Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4860, 20

Прокуратура закінчила слідство стосовно керівника однієї з лікарень Закарпаття

Співробітники поліції Закарпаття завершили досудове розслідування та направили до суду матеріали справи про неналежне використання бюджетних коштів під час придбання обладнання для проведення ПЛР-тестування.

На Тячівщині жінка вбила свекруху

У селі Мала Уголька під час сварки жінка нанесла своїй родичці тілесні ушкодження. Від отриманих травм пенсіонерка померла. Зловмисницю затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

5 навчальних закладів Ужгорода перейшли на дистанційне навчання

Згідно щоденного моніторингу по захворюваності у навчальних закладах Ужгорода, показники захворюваності стрімко зростають. Моніторинг проводиться за показниками захворювання на гостро-респіраторні хвороби.

У 2022 році на дорогах області планують встановити 5 систем зважування вантажівок у русі

Перший такий комплекс WIM (weight-in-motion) вже встановлюють біля села Невицьке Ужгородського району. Ще чотири такі системи планують встановити в області у 2022 році, — повідомив Суспільному перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

Омікрон вже на Закарпатті

Це підтверджують результати тестування зразкiв носоглоткових змивів. Їх аналізували у референс-лабораторiї з дiагностики ВІЛ\СНІДУ, вiрусологiчних та особливо небезпечних патогенiв ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України», повідомив перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький.

На Березнянщині згроріла дерев`яна церква

Подія трапилася в с. Стужиця, що належить до Ставненської територіальної громади Ужгородського району.

У храмі тім…

Є в самому центрі Ужгорода, недалечко від обласного Білого дому, якась аж магічна й прекрасна місцина, куди завше приємно навідуватися, аби якось навіть фізично відчути справжню красу — не лише земну, а й душевну, що в наш цинічно-забрехано-облудливий час є надзвичайною рідкістю.

Троє людей врятовано та 20 евакуйовано під час пожежі в одній з багатоповерхівок Ужгорода

Сьогодні о 14:35 до рятувальників надійшло повідомлення про займання в одній з квартир 9-поверхового будинку по вул. Легоцького. Горіла квартира на третьому поверсі.

На в`їзді у Перечин сталася ДТП із сімома постраждалими

37-річний ужгородець, керуючи автомобілем «BMW», не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху. Як наслідок – автомобіль зіткнувся із зустрічним транспортним засобом «RANGE Rover».

Росія захопила Казахстан. На черзі Україна?

З початком цього року весь світ був прикутий до Казахстану. Тут піднялося повстання. Повстанці причину називали виключно економічну — підняли вдвічі ціну на газ і народу вже нема чим за нього платити.

Правоохоронці затримали підозрюваного в умисному вбивстві ужгородки Габріелли Яцкович

Оперативники Головного управління Національної поліції у Закарпатській області розкрили вбивство 37-річної ужгородки, яка вважалася безвісти зниклою. Зловмисника, який позбавив жінку життя, затримали в процесуальному порядку.

На Виноградівщині психічно хворий юнак зарубав свою тітку

11 січня, ввечері до поліції надійшло повідомлення про умисне вбивство жінки у Берегівському районі. Син загиблої повідомив поліцейським, що за місцем проживання виявив мертвою свою 62-річну матір.

На дорогах області працює снігоприбиральна техніка, шляхи посипають сумішшю проти ожеледі

Аби забезпечити проїзд та безпеку руку, на автошляхах місцевого значення цілодобово працюють 3 підрядні організації: ТОВ «ШБУ-77»,   ВКП «Агрошляхбуд», ТОВ «ПБС», - повідомляє перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький.

За куріння електронних девайсів у громадських місцях будуть штрафувати

За куріння електронних сигарет, кальянів, пристроїв для нагрівання (в т.ч. “IQOS”, “glo”) у громадських місцях будуть штрафувати. Їх прирівняли до звичайних сигарет.

На Іршавщині брат зарізав брата

10 січня, до поліції надійшло повідомлення про смерть 49-річного жителя села Ільниця. Заявник повідомив, що виявив свого родича мертвим у його ж будинку.

Посадовці Свалявського та Хустського лісгоспів зрубали дерев на 4 млн. грн

Лісничому та майстру лісу держпідприємства «Свалявське ЛГ» та майстрові лісу «Хустського ЛДГ» повідомлено про підозру у нелегальній вирубці і продажу оптових партій дерев цінних порід. Діяльність зловмисників завдала державі збитки на більше ніж 3,6 млн грн.

На Рахівщині малолітній впав з підводи в річку і загинув

Співробітники Рахівського районного відділу поліції розшукали 13-річного хлопця, що нещодавно зник, мертвим. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини загибелі підлітка.

На Іршавщині жінка збрехала, що знайшла новонароджене немовля на смітнику

7 січня, до поліції надійшло повідомлення, що 36-річна жителька Хустського району виявила надворі без догляду немовля.

Внаслідок опадів та танення снігу в горах в області фіксують потопи та сходження селевих потоків

Станом на 5 січня на території Закарпатської області внаслідок підняття ґрунтових вод зафіксовано низку підтоплень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат