Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4280, 20

СБУ викрила пропагандиста «руского міра», який виправдовував збройну агресію рф проти України

Оперативники спецслужби встановили, що до протиправної діяльності причетний 46-річний мешканець Закарпаття.

На Рахівщині директор комунального підприємства допустив розростання сміттєзвалища до берега Тиси

Співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області завершили досудове розслідування службового злочину, у вчиненні якого обвинувачується директор одного з комунальних підприємств Рахівщини.

Поліція Закарпаття затримала двох організаторів незаконного переправлення ухилянтів до Румунії

Співробітники відділення поліції у місті Виноградів встановили особи двох зловмисників, причетних до незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон України.

Ужгородські депутати проголосували за перейменування 11-ти вулиць

За перейменування 11 вулиць в Ужгороді проголосували сьогодні депутати на сесії міської ради:

На Закарпатті змінили графіки подачі електроенергії, а Закарпатобленерго - оштрафували

30 січня відбулося засідання Ради оборони області, на якому заслухали представників ПрАТ «Закарпаттяобленерго» з питань додаткових заходів щодо оптимізації використання електрики в регіоні.

Закарпатські правоохоронці виявляють осіб, що наживаються на гуманітарній допомозі

У продажі гумдопомоги підозрюють ужгородця. Крім того, поліцейські викрили співучасника злочинного подружжя з Ужгорода (обох викрили і затримали у листопаді), яке ошукувало громадян на продажі військової амуніції. Також судитимуть мешканця Тячівщини, який   продавав автомобілі, які завозилися як гуманітарна допомога для ЗСУ.

Закарпатські прикордонники виявили велику партію контрабандних сигарет у газовій цистерні

Сигарети виявили в пункті пропуску «Дякове» під час огляду вантажівки марки «Мерседес», яка перевозила цистерну для переміщення скрапленого газу.

Безоплатно обміняти лампи розжарювання на економні можна в найближчому відділенні Укрпошти

«Для цього треба залишити заявку на порталі Дія. Також буде можливість зробити це безпосередньо у поштовому відділенні», – повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгород прибув перший евакуаційний автобус з пораненими

28 січня в Ужгород уперше прибув евакуаційний автобус. Він доставив в один із закладів охорони здоров’я міста поранених військовослужбовців для подальшого лікування та реабілітації. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Влада Мукачева продовжує тиск на угорську громаду міста

Образа представників клану балог на угорців має параноїдальні ознаки.

Велика чистка

У нас війна. Більшість народу сприймає її як велику трагедію. Але є і ті, хто на війні наживається. Тобто, ми оголошуємо, що прагнемо інтегруватися в демократичні євроатлантичні структури і бути часткою цивілізованого світу, але натомість так і не змогли побороти совкові рудименти. Чиновники і далі крадуть. І крадуть у великих масштабах.

У газовій автоцистерні на Закарпатті прикордонники виявили понад 107 тисяч пачок контрабандних сигар

На пункті пропуску Дякове прикордонники виявили рекордну контрабанду сигарет

Держекоінспекцію Закарпатської області очолила Юлія Давидова

24 січня приступила до виконання нова очільниця Державної екологічної інспекції у Закарпатській області - Юлія Давидова. Відповідний Наказ підписаний т.в.о. Голови Державної екологічної інспекції України Ігорем Зубовичем.

На Берегівщині двоє осіб намагалися незаконно переправити через кордон 9 ухилянтів

За процесуального керівництва Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури двом особам повідомлено про підозру у незаконному переправленні групи осіб через державний кордон за грошову винагороду (ч. 3 ст. 332 КК України).

На Тячівшині поштарка крала гроші призначені для соцвиплат

За процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури колишній в.о. начальника відділення поштового зв’язку на Тячівщині повідомлено про підозру у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України).

На Закарпатті обговорили питання будівництва автостради від Берегова до Києва

Попри війну на Закарпатті планують розбудову мережі автошляхів.

За час війни закарпатські митники оформили понад 140 тисяч тон гумвантажів

Від початку повномасштабної війни, через митні пости зони діяльності Закарпатської митниці в Україну надійшло 142,22 тисяч тонн гуманітарних вантажів, у тому числі майже 6000 транспортних засобів.

На Закарпатті відновили залізничне пасажирське сполучення з Румунією

"Сьогодні у житті Закарпаття важлива подія – після більш ніж десятилітньої тиші колією між Карпатами проїхав перший потяг між українською станцією Рахів і румунською Валя-Вішеулуй", - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Чорний тиждень

Цей тиждень став насправді дуже трагічним для України. Нашим воїнам не вдалося втримати місто Соледар, хоча наші герої захищали його дуже мужньо. А потім російські нацисти влаштували черговий ракетний обстріл України. Було знищено ряд енергетичних об’єктів та об’єктів критичної інфраструктури.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат