Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4840, 20

Хабар за безперешкодний проїзд до кордону – на Закарпатті підозрюють поліцейського

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури поліцейському управління патрульної поліції повідомлено про підозру у вимаганні і повторному одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

У межах «Малого карпатського кола» в області відновлюють автошлях Синевир – Колочава – Буштино

Автошлях місцевого значення О 070603 Синевир – Колочава – Буштино – у числі наймальовничіших і туристично привабливих. На маршруті сконцентрований масив локацій, які зацікавлюють і закарпатців, і гостей краю. Водночас це дорога, яка вже давно потребувала ремонту.

Розбійника з Хустщини засуджено на 8 років позбавлення волі

За публічного обвинувачення Хустської окружної прокуратури мешканця району засуджено до ув’язнення за розбій із проникненням у житло, вчинений групою осіб – із втягненням до злочину чотирьох неповнолітніх хлопців.

Влада Закарпаття розглядає можливість відкриття залізничного сполучення з Ужгорода до Румунії

Про відкриття залізничних маршрутів з Ужгорода та Івано-Франківська до Румунії повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

МАФ – відділ продажу «польських» квартир, або, чи дійсно ужгородців хочуть «розвести як лохів»?

Ми розповідали про чергову «сенсацію» від депутата Ужгородської міської ради В.Глаголи про незаконне, на його думку, будівництво фірмою «TSM GROUP» трьох 12-поверхівок в місті Ужгород.

У Виноградові раніше судимий за вбивство, забив до смерті брата своєї дружини

Сьогодні близько 8-ої години ранку на лінію «102» зателефонувала 35-річна жителька Виноградова. Жінка повідомила, що виявила вдома мертвим свого 44-річного рідного брата.

Будівельні війни в Ужгороді, Або знову про 12-поверхівки

Цей матеріал – спроба розібратися у черговій хвилі сенсаційних повідомлень про «будівельні протистояння». 5 січня 2022 року Закарпатський Інтернет-простір вибухнув черговими «сенсаціями» від депутата Ужгородської міськради, колишнього журналіста -  Віталія Глаголи. Посилаючись на його Телеграм-канал Інтернет-видання "«0312. ua» – сайт міста Ужгорода" та «Ua Reporter» опублікували відверто неправдиві матеріали про закарпатську будівельну фірму «TSM GROUP». До цих сайтів ми ще повернемось… Суть публікацій полягає в тому, що 16 грудня 2021 року Закарпатський апеляційний суд наклав арешт на ділянку та заборонив здійснювати будівництво і будь-які інші дії, пов’язані з цією землею по Слав’янській набережній у м. Ужгород. Мова йшла про те, що це вже не перше рішення судової влади, щодо саме цього незаконного будівництва по набережній, стосовно якого зареєстровано вже не одне кримінальне провадження та тривають слідчі дії і ряд експертиз.

Закарпаття матиме ще один перевал, який з`єднає область із Львівщиною

На Закарпатті збудують нову дорогу, яка з’єднає Закарпатську область і Львівську, повідомив перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький.

У дворічного хлопчика із Закарпаття підтвердили захворювання на поліомієліт

Діагноз 24 січня підтвердили у Регіональній референс-лабораторії ВООЗ у місті Гельсінкі, Фінляндія — повідомили на сайті Центру громадського здоров'я МОЗ України. Це другий випадок захворювання на другий тип поліовірусу в Україні.

Суд чи судилище

Колишній президент України Петро Порошенко, як і обіцяв, 17 січня повернувся до України. На той день його чекали в Печерському суді, щоб обрати запобіжний захід. Порошенка обвинувачують у державній зраді, бо купував вугілля у бандитів з ЛНР-ДНР.

Alina Pash здобула перемогу в міжнародній премії Євросоюзу для молодих артистів

Аліну Паш та інших переможців Music Moves Europe Awards було обрано експертним журі, до складу якого увійшли Gemma Bradley (BBC Radio 1), Cindy Castillo (Mad Cool Festival), Kevin Cole (KEXP), Bryan Johnson (Spotify) і почесна членкиня журі – українська реперка alyona alyona, яка перемогла минулого року в номінації Public Choice 2021.

Депутати Мукачівської райради відправили у відставку голову Михайла Лабоша

За таке рішення на сесії проголосували 24 обранці від фракцій "Слуга народу", "Рідне Закарпаття", "Батьківщина" та "За майбутнє". 15 депутатів не брали участь у голосуванні — це депутати від фракцій "Команда Андрія Балоги" та "Опозиційна плафторма "За життя". Вже колишній голова Ради Михайло Лабош (на фото) саме представник "Команди Андрія Балоги".

5 закарпатських спортсменів візьмуть участь в зимовій Олімпіаді у Пекі

Національний олімпійський комітет оприлюднив склад збірної України на Олімпійські ігри у Пекіні.

В Ужгороді розпочалися проєктні роботи з реконструкції СК «Юність»

Проєкт передбачає одночасну реконструкцію трьох спортивних залів, центрального холу, усіх допоміжних приміщень, а також будівництво двох критих ігрових спортивних майданчиків на зовнішній території комплексу.

На Рахівщині під час уроку математики вчителька знущалася над учнем

Співробітники Рахівського районного відділу поліції розслідують факт булінгу у школі в селі Верхнє Водяне.

В обласній лікарні хлопцю пришили 5 пальців, які він відрізав пилою

У Закарпатській обласній клінічній лікарні імені Андрія Новака успішно проводяться оперативні втручання з реплантації втрачених після одержання травм кінцівок або їх сегментів. Однією з останніх операцій, проведених в лікарні, стала гетеротопічна реплантація кінцівки (орган або тканину пересаджують в інше місце).

В Ужгороді стартує турнір пам

Сьогодні (22. 01. 2022 р.) в ужгородському СК «Юність» стартує   дебютний Меморіал пам’яті екс–капітану та тренеру ФК «Закарпаття», майстру спорту України. Початок о 9.30.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат