Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4640, 20

На Закарпатті збудують реабілітаційний центр для учасників війни

Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Що дасть Рамштайн

Відбулося засідання військових міністрів країн, які готові допомагати Україні у її протистоянні з російською навалою. Вже третій Рамштайн. І знову було озвучено, що зброю нашій країні надають, або готові надати 40 держав світу. Знову було багато обіцянок. Але поки що від цих обіцянок ми отримали лише 10 % від того, що потрібно і було обіцяно.

У Брюсселі вшанували пам’ять закарпатських жертв сталінського терору

У столиці Європейського Союзу, Брюсселі, депутати Європейського парламенту та дипломати вшанували пам’ять жертв масових радянських депортацій із регіону Центральної та Східної Європи.

Судитимуть групу осіб, які завдали державі збитків у понад 2 млн. грн на розмитненні автомобілів

Серед обвинувачених – восьмеро працівників митних постів «Хуст» та керівники двох фірм.

Двоє дітей втопилися на Ужгородщині

Трагедія сталася на піщаному кар'єрі між селами Сюрте та Малі Геївці на Ужгородщині

СБУ встановила організатора каналу незаконного переправлення через держкордон осіб призовного віку

Співробітники Служби безпеки України встановили особу, яка організувала канал незаконного переправлення через державний кордон потенційних «призовників».

Викинуті в сміття ліки небезпечні для здоров’я людей

Минулого року з аптек у Словаччині було зібрано понад 197 тонн невикористаних ліків. У середньому це 89,47 кілограма на одну аптеку. Про це йдеться у річному звіті Державного інституту контролю за ліками (ŠÚKL) за 2021 рік. За даними інституту, кількість зібраних відходів, порівняно з минулим роком, зросла на понад 36 тонн.

Затримали злочинця, що понад три роки переховувався після того, як скоїв убивство на АЗС у Мукачеві

8 червня оперативники поліції Закарпатської області затримали 24-річного зловмисника, який понад три роки переховувався від правоохоронців за скоєння особливо тяжких злочинів, зокрема розбійного нападу та жорстокого вбивства 20-річного мукачівця.

Як Закарпатська область забезпечується пальним

Ряд державних ЗМІ звернули увагу на те, що на Закарпатті майже немає проблем із пальним і тут найменші черги на автозаправних станціях.

Колаборанти

Після розпаду Радянського Союзу російські спецслужби намагалися вкорінити в нашій державі маріонеткову владу. З того часу в Україні були тисячі колаборантів, які служили Росії. І більшість із них нікуди не ділися.

У Нижній Апші добудують тубдиспансер

На Закарпатті склалася важка ситуація з поширенням туберкульозу.

На Закарпатті правоохоронці викрили інтернет-агітаторів, які публічно виправдовували дії рф та закли

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури викрито осіб, які публічно поширювали на території краю ворожу пропаганду та закликали до зміни влади.

Ужгородський неадекват напав з кулаками на жінку та порізав чоловіка

Мешканцю обласного центру обрано запобіжний захід за підозрою у хуліганстві. Чоловіка взято під варту без права внесення застави.

Галині Ярцевій оголосили підозру в розкрадання гуманітарної допомоги

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури голові громадської організації повідомлено про підозру у продажі товарів гуманітарної допомоги та незаконному використанні благодійних пожертв з метою отримання прибутку під час воєнного стану, повідомляє пресслужба прокуратури.

В Ужгороді узгодили назви для перейменування ще 11 вулиць

Нові назви для ще 11 вулиць міста розглянули 27 травня у міськраді на черговому засіданні комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, повідомляє міська рада у Facebook.

Відкрите звернення до Президента України Володимира Зеленського

Не дивлячись на стан війни фашистського режиму Путіна проти України, звертаюсь до Вас і застерігаю від чергової стратегічної помилки. Так само Вас США рік тому, в квітні, вже попереджали і детально проінформували про наміри нападу РФ на Україну. Ви не почули. Тому і не був захищений південь і це коштувало Україні десятки тисяч життів.

Брудні ігри

Україна у вогні. Нам потрібна допомога. Лідери різних держав роблять різні заяви, а потім раптом гальмуються і санкції, й ембарго, і постачання зброї. Постійно знаходиться якась причина. Днями ми зраділи, що США мають намір дати нам ракетні системи, які можуть вразити ворога на кілька сотень кілометрів. Аж раптом США вже передумали. Там сказали, що такі системи можуть досягти Росії, а американці не хочуть, щоб Україна бомбила Росію. Тобто, вони нас можуть, а ми їх ні. Якась однобока позиція.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат