Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4820, 20

Для чого потрібен економічний паспорт українця та Фонд майбутніх поколінь

Надра країни повинні працювати на усіх громадян. І фактично вперше у нашій історії держава інвестуватиме «живі» гроші в майбутнє кожного громадянина. Насправді наша країна дуже багата на природні ресурси, але, на жаль, багато років надра України приносили прибутки тільки окремим громадянам, які з часом стали олігархами.

В Ужгородській міськраді вирішили змінити керівника колишньої райлікарні

Депутати Ужгородської міської ради на останній сесії міськради змінили засновника комунального некомерційного підприємства «Ужгородська районна клінічна лікарня Ужгородської районної ради Закарпатської області», виключивши зі складу Ужгородську районну раду та включивши Ужгородську міську раду. Це передбачено законодавством про децентралізацію.

У Мукачеві взято під варту 19-річного місцевого мешканця, який пограбував двох жінок

Співробітники поліції Мукачева затримали зловмисника, який відібрав телефон у неповнолітньої та встановили його причетність до ще одного аналогічного злочину.

В Ужгороді обрано запобіжні заходи підозрюваним у фальсифікації COVID-сертифікатів

За клопотанням, погодженим прокурором Закарпатської обласної прокуратури, лікарці і працівниці салону краси, яких підозрюють у фальсифікації COVID-сертифікатів, обрано запобіжні заходи. За рішенням   суду вони перебуватимуть під домашнім арештом у нічний час. Крім цього, медпрацівницю відсторонено від виконання обов’язків, що безпосередньо пов’язані із ліквідацією епідемії та здійсненню заходів із запобігання поширенню COVID-19.

На Закарпаття приїде держсекретар Словаччини Ярослав Кметь

На початку березня на Закарпаття приїде держсекретар Словаччини Ярослав Кметь.

Життя на тлі трьох режимів

«Двоє величезних жандармів цілеспрямовано наносили удари по голові та плечах. Я намагався втекти, проте мене впіймали, облили холодною водою, змивши кров з мого закривавленого обличчя, і побили ще сильніше. Тоді мені було лише 18 років» — розповідає 99-літній закарпатець Юрій Долгош. Чоловік пройшов через кілька концтаборів та неодноразово був на межі смерті, провівши в ув’язненнях близько 3 років.

Все ще неспокійно

Світова увага все ще прикута до України. Загроза війни не минула. Але потрібно зауважити, що дипломатична робота просто на висоті. За кілька днів до України навідалися прем’єр-міністр Великобританії Джонсон, прем’єр-міністр Нідерландів Рютте, прем’єр-міністр Польщі Моравецький та прем’єр-міністр Туреччини Ердоган.

Мелкумян: В Ужгороді буде сучасний урбан-парк і облагороджене місце відпочинку

Ужгород увійшов до 30 міст, де вже цього року за державні кошти в межах програм «Велике будівництво» і «Здорова Україна» заплановано звести урбан-парки.

СБУ затримала двох закарпатців, які в соцмережах закликали до відокремлення Закарпаття від України

СБУ викрила нову мережу ворожих інтернет-агентів, які закликали до захоплення влади в Україні: їхню діяльність координували з РФ.

На Тячівщині поліцейські викрили 19 освітян з підробленими COVID-сертифікатами

2 лютого, працівники поліції Тячева у складі мобільної рейдової групи здійснювали перевірку в освітніх закладах району.

На Тячівщині у ДТП загинула пенсіонерка

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 1 лютого в селі Дулово.

На Закарпатті правоохоронці розслідують факт незаконного перетину гелікоптером кордонів України

31 січня, на території Закарпаття правоохоронці зафіксували незаконний перетин кордону гвинтокрилом. Військовослужбовці прикордонної служби спільно з оперативниками СБУ розпочали пошуки літаючого апарату та встановили його місце перебування.

Депутат Хустської міськради заявляє, що його авто обстріляли і порізали колеса

Пресслужба поліції повідомляє, що 1 лютого, до правоохоронців звернувся депутат Хустської міської ради та повідомив про пошкодження його автомобіля «Opel».

В Ужгороді троє розбійників пограбували 86-річну пенсіонерку

Пограбування сталося вчора. Затримали 29-річну ужгородку та 31-річного жителя селища Королево. Розшукують третього спільника, мешканця Львівщини.

Історичний клуб "Красне поле" обікрав 36-річний ужгородець

В Ужгороді місцевий мешканець викрав речі з одного з історичних клубів міста та вивіз їх на автомобілі, який також належить організації. Поліцейські оперативно затримали зловмисника і повернули власникам викрадені речі. У справі триває слідство, повідомляє пресслужба поліції.

Дволикий «Янус» Ужгородської міської ради

В Ужгороді триває будівельний конфлікт між ПП «Клімат-Трейд» та фірмою ТОВ «КАПІТАЛ ТАВЕРС», яку неофіційно підтримує Ужгородське ДАБІ.

Прокуратура вимагає знесення незаконно збудованої багатоповерхівки в Ужгороді

Закарпатська обласна прокуратура в апеляційному порядку домагатиметься розгляду судом позову про знесення самовільно збудованої п’ятиповерхової будівлі по одній із вулиць в Ужгороді. Цю подану прокурором позовну заяву суд повернув, мотивуючи це нібито недоведеністю наявності підстав для представництва інтересів держави в суді. Це і стало приводом для внесення нами апеляційної скарги.

У результаті потрійної ДТП на Ужгородщині загинув водій ВАЗ-2104

28 січня, близько 11:36 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду неподалік Ужгорода. Зі слів заявника він став учасником аварії з ймовірно смертельним наслідком.

Ціна цвинтарної землі в Ужгороді: і перевернулися в могилах мертві німецькі солдати…

На тему цієї публікації наштовхнув черговий скандал в Ужгородській міський раді. Тема звичайна – земля, яка завжди має   високу ціну поблизу центра міста, на якій можна побудувати житло, тим паче висотне.

В Ужгороді померла заслужена артистка України Людмила Іванова

З глибоким сумом повідомляємо, що 25 січня, на 85-му році життя   від ускладнень коронавірусу померла заслужена артистка України Людмила Іванова.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат