Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4940, 20

В Ужгороді невідомі спалили автомобілі журналіста Павла Білецького

Це сталося вчора вночі по одній із вулиць на околиці Ужгорода.

Ремонт на Петефі: В міськраді Ужгорода кажуть про завершення на початку 2022 року

На ремонт площі Петефі, який триває з осені 2016 року, витратили майже 49 мільйонів гривень, кажуть у міськраді. Цього року з передбачених 12 мільйонів використали понад 9 мільйонів гривень, каже начальник відділу технагляду департаменту міської інфраструктури Ігор Лаба.

Понад 21 млн. грн. отримали від НСЗУ лікарні Закарпаття за лікування COVID-19

Лікування пацієнтів з COVID-19 оплачує Національна служба здоров’я. Для пацієнта медична допомога у стаціонарі безоплатна.

Закарпатська облрада з другої спроби проголосувала за ще одного заступника для голови

У четвер на сесії Закарпатської облради було ряд апаратних питань. Зокрема розглядалося питання збільшення апарату ради на 10 осіб, а також депутати мали намір обрати ще одного заступника для голови облради Володимира Чубірка.

Аеропорт «Ужгород» знову осиротів

Компанія «Роза Вітрів» припинила рейси з Києва до Ужгорода. Принаймні, до весни. Наш аеропорт не готовий приймати літаки в погану погоду.

Без перевороту

В Україні знову напружена ситуація. Історія зі зривом спецоперації по захопленню російських військових найманців Армії Вагнера має продовження.

Американський розвідник: Російські спецслужби є в найвищих ешелонах української влади

У мережі набуває популярності відео американського розвідника, який розповідає про вплив російської розвідки та Федеральної служби безпеки Росії на вдалу в Україні. Це відео вже переглянули 200 тисяч людей.

На Тячівщині збудують ще один пункт пропуску

Про це повідомив в. о. голови Закарпатської облдержадміністрації Петро Добромільський. Нове КПП «Біла Церква – Сігету Мармацієй» побудують на Тячівщині.

У Сваляві водій вантажівки скоїв смертельне ДТП і залишив місце події

1 грудня, об 11:35 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Сваляві. Зі слів заявника, водій вантажівки наїхав на жінку-пішохода та зник у невідомому напрямку.

Г. Куруц: «Мукачівець О. Халілов мріє про олімпійські ігри»

Юний борець з Мукачева, майстер спорту України з греко–римської боротьби, 19–річний Олег Халілов, днями повернувся з Харкова, де став володарем Кубка України серед U–21. До речі, представники Мукачева вибороли повний комплект медалей: Олег (вагова категорія до 63 кг.) — «золото», його товариші по команді Василь Мишанич (в/к до 60 кг) — «срібло», а Іван Чмир (в/к до 80 кг) — «бронзу».  

Мирослав Білецький: Радію, що за такий короткий час встиг так багато зробити для Закарпаття

Як ми повідомляли, у Києві вирішили відставити голову Закарпатської ОДА Анатолія Полоскова. Солідарно з ним заяви на звільнення підписали і перший заступник Мирослав Білецький, а також заступники Ігор Шинкарюк та Іштван Петрушка. Насправді, це була дуже сильна команда. Навіть важко пригадати, чи колись в Закарпатській ОДА був такий потужний керівний склад.

На Мукачівщині жінка зарізала співмешканця

Вбивство сталося 24 листопада, про що поліцію сповістили медики, які констатували смерть чоловіка в селі Червеньово.

Анонс. У 16-му турі "Минай" прийматиме "Динамо"

У суботу, 27 листопада, в Ужгороді відбудеться матч Прем'єр-ліги "Минай" - "Динамо". Початок гри о 14:00.

"Минай" зіграв внічию з Інгульцем

У 15-му турі української прем'єр-ліги "Минай" приймав в Ужгороді на стадіоні "Авангард" "Інгулець"

Смертельна аварія на Берегівщині - загинули три людини

Смертельна ДТП сталася біля села Косино на Берегівщині

На Закарпатті за десять місяців поточного року в ДТП загинули 92 людини, ще 461 травмувалися

В Україні триває тиждень безпеки дорожнього руху, присвячений безпечній поведінці на вулицях і дорогах, запобіганню дорожньо-транспортному травматизму, дотриманню правил дорожнього руху.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат