Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3940, 20

Ужгородці стали призерами Чемпіонату України з петанку

В Ужгороді на стадіоні "Авангард" протягом трьох днів тривав Чемпіонат України з петанку в дисциплінах тет-а-тет, дуплети та дуплети-мікс.

Виноградівські медики купили у фірми латвійця етиловий спирт на 20% дорожче як в аптеках

Комунальне некомерційне підприємство «Виноградівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Виноградівської міськради Закарпатської області 12 квітня замовило ТОВ «Дойч-фарм» етиловий спирт на 99,99 тис грн.

Голова Закарпатської ОВА доручив перевірити невідповідності формату проведення фестивалю в Ужгороді

Багатьох ужгородців та гостей міста обурило те, що на площі Театральній в центрі Ужгорода лазерне шоу перетворилося у дискотеку

Товариство вірменської культури ініціювало благодійний концерт «Діти Закарпаття – воїнам ЗСУ»

19 квітня в Ужгороді відбувся благодійний концерт під назвою «Діти Закарпаття – воїнам ЗСУ». Захід зініціював голова Товариства вірменської культури Закарпаття «Арарат» Карен Енокян, який частково став і спонсором заходу. До фінансової підтримки долучилися також підприємці Ужгорода, частина з яких – представники вірменської спільноти.

Цар вже не той — суд поновив на посаді директора угорської школи у Мукачеві

Мукачівський суд показав свою незалежність від примх клану Балог

Допомогти армії

На війні багато хто хоче нажитися. Корупційних скандалів вистачає. Перед війною ми розпродали свою зброю, зупинили різні військові програми розробок нової зброї. Зараз стоїмо з протягнутою рукою перед заходом і вимолюємо зброю.

Судитимуть очільницю Ужгородської МСЕК за систематичне одержання хабарів

Ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо очільниці одного з центрів медико-соціальної експертизи в області за фактами систематичного одержання неправомірної вигоди та внесення неправдивих відомостей до офіційних документів.

Щоб перетнути кордон, 20 та 21-річні закарпатці вдавали з себе дітей віком 13 та 15 років

Двох молодиків віком 20 та 21 рік, які намагалися перетнути кордон за чужими свідоцтвами про народження, виявили прикордонники Мукачівського загону на кордоні з Угорщиною.

Наркоділка з Мукачівщини засуджено до 9 років позбавлення волі

34-річного мешканця Мукачівщини засуджено до 9 років позбавлення волі за незаконне зберігання психотропних речовин в особливо великих розмірах та особливо небезпечних наркотичних засобів з метою збуту.

Суд відкрив справу про банкрутство Мукачівської кондитерської фабрики АВК

Господарський суд Закарпатської області минулого тижня відкрив справу про банкрутство ПАТ "Кондитерська фабрика "А.В.К." м. Мукачево", яке належить АВК Конфекшінері. Про це повідомляється в судовому реєстрі.

Рахівський суд виніс виправдувальний вирок переправникам, бо прокурор не подав докази

Рахівський райсуд виправдав трьох місцевих жителів, звинувачених у незаконному переправленні чоловіків через державний кордон.

В Ужгороді суд зобов'язав настоятеля собору УПЦ МП здати закордонний паспорт

Ужгородський міський суд обрав особисте зобов'язання як запобіжний захід настоятелю кафедрального собору УПЦ (МП) отцю Дмитру Сидору, якого підозрюють у розпалюванні релігійної ворожнечі. Він має здати закордонний паспорт та з'являтися до слідчого за першою вимогою.

Зникла остання перепона для будівництва сміттєпереробного заводу на Берегівщині (ВІДЕО)

Сміттєпереробний завод у селі Яноші може запрацювати вже цього року

В Угорщині відкрилася виставка робіт закарпатської художниці Тетяни Рибар (ВІДЕО)

Виставка робіт художниці із Мукачева Тетяни Рибар відкрилася в угорському місті Кішварда

В Ужгороді відбудеться благодійний концерт «Діти Закарпаття - воїнам ЗСУ»

Про це повідомив секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян

На Хустщині нетверезий чоловік вбив свого гостя

Співробітники Хустського районного управління поліції розслідують справу, щодо умисного вбивства жителя села Велятино. Підозрюваного у цьому злочині затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. У справі триває слідство.

В Ужгороді встановлюють спеціальні підвищені пішохідні переходи

Два встановили на вулиці Минайській, де часто стаються ДТП, а також по одному на вулицях Миколи Бобяка, Карпатської України (колишня вулиця Гагаріна) та проспекті Свободи.

Мешканець Тячівщини шахрайським шляхом привласнив чужу земельну ділянку площею 0,8 га

Житель Тересви зареєстрував у земельному реєстрі підроблене рішення селищної ради, згідно з яким земля ніби передана йому у власність. Потім цю землю продав.

Віктор Микита відвідав 128 закарпатську бригаду і передав бійцям військову техніку та освячені паски

На Великдень разом із заступниками відвідали бійців Закарпатської 128-ї ОГШБр, які виконують бойові завдання на сході країни у безпосередньому місці зіткнення з ворогом, повідомив голова ОВА Віктор Микита.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат