Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4600, 20

Підприємці на Закарпатті привласнили понад півмільйона гривень, виділених на облаштування території

Закарпатська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону скерувала до суду обвинувальний акт стосовно двох підприємців, які групою осіб вчинили зловживання службовим становищем, заволоділи чужим майном у особливо великих розмірах та здійснили службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки.

Допомога Заходу

У швейцарському Лугано зібралися лідери багатьох країн, щоб визначити, яка країна і чим допомагатиме Україні після війни. Суми на відбудову просто космічні. Країни навіть розподілили між собою, хто яке місто відбудує.

Буде перелом?

Ми засмутилися після того, як російська хунта витіснила наших військових із Сіверськодонецька та Лисичанська. Командування Збройних сил України переконувало, що російські фашисти мали перевагу над нашою армією вдесятеро. Ми мужньо захищалися, але щоб не потрапити в котли, змушені були відступити.

Угорська Екуменічна служба допомоги організовує дитячі табори для біженців з України

Екуменічна служба допомоги намагається пом’якшити психологічну травму близько 200 українських дітей у своїх таборах в області Шомодь та Будапешті.

С. Ратушняк: Як не віддати гроші Заходу українським олігархам

Закарпатський політик Сергій Ратушняк прокоментував рішення лідерів країн Заходу про виділення коштів на розбудову України

Обласний будинок дитини у Сваляві та обласна дитяча лікарня отримали гумдопомогу з міста Загонь

До Закарпатського обласного будинку дитини у Сваляві надійшла чергова партія гуманітарної допомоги. У вантажі – підгузки, дитяче харчування, засоби гігієни, макаронні вироби та вітаміни.

Ввезення незадекларованої техніки на 87 млн грн - підозрюють митників

Викрито незаконне ввезення в Україну партії дороговартісної техніки та розпочато досудове розслідування за фактами ухилення від сплати податків і зборів, а також підроблення документів. Водночас розслідується можливе зловживання службовим становищем працівниками Закарпатської митниці, що спричинило тяжкі наслідки.

Реконструкцію Обласного центру нейрохірургії та неврології таки завершать

Це стане можливим завдяки рішенню Ради оборони краю спрямувати майже 15 млн грн на цей об’єкт. Його підтримали під час засідання 5 липня, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

У Воловці судитимуть двох місцевих розбійників

Воловецький відділ Мукачівської окружної прокуратури скерував на розгляд суду обвинувальний акт щодо двох місцевих жителів за фактом розбійного нападу, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, і залишення потерпілого у небезпеці.

На Закарпатті радилися, як вберегти область від руйнівних паводків

На Закарпатті за ініціативи Міністра довкілля і захисту природних ресурсів Руслана Стрільця з робочим візитом перебувають перший заступник голови Держводагентства України Наталія Латиш та фахівець із планування протипаводкових заходів Сергій Тертичний. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Закарпатку, яка в Одесі публічно займалася коханням з білорусом, засудили на рік умовно

Суд виніс вирок парі, яка в Одесі публічно займалася сексом на прозорому балконі тераси бару.

Митець із Закарпаття нагороджений Золотою медаллю Академії мистецтв України

Митець Тиберій Сільваші нагороджений Золотою медаллю Академії мистецтв України.

На Закарпатті суттєво зросло навантаження на систему охорони здоров’я

Від початку повномасштабної війни станом на 4 липня до закарпатських медиків звернулися 85 929 жителів інших областей, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді групу осіб підозрюють у незаконному позбавленні волі людей

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури трьом чоловікам у складі організованої групи повідомлено про підозру у незаконному позбавленні волі осіб (ч. 3 ст. 146 КК України).

Після корупційного скандалу в Ужгородському сервісному центрі МВС поміняли керівника

В Ужгородському сервісному центрі МВС колективу представили нового керівника.

За пільговим розмитненням автомобілів найбільше ввозили Фольксвагенів

Станом на 1 липня 2022 року у зоні діяльності Закарпатської митниці з початку дії Закону України про «нульове розмитнення» випущено для вільного обігу 18897 транспортних засобів, що були придбані громадянами за межами митної території України.

Лякати Захід

Цього тижня російські фашисти вчинили ряд жахливих терактів проти України. Було запущено ракети по житлових будинках у Миколаєві та Харкові, а також по торговому центру в Кременчуці. Загинули мирні люди.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат