Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4920, 20

Фонд Андрія Півня: З якими надбаннями завершують рік та чого чекати у наступному

Про інтерв’ю із засновником та керівницею Фонду Андрія Півня, що вже близько двох років активно працює в Ужгороді, подружжям Андрієм та Вірою Півень (на фото), домовляємося на вечір. Під’їжджаючи до офісу на Льва Толстого, ще здалеку помічаємо яскраве мерехтіння вогнів. Перед входом до Фонду, на фоні святкової ілюмінації, фотографуються люди. Кажуть, це чи не єдина в місті Новорічно-Різдвяна фотозона. Тут і ялинки, і кульки, й олені. Їх із захватом розглядає малеча. Вже під час інтерв’ю з’ясовуємо, що це не просто новорічний декор Фонду, а один із проєктів. Їх, до слова, за рік, що минає, було понад два десятки: різного напрямку та в різних сферах.

В Ужгороді 23-річний молодик вбив та пограбував пенсіонерку

Днями до поліції звернулися родичі 71-річної ужгородки - жінку виявили в її будинку мертвою.

Житель Міжгірщини намагався передати наркотики своєму товаришу, який перебував у СІЗО

4 грудня, до Хустського райуправління поліції прийшов 19-річний житель Міжгір’я. Хлопець хотів передати своєму товаришу, який перебуває у ізоляторі тимчасового тримання за підозрою в нанесенні тяжких тілесних ушкодженнь, пакунок.

Білецький: Готовність реконструкції Закарпатського центру нейрохірургії і неврології – 90%

Сьогодні керівництво Закарпатської області інспектувало два заклади охорони здоров'я.

Закарпаття – у п'ятірці регіонів за кількістю нових КТ у модернізованих приймальних відділеннях

Завдяки реалізації ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» покращується система охорони здоров’я Закарпаття та якість надання медичної допомоги.

Срібна Земля вдячна йому за синівську любов і професійну відданість

В Ужгородському видавництві «Гражда» щойно побачила світ художньодокументальна повістьфотолітопис про прекрасну й чуйну людину, цьогорічного ювіляра, чудового хірурга, кандидата медичних наук, доцента Ужгородського національного університету Дмитра Васильовича Криванича. Книгу написав земляк ювіляра, щирий поціновувач його професійного хисту хірурга, широко знаний і плодовитий український письменник, лауреат численних вітчизняних і міжнародних премій та літературних нагород Андрій Дурунда.

«Але життя йде…»

…Пізньоосіння днина в сиротіючім лісі. Останні листочки спадають на землю… Стоїть серед тої злотоосінньої краси невисокий чоловік і тихо спостерігає за тим прощально-печальним танцем… І думається-згадується йому десь вичитане, що життя розвіює роки, як вітер — листя золоте. Але вони минають безслідно для тих, хто в них не залишає сліду.

За три дні на Виноградівщині сталися три ДТП зі смертельними наслідками

У селах Перехрестя та Теково загинули пішоходи, а на трасі між селами Бене та Вилок мікроавтобус влетів у підводу (наслідки на фото).

Зима в околицях Ужгорода

На світлинах представлені різні райони міста.

Новим головою Закарпатської ОДА став полковник СБУ Віктор Микита

10 грудня президент України підписав наказ про призначення голови Закарпатської обласної державної адміністрації.

17-19 грудня в Ужгороді пройде Свято молодого вина "Закарпатське Божоле"

Фестиваль відбудеться 17-19 грудня в Ужгороді в історико-культурному комплексі «Совине гніздо» (вул.Ференца Ракоці, 2 (біля площі Поштової).

На Ужгородщині ділки розікрали гроші виділені на будівництво сільських амбулаторій

В одному з сіл Ужгородського району за кошти, виділені у межах програми Кабміну, спрямованої на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, мали збудувати сучасну амбулаторію.

Ужгород витратив 969 тис. грн на штучну 18-метрову новорічну ялинку та гірлянди

На новорічну штучну ялинку, огорожу до неї та світлодіодні гірлянди Ужгород витратив понад 969 тис. грн. Місто вперше купило штучну ялинку на свята, а також змінило місце її встановлення: цьогоріч новорічна ялинка буде встановлена не на площі Театральній, а на площі Шандора Петефі.

Правоохоронці знайшли підпалювачів автомобіля в Ужгороді та на Тячівщині

Підпалювачі з Тячівщини не пов'язані з підпалювачем з Ужгорода і діяли окремо.

Закарпатський екс-міліціонер відсудив 1,1 млн грн за звинувачення у пограбуванні судді

Ернеста Куцина сім років тому обвинуватили у спробі обікрасти квартиру судді.

23-річну ужгородку, про зникнення якої заявили рідні, поліцейські знайшли мертвою на Київщині

30 листопада до поліції із заявою про зникнення 23-річної доньки звернулася жителька Хуста. Жінка розповіла, що її дочка вже понад 10 днів не виходить на зв’язок та залишила без нагляду свою малолітню дитину.

На Перечинщині загинув турист

У ДСНС повідомили, що на Полонині-Руна заблукали троє туристів, які каталися на снігоходах. Згодом двоє туристів змогли самостійно дійти до однієї з турбаз у Лумшорах.

В Ужгороді правоохоронці виявили дві банди циган, які грабували перехожих

Сімох жителів Ужгорода викрила поліція на грабежі та розбої. Оскільки двоє із них малолітні – відповідальність за їхній вчинок понесуть батьки та опікуни, решту неповнолітніх поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Медитація проти страху та паніки

Україна переживає третю хвилю пандемії коронавірусу. З кожним днем кількість заражених зростає, а з нею росте і паніка в суспільстві.

На Свалявщині згорів триповерховий готель

6 грудня о 19:37 до Служби порятунку надійшла інформація про пожежу в триповерховій дерев’яній будівлі готелю-ресторану, розташованій у с. Поляна.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат