Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3980, 20

Поблизу Ужгорода родина з немовлям намагалися подолати загороджувальний паркан на кордоні

На околиці Ужгорода, прикордонний наряд виявив чоловіка з жінкою, які намагалися подолати загороджувальний паркан. З ними також була їх тримісячна донька.

Об'їзну дорогу Ужгорода кардинально обновлятимуть - голова ОВА Микита

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита провів спеціальну нараду щодо кардинального обновлення об'їзної дороги Ужгорода, яка веде до держкордону зі Словаччиною

Завдяки новому лінійному прискорювачу в Ужгороді, вдалося пролікувати понад тисячу пацієнтів

Понад півтора року в Закарпатському протипухлинному центрі в Ужгороді працює потужний лінійний прискорювач. Завдяки йому медики проводять променеву терапію, не зачіпаючи здорові клітини навколо, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

У Сваляві місцевий неадекват побив працівника АЗС

Днями на головний пульт централізованого спостереження надійшов сигнал «тривога» з охоронюваного обʼєкту - АЗС в Сваляві.

Рейди по карпатським лісам виявили найбільше самовільних рубок в Ужгородському лісгоспі

Карпатським лісовим офісом за останні 4 місяці було проведено близько 500 рейдів по лісовим масивам Закарпаття, Львівщини та Франківщини.

На Хустщині легковик перелетів через залізницю і зіткнувся з бетонним стовпом

Хустські рятувальники деблокували потерпілих у дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася на залізничному переїзді біля с. Бороняво.

В Ужгородській школі діти потерпають від хлопця, який б’ється та називає себе «путінським дітям»

До мене звернулася мама однієї з учениць цієї школи, яка вже пів року разом іншими батьками намагається вирішити цю ситуацію, повідомляє у своєму телеграм-каналі депутат міськради Віталій Глагола.

Посадовці Іршавського лісогосподарства завдали державі 50 млн грн збитків

За процесуального керівництва Спеціалізованої екологічної прокуратури Закарпатської обласної прокуратури двом колишнім працівникам держпідприємства «Іршавське лісове господарство» – головному лісничому та начальнику лісогосподарської дільниці – повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

На Закарпатті судитимуть правоохоронця за скоєння ДТП, в якій загинув підліток

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо правоохоронця за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого.

У Мукачеві підпалили Mercedes депутату Закарпатської облради Георгію Горвату

Депутат Григорій Горват сьогодні вранці в Мукачеві приїхав у перукарню, а тим часом невідомий підпалив припарковане поруч авто.

У Мукачеві місцевий депутат перед своєю кав’ярнею самовільно замінив кам’яну бруківку на цементну

Небайдужі Мукачівці звернули увагу на заміну бруківки на   території біля кав’ярні   в архітектурному ансамблі історичної частини міста, повідомляє видання Трибуна.

Ужгородські комунальники приводять до ладу всі стели на в’їздах у місто

Після зими стели потребували оновлення. Тож як тільки дозволила погода, комунальники розпочали роботи: відремонтували літери, де було потрібно, пофарбували їх.

На Берегівщині двоє переправників побили прикордонника

За процесуального керівництва Виноградівського відділу Берегівської прокуратури двом братам віком 19 та 22 роки із с. Новоселиця повідомлено про підозру у сприянні незаконному переправленню через кордон групи військовозобов’язаних чоловіків і заподіянні прикордоннику тілесних ушкоджень. Підозрюваних взяли під варту без права внесення застави.

Мешканця Тячівщини засудили на три роки позбавлення волі за ухилення від мобілізації

За доводами прокурора Тячівської окружної прокуратури 40-річного мешканця смт. Буштино засудили до 3 років позбавлення волі за ухилення від призову на військову службу під час мобілізації.

На ПП Ужгород у румуна виявили стародруки, які він намагався вивезти до Словаччини

Прикордонники Чопського загону спільно зі співробітниками митниці завадили спробі незаконного вивезення за кордон двох старовинних книг, одна з яких українського, а інша -   іноземного видавництва.

На Закарпатті затвердили план готовності та реагування на спалах кору

Експерти ВООЗ прогнозують, що у 2023 році існують високі ризики чергового спалаху кору. Це пов’язано із циклічністю недуги, а також із міграцією населення в умовах воєнного стану, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Секретарю Ужгородської міськради спалили автомобіль

Про це у соцмережі повідомив сам постраждалий Артур Мелкумян:

Закарпаття серед лідерів за приростом надходжень ПДФО та коштів до загального фонду місцевих бюджеті

Стабільні надходження до бюджетів – один з елементів успішної боротьби на економічному фронті, повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат