Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3560, 20

В Ужгороді нетверезий працівник воєнкомату побив жінку

Дізнавачі Ужгородського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом побиття жінки військовослужбовця. Фігурантом справи є співробітник ТЦКСП, який на момент вчинення кримінального проступку перебував у стані алкогольного сп’яніння. В поліції готують матеріали для повідомлення йому про підозру.

Івана Купала 2023: традиції та гадання

7 липня церква вшановує свято Різдва Іоана Предтечі, тому день Івана Купала присвятили цій важливій події.

Закарпатці мають почесну місію – допомогти відновитися Великоолександрівській громаді Херсонщини

Саме тому ми разом із Віктором Микитою - головою Закарпатської ОДА та моїм колегою Ігорем Шинкарюком зараз тут, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - Спілкуємося із головою громади, мешканцями, будівельниками та інженерами, які проводитимуть тут ремонтні роботи.

Віктор Микита під час візиту на Дніпропетровщину провів робочу зустріч з головою ОВА Сергієм Лисаком

Наші області тісно та ефективно співпрацюють у межах функціонування Палати регіонів Конгресу за різними напрямками життєдіяльності, - повідомив голова ОВА Віктор Микита. - Зараз, в умовах війни, ця взаємодія й наша особиста комунікація допомагають вирішувати низку критично важливих питань.

На Закарпатті відбувся перший дегустаційний конкурс малих виробництв «Вина Срібної Землі - 2023»

30 виноробів Закарпаття надали близько 150 зразків. Переможці визначено в номінаціях «Ігристі вина» «Сухі білі вина (напівсухе)», «Сухі рожеві вина (напівсухе)», «Сухі червоні вина (напівсухе)», «Солодкі вина» визначені, а зараз учасники голосують за те, чия ж продукція отримає звання «Вино глядацьких симпатій», - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Відбулось ще одне відкриття «Книгарня Є» в Ужгороді

На вулиці Корзо зробили урочисте відкриття книгарні, яке відвідали письменники.

Найдревніша вулиця Ужгорода потерпає від інтенсивного руху автомобілів

Найстарша вулиця Ужгорода - Капітульна - руйнується від інтенсивності руху автомобілів.

Одноденний путч

Весь світ з надією спостерігав за тим, як в Росії Пригожин повів свої війська на Москву. Але все закінчилося того ж дня. Пригожина сховали в Білорусь, а його війська повернули на фронт. Дуже все скидалося на фарс.

Кому вигідна війна

На Лондонській конференції з відновлення України всіх вразила промова Говарда Баффета, старшого сина мультимільярдера Уоррена Баффета. Ось цитата:

У Середньому Водяному горіли житлові будинки

30 червня о 15:03 до вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві у с. С. Водяне, що на Рахівщині.

В Ужгороді відбулося засідання регіональної комісії з питань надзвичайних ситуацій

Про дії в разі виникнення надзвичайних ситуацій говорили на черговому засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ та НС під керівництвом Василя Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА.

Закарпатські підприємці можуть отримати компенсацію за витрати під час енергетичної кризи взимку

На початку цього року ми запустили програму підтримки бізнесу в умовах енергетичної кризи «Energy Help», - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо. - Аби робота на підприємствах не зупинялася, суб'єктам господарювання доводилося купляти генератори, сонячні панелі, зарядні станції тощо.

У Великому Березному виявили несанкціонований смітник на землях комунальної власності

У ході проведення заходів із запобігання та виявлення екологічних порушень працівники Державної екологічної інспекції в Закарпатській області на околиці смт Великий Березний виявили несанкціоноване сміттєзвалище в результаті роботи якого навколишньому природному середовищу завдано збитки, а саме забруднення ґрунтів та атмосферного повітря.

Голова Закарпатської ОВА нагородив командира підрозділу аеророзвідки «Птахи Мадяра» Роберта Бровді

Сьогодні в районі ведення бойових дій на Сході країни мав за честь вручити нагрудний знак «За розвиток Закарпаття» нашому земляку, командиру легендарного підрозділу аеророзвідки «Птахи Мадяра» Роберту Бровді, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Між Ужгородом та Львовом курсуватиме новий інклюзивний електропотяг

Укрзалiзниця випустила пiсля капiтального ремонту iнклюзивний електропоїзд, що курсуватиме маршрутом «Ужгород – Львiв». Про це повiдомляє пресслужба перевiзника.

Голова Закрпатської ОВА привітав спецпризначенців та передав їм військове обладнання

Привітав оперативників Управління СБ України в Закарпатській області з Днем Конституції України, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Житель Хустщини, який ухилився від призову, проведе 4 роки за ґратами

За апеляційною скаргою Хустської окружної прокуратури замість «умовного» покарання закарпатець, який ухилявся від призову на військову службу, відбуватиме реальний термін за ґратами (ст. 336 КК України). Закарпатський апеляційний суд скасував вирок суду першої інстанції в частині призначення покарання та прийняв рішення засудити чоловіка до 4 років позбавлення волі.

Повідомлено про підозру зловмиснику, який погрожував очільнику єврейської громади Закарпаття

СБУ повідомила про підозру зловмиснику, який виправдовував злочини рашистів у своїй «авторській» псевдонауковій праці.

35-річний закарпатець намагався вивезти за кордон картину австрійського художника-пейзажиста

Старовинну картину відомого австрійського художника-пейзажиста довелось вилучати на митному посту «Тиса», що на кордоні з Угорщиною, через недекларування та відсутності дозвільних документів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат