перечині з’явиться сквер Героїв закарпатців, які віддали своє життя за Україну

Майбутнє будівництво сьогодні започаткували Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА, народні депутати, керівництво району, громади, військовослужбовці, представники духовенства й місцеві жителі.

У Закарпатській ОВА відзнакою "За розвиток Закарпаття" нагородили двох жінок

Сьогодні мав за честь вручити двом представницям творчої еліти високу спільну відзнаку обласної ради й ОВА – нагрудний знак «За розвиток Закарпаття», - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Віктор Микита зустрівся у Брюсселі з президентом Комітету регіонів ЄС Васко Алвесом Кордейро

Під час Міжнародного саміту міст та регіонів, який проходив під патронатом Президента України Володимира Зеленського у Києві, разом із паном Кордейро домовилися про співпрацю між European Committee of the Regions і Палатою регіонів Конгрес місцевих та регіональних влад, - повідомив голова Закарпатської ОВА.

Перечину виповнюється 624 роки

З Днем міста мешканців привітав Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА, звернувшись просто з будівлі Європарламенту у Брюсселі.

Віктор Микита: Україна демонструє приклад системної роботи зі збереження власного економічного потен

В умовах воєнного стану Україна демонструє справжній приклад системної роботи зі збереження власного економічного потенціалу, який формуватиме базу для відбудови знищених окупантом населених пунктів, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Дипломатія студентів, або Як студенти-міжнародники УжНУ в Будапешт їздили

11 травня група студентів трьох факультетів університету Ужгородського національного університету поїхали з навчально-пізнавальною екскурсією до Міністерства зовнішньої економіки та зовнішніх справ Угорщини в Будапешті. Ми поспілкувалися з викладачкою, яка їздила з ними, доценткою кафедри угорської філології, заступницею директора з міжнародних зв'язків Українсько-угорського навчально-наукового Інституту Оксаною Талабірчук про те, чому і як вони відвідали сусідню столицю.

Як Віктор Балога з прихильника московського патріархату став його критиком

Останнім часом закарпатський політик Віктор Балога у своїх дописах в соцмережах робить негативні закиди в бік православної церкви московського патріархату. Але як так сталося, що прихильник і популяризатор православної церкви московського патріархату Віктор Балога раптом накинувся на цей патріархат?

Секретар Мукачівської міськради звинуватив мера міста та його оточення в маніпуляціях

Мер Мукачева Андрій Балога знову вдається до маніпуляцій. Про це повідомив секретар Мукачівської міськради Олександр Горячкун.

На їхні землі

Цього тижня була паніка в росіян. Ми зайшли на їхні землі. Не ті, які вони у нас відібрали, а на їхні до 1991 року. Мова про Білгородську область.

У Виноградові двоє циган скоїли розбійний напад на чоловіка

26 травня, вночі, на лінію «102» зателефонувала в 36-річна мешканка Виноградова. Жінка розповіла, що неподалік ринку невідомі напали на її чоловіка, побили та відібрали особисті речі.

На Мукачівщині жінка вбила свого знайомого, з яким перед цим розпивала алкоголь

25 травня, близько 20-ої години на лінію «102» зателефонував чоловік, який повідомив про вбивство у селі Жнятино Мукачівського району. Заявник зазначив, що йшов вулицею, коли почув жахливі крики із одного з будинків. Коли забіг всередину, оскільки думав, що комусь необхідна допомога, виявив на підлозі тіло чоловіка та кров.

На Іршавщині чоловік вбив матір, а труп закопав у сараї

Днями до Відділення поліції № 1 в місті Іршава звернулася жінка, яка просила розшукати її 63-річну матір. Заявниця розповіла, що, поки вона перебувала за кордоном, зв'язок з мамою обірвався.

Працівники Інспекції на Перечинщині знову виявили пошкодження ґрунтового покриву

У ході проведення подальших заходів щодо запобігання правопорушень природоохоронного законодавства працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області спільно з громадськими екологічними інспекторами, представниками УжНУ та поліцією в результаті огляду встановлено, що на хребті полонини Руна повторно виявлено зняття ґрунтового покриву площею 290 кв. м. без відповідних дозвільних документів.

Сімох закарпатських військових, яких вважали безвісти зниклими, повернули з російського полону

Сімох закарпатських військових повернули з російського полону. Про це Суспільному повідомила регіональна координаторка у Закарпатській області Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Власта Рейпаші.

В Ужгороді батьки відмовилися відпускати в школу дітей через поведінку неадекватного хлопця

У повідомленні до управління освіти Ужгородської міської ради йдеться, що відсьогодні, 25 травня, діти не будуть відвідувати школу та уроки.

На Закарпатті перевіряють повідомлення про замінування шкіл

На Закарпатті перевіряють повідомлення про замінування шкіл області. Про це Суспільному повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

Вже 12 років головний лікар Міжгірської лікарні шукає справедливості в судах

Василь Цар був призначений на посаду головного лікаря Міжгірської районної лікарні ще на початку 2005 року. Здобув авторитет, був чудовим лікарем, практикуючим хірургом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат