Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4720, 20

Владика Ніл нагородив Едуарда Бураша орден Кирила і Мефодія

Апостольський Адміністратор Мукачівської греко-католицької єпархії Владика Ніл нагородив радника прем'єр-міністра Словаччини з питань міжнародної співпраці Едуарда Бураша орденом Кирила і Мефодія третього ступеню.

В Ужгороді визначили перелік вулиць, які будуть перейменовувати

У міськраді визначили загальний алгоритм перейменування вулиць. До обговорення долучилися багато ужгородців, фахівці різних галузей.

Тільки сльози

На фронті нашим військам вдалося вигнати окупантів із Київщини. Останнім часом міста неподалік Києва стали дуже респектабельними. Тут вкладалося дуже багато коштів у будівництво та блогоустрій. Ірпінь, Бородянка, Буча… І саме над цими містами фашисти познущалися найбільше. Грабуванню не було меж. Російські нацисти награбоване переправляли до Білорусі, і звідти поштою відправляли до себе додому в Росію.

44 тонни гуманітарної допомоги привезли в Ужгород з Кошице

Це продукти тривалого зберігання – макарони, рис, мука, молоко, консерви, паштети, помазанки, джеми, м’ясні вироби, багато питної води, супи швидкого приготування, цукор, сіль,   дитяче харчування та дитячі соки, а ще – гелі для прання, вологі серветки, дитячі підгузки. Загалом – на 105 тисяч євро.

У Мукачеві демонтували погруддя Пушкіну та меморіальну дошку

На засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про демонтаж пам’яток історії та монументального мистецтва місцевого значення. Це робиться з метою проведення заходів з дерусифікації у зв’язку з військовою агресією росії проти України.

Закарпатська обласна дитяча лікарня отримала першу серйозну гуманітарну допомогу від Словаччини

До Закарпатської обласної дитячої лікарні в Мукачеві надійшов гуманітарний вантаж зі Словаччини

В горах Рахівщини загнув турист з Києва

5 квітня до рятувальників Закарпаття повідомила громадянка про те, що її брат та батько пішли в гори в районі полонини Струнги, район гори Піп Іван Мармароський. Чоловіки не виходять на зв'язок.

Жителя Міжгір’я засудили до 3 років ув’язнення за заклики до насильницької зміни влади та відокремле

За публічного обвинувачення прокурора Міжгірського відділу Хустської окружної прокуратури місцевого мешканця засуджено 3 років 6 місяців позбавлення волі за   розповсюдження матеріалів із публічними закликами до насильницької зміни влади та повалення конституційного ладу, зміни меж території або державного кордону України та розпалювання національної ворожнечі.

ДБР не допустила незаконний перетин кордону генерал-майором СБУ в запасі

1 квітня, під час спроби незаконного перетину державного кордону України був затриманий офіцер запасу СБУ.

Ексголову Ужгородської РДА судитимуть за зловживання службовим становищем при будівництві амбулаторі

Прокурором Закарпатської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо ексголови Ужгородської районної державної адміністрації за фактом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

Неповнолітній ужгородець вбив свою прабабусю

31 березня, вранці до поліції надійшло повідомлення про смерть 87-річної жительки Ужгорода. Тіло без ознак життя за місцем проживання жінки виявив її внук. Зі слів заявника, потерпіла тривалий час хворіла і останні місяці вже не могла самотужки піднятися з ліжка.

Залишають нас найкращі: на 87 році життя не стало «залізного капітана» «Динамо» Василя Турянчика

Учора, 31 березня, на 87 році життя не стало «залізного капітана» київського «Динамо», легенди українського футболу, почесного громадянина м. Мукачево, заслуженого майстра спорту Василя Юрійовича Турянчика.

У Кошице розпочинає роботу новий гуманітарний хаб Закарпатської ОВА

Як повідомив очільник області Віктор Микита, разом із партнерами розпочали цю роботу ще декілька тижнів тому для оптимізації процесу постачання гумвантажів до України.

На Закарпатті проживає 380 тисяч внутрішніх переселенців

Таку цифру було озвучено під час візиту в Ужгород міністра розвитку громад територій України Олексія Чернишова.

На знищення

Війна триває і ніхто зараз не візьметься дати прогноз, коли ж вона закінчиться. А все через те, що маразматик із Кремля ніколи не визнає за собою поразку. Навпаки, у Кремлі досі переконують росіян, що все йде за планом. І тільки не повідомляється, скільки російських військових за цим планом мали загинути.

Польща радо прийняла юних плавців з Ужгорода та інших міст України

У перші ж дні війни юним ужгородським плавцям та деяким їхнім ровесникам з інших міст України вдалося виїхати до Польщі. Тренери Наталія та Вадим Колечко написали про те, як їм вдалося зібратися, вирушити в дорогу та як їх прийняли в Польщі.

За вбивство малолітньої падчірки з особливою жорстокістю судитимуть мешканця Ужгородщини

Скеровано до суду обвинувальний акт щодо мешканця с. Паладь-Комарівці за фактом вбивства своєї малолітньої падчірки з особливою жорстокістю та спричинення умисних легких тілесних ушкоджень іншій падчірці.

Сьогодні Закарпаття отримало 6 вантажівок гуманітарної допомоги від партнерів з Угорщини

За словами першого заступника голови ОВА Мирослава Білецького, одна з вантажівок поїхала до гуманітарного хабу, де її вміст завантажать у вагони і відправлять у «гарячі точки». Ще одна – на Берегівщину, де допомогу зможуть використати для потреб вимушених переселенців. Інші поїхали у заздалегідь визначені точки.

За спалювання сухостою можна потрапити за ґрати

З початку березня вже 8 закарпатців померли через спалювання сухої рослинності, повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат