Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4900, 20

Депутати облради прийняли бюджет на 2022 рік

Депутати визначили на 2022 рік доходи обласного бюджету у сумі 2 302 461 200,00 гривень, у тому числі доходи загального фонду обласного бюджету – 1 772 401 200,00 гривень та доходи спеціального фонду обласного бюджету – 530 060 000,00 гривень.

Маму одинадцятирічної дівчини, яка народила від вітчима, хочуть позбавити батьківських прав

18 грудня народила 11-річна циганка, яка завагітніла від співмешканця матері. Дівчина стала наймолодшою мамою в Україні.

На Ужгородщині прикордонники виявили підпільний цех із виробництва алкогольних напоїв

Правоохоронці виявили кустарні лінії виробництва алкоголю. Спиртне розливали у тару з етикетками відомих брендів, на яку клеїли фальшиві акцизні марки.

8-річний хлопець звернувся до поліції, щоб йому знайшли Миколая

У святого він хотів попросити для братика інвалідний візок.

На Хустщині син зарізав батька

Вбивство сталося в селі Іза.

«Аксакалу» футбольних справ Закарпаття В. М. Поповичу — 75

Цей ювілей для іршавчанина Василя Поповича   та вершина, з якої відкриваються обрії спортивної кар’єри, а також це саме та пора, коли є що згадати. Нині, гадаю, можна говорити ще про один гарний ювілей Василя Миколайовича — це наполеглива робота протягом 60 років на сільській спортивній ниві: гравець команд, арбітр, дитячий тренер (свого часу працював в Іршавській СДЮСШОР разом із грандами вітчизняного футболу, змс СРСР   В. Турянчиком та М. Михалиною), голова райради ФСТ «Колос» та директор ДЮСШ цього товариства, суддя національної категорії, інспектор матчів елітного дивізіону чемпіонату України. І це ще не весь ланцюг у зміні професій та роботи на футбольній стезі ювіляра. Важко повірити у такий факт, але Василь Миколайович майже 30 років (1983–1994 та 2003–2021 рр.) очолює Іршавську районну федерацію з футболу. А ще він 12 років був головою Асоціації футбольних арбітрів Закарпаття (1995–2007 рр.), а ще його прізвище тричі було у символічному списку «10 кращих арбітрів України (1986–1988 рр.). Почесний ветеран спорту також має і свій особистий рекорд: його прізвище 23 рази було у традиційному престижному рейтингу «10 кращих арбітрів Закарпаття з футболу»!

Збірна Москви з футболу на закарпатський лад

Або фото на титульній сторінці з «Футбол–хокею», на яке натрапив у власному архіві, зумовило написати цей матеріал.

Мільйони жертв

Від 2014 року Україна не була так близько він війни, як зараз. Росія продовжує стягувати війська до наших кордонів. ОБСЄ фіксує масу одиниць російської техніки навіть на окупованій Росією території Донбасу.

Правоохоронці знешкодили банду розбійників з Тячівщини

Тячівські правоохоронці затримали чотирьох зловмисників, які вночі вдерлися в чужий дім, напали на родину, зв'язали їх та відібрали гроші.

Житель Тячівщини отримав 4 роки тюрми за наїзд на пішохода в стані алкогольного сп`яніння

За доводами прокурора Тячівської прокуратури засуджено місцевого жителя до 4 років ув’язнення за порушення правил безпеки дорожнього руху в стані алкогольного сп’яніння, що призвело до одержання потерпілим тяжких тілесних ушкоджень.

За домашнє насильство над батьком і хуліганство в медзакладі перечинця засуджено до 2 років тюрми

За публічного обвинувачення прокурора Перечина місцевого мешканця засуджено до 2 років 1 місяця ув’язнення. Чоловіка обвинувачують у домашньому насильстві, крадіжці грошей та хуліганстві у медичному закладі.

В Ужгороді лікарі пришили 10-річному хлопцеві відрубаний палець

В опіковому відділенні Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака виконуються операції, які не проводяться в інших лікувальних закладах області та й в більшості медзакладів України. Зокрема, це операції по реплантації (зшивання) кінцівок.

За домашнє насильство жителя Мукачівщини засудили до ув’язнення

За принципової позиції начальника Воловецького відділу Мукачівської окружної прокуратури жителя села Лази засуджено до 1 року 8 місяців позбавлення волі за домашнє насильство та нанесення колишній дружині легких тілесних ушкоджень.

Президент призначив Ірину Шепетко суддею Ужгородського міськрайонного суду

Володимир Зеленський, президент України, призначив Ірину Шепетко на посаду судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області.

Хто може зробити додаткову дозу вакцини проти COVID-19?

Відповідно до нововведень, затверджених Міністерством охорони здоров’я, окремі групи закарпатців можуть отримати додаткову дозу вакцини від COVID-19, - повідомляє пресслужба Закарпатської ОДА.

Фонд Андрія Півня: З якими надбаннями завершують рік та чого чекати у наступному

Про інтерв’ю із засновником та керівницею Фонду Андрія Півня, що вже близько двох років активно працює в Ужгороді, подружжям Андрієм та Вірою Півень (на фото), домовляємося на вечір. Під’їжджаючи до офісу на Льва Толстого, ще здалеку помічаємо яскраве мерехтіння вогнів. Перед входом до Фонду, на фоні святкової ілюмінації, фотографуються люди. Кажуть, це чи не єдина в місті Новорічно-Різдвяна фотозона. Тут і ялинки, і кульки, й олені. Їх із захватом розглядає малеча. Вже під час інтерв’ю з’ясовуємо, що це не просто новорічний декор Фонду, а один із проєктів. Їх, до слова, за рік, що минає, було понад два десятки: різного напрямку та в різних сферах.

В Ужгороді 23-річний молодик вбив та пограбував пенсіонерку

Днями до поліції звернулися родичі 71-річної ужгородки - жінку виявили в її будинку мертвою.

Житель Міжгірщини намагався передати наркотики своєму товаришу, який перебував у СІЗО

4 грудня, до Хустського райуправління поліції прийшов 19-річний житель Міжгір’я. Хлопець хотів передати своєму товаришу, який перебуває у ізоляторі тимчасового тримання за підозрою в нанесенні тяжких тілесних ушкодженнь, пакунок.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат