Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4060, 20

Військового із Закарпаття підозрюють у наркоторгівлі

Повідомлено про підозру військовослужбовцю за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту психотропних та наркотичних речовин.

В Ужгороді відремонтували водогін новим методом - без проведення земляних робіт

В Ужгороді відремонтували майже 100 метрів аварійного водопроводу сучасним методом «полімерної панчохи». Реалізував унікальний для нашого міста проєкт із реновації (оновлення) водопроводу на межі транспортного мосту та парку ім. Томаша Масарика міський водоканал спільно з ТОВ «Інноваційні санаційні технології» (IST). Про це повідомив керівник КП "Водоканал м.Ужгород"   Станіслав Карташов.

СБУ оголосила про підозру закарпатському «псевдоактивісту-русину» Івану Данацку

На своїх інтернет-сторінках у соцмережах чоловік виправдовував дії російських військових та заперечував збройну агресію рф проти України.

Викрито жителя Ужгорода, який влаштував масштабне виробництво підробних документів

Правоохоронці припинили незаконну діяльність ужгородця, який організував в регіоні «бізнес» із виготовлення фальшивих документів.

Поліція Виноградова відкрила кримінальне провадження за фактом наїзду на малолітню дівчинку-пішохода

Слідчі відділення поліції №1 Берегівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, внаслідок яких водій здійснив наїзд на малолітню школярку.

Негода в області: знеструмлені населені пункти, повалені дерева, зірвані дахи

Ввечері 27 березня до Служби порятунку надходили численні повідомлення про надзвичайні події, спричинені погіршенням погодних умов.

На Тячівщині за одержання хабаря перед судом постане завідувач підрозділу амбулаторії

Тячівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно завідувача підрозділу однієї з амбулаторій загальної практики сімейної медицини Тячівського району за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України). Наразі він перебуває на розгляді Тячівського районного суду.

Шахраїв, що виманювали гроші в громадян ЄС, триматимуть під вартою - застава 40 млн. грн

В Ужгородському міськрайонному суді відбувся розгляд клопотання слідчого поліції, щодо обрання запобіжного заходу для трьох підозрюваних у справі, що стосується діяльності масштабного шахрайського кол-центру. Викрили злочинне угруповання співробітники кримінальної поліції Закарпаття. Серед фігурантів – організатор, його дружина, довірена особа в організації та ІТ-спеціаліст, який виводив незаконно здобуті кошти громадян.

Обміняти лампи розжарювання на енергоощадні, відтепер зможуть компанії та ОСББ

На Закарпатті розширюють програму обміну старих ламп розжарювання на енергоощадні. Відтепер до проєкту зможуть долучитися місцеві компанії та ОСББ.

На Закарпатті заборонили розпалювати багаття у лісових масивах

В області посилюють захист лісів у весняно-літній пожежонебезпечний період. Відповідне рішення прийняли сьогодні під час планового засідання Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Прокуратура готує оскарження судового вироку щодо сексуального насильства стосовно неповнолітньої

Воловецький районний суд Закарпатської області 16 березня 2023 ухвалив вирок у кримінальному провадженні щодо трьох неповнолітніх осіб за фактом вчинення сексуального насильства стосовно неповнолітньої. Наразі вирок, згідно з вимогами кримінального процесуального кодексу, не набрав законної сили.

Справа про сексуальне насильство над неповнолітньою: роз’яснення суду, реакція омбудсмена та ОВА

У Воловецькому районному суді трьох підлітків 16 березня засудили на умовний термін за статтею про вчинення будь-яких насильницьких дій сексуального характеру щодо неповнолітньої групою осіб. Справа набула розголосу у соцмережах та ЗМІ, зокрема ситуацію прокоментував голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, суд оприлюднив роз’яснення, а Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець повідомив, що справа перебуває на його контролі.

Угорський фонд «MedSpot» продовжує безкоштовні медогляди для ВПО та місцевого населення

Угорські медики приїжджають сюди у свої вихідні. У п’ятницю завершують робочу зміну в клініках, а вдосвіта в суботу вирушають до міста Ужгород.

Для студентів УжНУ провели відкритий урок у Генконсульстві Угорщини в Ужгороді

Для студентів українсько-угорського навчально-наукового інституту УжНУ провели виїздний урок у Генеральному консульстві Угорщини в Ужгороді.

Чому правоохоронці прикривають коньячного барона

Закарпатські правоохоронці постійно рапортують, що виловлюють колаборантів, які служать росії. Мовляв, вони виправдовують агресію росії. І роблять це в соцмережах. Новий прокурор Закарпаття нещодавно оголосив, що одним із своїх завдань бачить боротьбу з колаборантами.

Міжнародний злочинець

Цього тижня сталася подія, яка вже повністю доводить, що російський диктатор путін є злочинцем.

На Закарпатті переправника військовозобов’язаних через кордон засудили до 4 років в'язниці

До 4 років позбавлення волі засуджено жителя Закарпаття, якого у липні 2022 року затримали під час спроби незаконного переправлення особи через державний кордон.

У Сваляві засуджено колишнього начальника відділення банку 7 років позбавлення волі з конфіскацією м

Колишнього керівника відділення банку засуджено до 7 років ув’язнення за привласнення грошових коштів в особливо великому розмірі, шахрайство та фальсифікацію документів. Загальний розмір збитків від його дій склав понад 3 млн грн.

На Закарпатті припинено діяльність шахрайського call-центру

За процесуального керівництва групи прокурорів Ужгородської окружної та Закарпатської обласної прокуратур чотирьом особам повідомлено про підозру у шахрайстві з використанням електронно-обчислювальної техніки в особливо великих розмірах (ч.ч. 3, 4 ст. 190 КК України).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат