Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4520, 20

Трагедія на Іршавщині - жінка зарізала брата

Вбивство сталося в селі Крайня Мартинка на Іршавщині

Прокуратура довела вину двох осіб у справі щодо одержання хабаря ексзаступником мера Ужгорода

За публічного обвинувачення Закарпатської обласної прокуратури ексзаступника Ужгородського міського голови засуджено за вимагання та одержання службовою особою неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України) до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавленням права протягом 3-х років обіймати посади, пов’язані з організаційно-розпорядчими функціями. Його посереднику за пособництво у вказаному злочині призначено покарання у виді 5 років ув’язнення з конфіскацією майна (ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 368 КК України).

Небезпека та безкарність злочинів: головні виклики для журналістів у зонах конфлікту

З якими небезпеками зустрічаються журналісти в зонах конфлікту? В чому особливість і схожість широкомасштабної російської агресії в Україні з війнами в інших країнах світу? Чому злочини, скоєні проти журналістів під час війни, залишаються непокараними? Про це йшлося під час дискусії в рамках літньої школи з розслідувальної журналістики, яка пройшла в Порторожі (Словенія). Однією зі спікерок дискусії стала перша секретар Національної спілки журналістів України Ліна Кущ.

В Ужгороді з’явиться маршрут, на який містяни чекали роками

Новий автобусний маршрут пролягатиме через Боздоський парк й вирішить водночас питання додаткового сполучення вулиці Володимирської та частини новобудов мікрорайону Боздош, повідомили у міській раді.

На Ужгородщині гість вбив господаря

Трагедія сталася в селі Холмець на Ужгородщині

Діти воїнів 128-закарпатської бригади відпочивають в Угорщині

Угорщина прийняла на відпочинок ще 30 дітей, батьки яких у лавах 128-ї гірсько-штурмової бригади наразі захищають Україну на сході.

Любов і слава Ярослава

Зворушливе враження

За одержання хабаря в Ужгороді судитимуть лікаря-нарколога

Ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо лікаря-нарколога за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

Операція Дунай. Як совєти подавляли демократію в Чехословаччині

Ніч з 20 на 21 серпня 1968 року пригадують ще багато ужгородців. Доді саме через Ужгород до Чехословаччини прямували колони радянської військової техніки. Військові їхали придушувати демократію в Чехословаччині.
А ось як про ті події розповідає словацький журналіст-аналітик Владо Бачишин.

На Закарпатті викрили діяльність шахрайського call-центру зі штатом понад пів сотні працівників

Співробітники кримінальної поліції та слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, у співпраці з працівниками Мукачівського районного управління поліції, припинили злочинну діяльність шахрайського call-центру, до штату якого входило понад 50 осіб.

Угорські добродійники допомагають ремонтувати школу в Чомонині

Триває ремонт шкільної їдальні в селі Чомонин на Мукачівщині

На Міжгірщині в ДТП загинув 15-річний юнак

Зіткнення двох мотоциклів сталося в селі Синевир на Міжгірщині

На Закарпатті інспектори Управління Держпраці проводять заходи з питань незадекларованої праці

В Управлінні Держпраці у Закарпатській області підвели проміжкові результати роботи інформаційної кампанії Держпраці «Виходь на світло!», котра стартувала першого липня цього року.

Влад Годованець: Мені важливо усвідомлювати, що я можу бути корисним

32-річний Влад Годованець жартома називає себе людиною без постійного місця проживання. Народився у Новій Каховці на Херсонщині, потім переїхав до Харкова, де навчався, часто навідувався на турніри з петанку до Ужгорода і так полюбив це місто, що також вважає його своїм і навіть став членом місцевого петанк-клубу і захищає честь Ужгорода на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Митників пропускного пункту «Лужанка» викрили у хабарництві

На вчиненні корупційних злочинів знову викрито співробітників митного посту «Астей» (колишня «Лужанка»). Радник митної служби ІІІ рангу та інспектор митної служби IV рангу сприяли у незаконному ввезенні різних груп товарів без розмитнення.

Чому не забираємо активи росіян

У нас є закон про олігархів, законодавчо можна забирати активи росіян в Україні. Але…

На Закарпатті пройде благодійний захід для підтримки ЗСУ

Музика, виставка картин, ярмарок, дитяча програма.

М. Білецький: Надихає бачити, як пані Зузана Кссціно повертає дітям радість руху, а заодно і життя

За ініціативи радника прем’єр-міністра Словаччини з питань транскордонного співробітництва Едуарда Бураша до Закарпатського обласного будинку дитини в Сваляві вже неодноразово привозили гуманітарну допомогу зі Словаччини. Але окрім гуманітарної допомоги сюди навідується висококваліфікований фізіотерапевт зі Словаччини Зузана Касціно. Її терапія для наших діток просто безцінна.

На Рахівщині притягнули до відповідальності батьків дитини, яка знущалася над твариною

Співробітники Рахівського районного відділу поліції притягнули до відповідальності батьків 12-річної дитини, яка знущалася з тварини. Крім цього, наразі правоохоронці перевіряють, чому в малолітнього був доступ до пневматичної рушниці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат