Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4800, 20

Закарпаття й інші області отримають чергову партію ШВЛ від Угорщини – Сійярто

Угорщина передала Україні чергову партію зі 120 апаратів штучної вентиляції легень. Про це заявив у понеділок вранці міністр закордонних справ і торгівлі Угорщини Петер Сійярто.

Там, де народжується Любов…

Що не кажіть, але як багато залежить від назви твору! І не завжди вона буває влучною, чого не скажеш про роман «Крижане полум’я». Авторка ужгородка Наталія Дурунда вдало поєднала непоєднуване (оксиморон), абсолютно протилежні за змістом і значенням не тільки слова, а й природні стихії, які вони означають. Принагідно згадуються «Веселий цвинтар» Василя Стуса і рядок із поезії Тараса Шевченка «В казематі»: «… На нашій, не своїй землі», поетична збірка Олександра Астаф’єва «Сухі дощі» із використаням художнього засобу оксиморону. 

Що робити з розбитими дорогами в Ужгороді

Перепади температури вдарили по дорогам. Місцями утворилися великі ями. Мер не коментує, що з цим робити, тому секретар міськради Арсен Мелкумян взяв ініціативу у свої руки.

Над прірвою

Це неймовірно тривожні дні. Нам навіть оголосили точну дату нападу Росії – 16 лютого. Наш президент на цю дату заснував нове свято – День Єднання. А в Росії з нас сміялися. І навіть деякі європейці казали – та кому ви потрібні.

Поблизу Виноградова знайшли тіло невідомої людини

17 лютого, близько 13:00, на лінію «102» надійшло повідомлення, що на заміській території Виноградова виявлено мертвою невідому людину.

На Тячвіщині сталися дві пожежі зі смертельними наслідками

За минулу добу на території Тячівського району виникло два загорання на приватних обійстях, наслідком яких стала загибель людей.

Чиновники Брустурянського лісгоспу на Закарпатті хизувалися вбитими ними дикими тваринами

Скандал виник на Закарпатті через недолугих працівників Брустурянського лісо-мисливського господарства.

Аліна Паш відмовилася їхати на Євробачення

Аліна Паш, яка перемогла у нацвідборі на Євробачення 202, після гучних скандалів зняла свою кандидатуру. Кілька хвилин тому співачка заявила, що не поїде представляти Україну на пісенний конкурс в Італію.

Мешканець Мукачівщини вбив свого вітчима та збирався вбити свою бабусю

15 лютого, близько 10-ої години ранку до поліції надійшло повідомлення від мешканки села Ділок - жінка виявила в будинку своїх сусідів травмованих господарів.

Затримали злочинців, які втекли з СІЗО

В області завершилася спецоперація із затримання злочинців, які втекли з-під варти.

На Закарпатті втекли з-під варти двоє небезпечних злочинців

Сьогодні вночі з ізолятора тимчасового тримання здійснили втечу двоє зловмисників. Обоє чоловіків жителі Виноградова - 29-річні Владислав Танчинець та Анатолій Спіров.

Волонтерка Аліна Косовська наодинці здолала 398 км зимовими Карпатами

Волонтерка й учасниця бойових дій Аліна Косовська за 5 тижнів пройшла 398 км зі сходу на захід Закарпатської області у соло-поході.

Знову «червоні»

Від цієї п’ятниці на Закарпатті знову ввели жорсткіші карантинні обмеження. Про перехід Закарпатської області в «червону» карантинну зону повідомив міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов. У Закарпатській ОДА цю інформацію підтвердили.

Ринок деревини вже працює, якщо ти працюєш чесно

Ринок деревини зараз є однією з найгучніших економічних тем. Особливо гострою вона стає в контексті очікуванного приняття   ПЗУ № 4197-д "Про ринок деревини" та скасування або продовження мораторію на експорт. Незважаючи на вимоги ЄС, депутати ВРУ пообіцяли вітчизняним деревообробникам, що   заборону експорту скасовувати не будуть.

В Ужгороді власник аптеки зі спільниками торгував психотропами по всій Україні

В Ужгороді правоохоронці припинили діяльність групи зловмисників, які налагодили схему продажу заборонених на території України психотропних речовин. Лідера групи затримали, ще двом його спільникам повідомлено про підозру.

Мукачівський підприємець видурив з держбюджету 856 000 грн

Мукачівському підприємцю повідомлено про підозру у підробленні офіційного документа та його використанні, а також шахрайстві в особливо великих розмірах.

В Ужгороді автомобіль повис на дорожній опорі - ДТП своїв нетверезий водій

Це сталося 9 лютого на вулиці Доманинській. Водій ВАЗ-2101 не дотримався ПДР і скоїв наїзд на дорожню опору.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат