Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4880, 20

На Перечинщині мікроавтобус наїхав на чоловіка, який лежав на дорозі

4 січня, близько 21-ої години на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими у селі Порошково Ужгородського району.

СБУ викрила на Закарпатті підпільну типографію, де друкували свідоцтва про вакцинацію

СБУ ліквідувала масштабну схему виготовлення підроблених міжнародних свідоцтв про вакцинацію від COVID-19 в прикордонних районах України. Для серійної фальсифікації, ділки створили у Закарпатській області власну підпільну типографію.

У Берегові сім'я отруїлася чадним газом, загинула 17-річна дівчина

Це сталося 31 грудня. Медикам зателефонував господар будинку. За його словами, дружина скаржилась на головний біль.

На Новий рік у Мукачеві потяг збив чоловіка, а у Перечині іншого чоловіка переїхав трактор

У Мукачеві по вул. Верховинській на переїзді потяг збив 50-річного чоловіка. Постраждалий переходив залізну колію і не побачив поїзд, у нього чоловіка важка черепно–мозкова травма.

Правоохоронці затримали 34-річного чоловіка, який підозрюється у замаху на вбивство двох мукачівців

Працівники поліції затримали 34-річного мукачівця, який підозрюється у замаху на вбивство двох місцевих жителів.

Проєкт «Мале карпатське коло» увійшов до державної стратегії розвитку та розбудови до 2024 року

Про це під час масштабного форуму «Велике будівництво: дороги та мости» розповів Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, повідомив у соцмережі перший заступник голви ОДА Мирослав Білецький.

В Ужгороді судитимуть 26 студентів за переклеювання фото в документах перед іспитами

Ми   повідомляли, що влітку поточного року правоохоронці, спільно з представниками Центру тестування при МОЗ, виявили під час екзамену в УжНУ осіб з підробленими паспортами.

Закарпатця звільнили від покарання за спалений Mercedes колишньої дружини

Тячівський райсуд оголосив вирок 40-річному місцевому мешканцю, який проник у двір колишньої дружини та підпалив її Mercedes-Benz у гаражі.

Водійські права у закарпатських автошколах коштують 120-200 доларів

49,6% українських водіїв дають хабарі на іспитах в автошколах. Про це свідчить опитування, проведене сайтом auto.ria.ua. Далеко не кожен з цих водіїв взагалі відвідував уроки перед іспитами.

Привітання Юлії Тимошенко з Новим роком та Різдвом

Юлія Тимошенко привітала українців з Новорічно-Різдвяними святами

На Рахівщині лісовоз втікав від лісової охорони і перекинувся у рівчак

25 грудня, проводячи патрулювання лісових обходів працівники державної лісової охорони Лазещинського лісництва ДП «Ясінянське ЛМГ» Боднарюк М. Ю. та Маскалюк   В. Д. у лісовому масиві урочища Стебний почули звук двигуна вантажного автомобіля і запідозривши факт вчинення лісопорушення направилися вбік виявленого шуму.

У Міжгір`ї 49-річна жінка зарізала свого 51-річного чоловіка

Під час сварки жінка схопила ніж і вдарила ним один раз чоловіка в область шиї. Цього виявилось достатньо, щоб потерпілий не вижив.

На Великоберезнянщині спостерігається поширення ротавірусної інфекції

За останні кілька днів до закладів охорони здоров'я, що надають первинну медичну допомогу пацієнтам Великоберезнянської, Дубриницько-Малоберезнянської та Ставненської територіальних громад, з ознаками шлунково-кишкових розладів звернулася 71 людина, серед них 31 дорослий   та 40 дітей.

Полювання на відьом

У своїй передвиборчій кампанії Володимир Зеленський обіцяв побороти корупцію. Серед корупціонерів він бачив і своїх політичних опонентів. «Посадити» Порошенка було не просто обіцянкою, але й мрією Зеленського. Він міняв прокурорів, бо хотів якогось сміливого і такого, що за будь-яку ціну найде компромат на Порошенка. Але справи не клеїлися.

В Ужгороді двоє розбійників здійснили напад на помешкання пенсіонерки. Жінка загинула

Днями до поліцейських Ужгорода звернувся місцевий мешканець. Чоловік розповів, що прийшов відвідати свою тещу і знайшов її в будинку без ознак життя. Заявник помітив, що двері до оселі були відчинені, а обстановка в помешканні одинокої бабусі, порушена.

В Ужгороді четверо чоловіків та жінка пограбували перехожого

24 грудня, близько 5-ї години, на лінію 102 зателефонував чоловік, який повідомив, що четверо чоловіків та жінка погрожували йому фізичною розправою, тому заявник був змушений віддати їм гроші, в сумі 700 гривень. Після цього кривдники сіли до автомобіля ВАЗ і поїхали у бік вулиці Університетської.

В Ужгороді викрили осіб, які підробляли різноманітні документи в тому числі COVID-сертифікати

Співробітники поліції Закарпаття викрили групу осіб, які за кількома адресами в Ужгороді облаштували офіси, де виготовляли доволі широкий перелік підроблених документів. Серед вилученого – заготовки COVID-сертифікатів, службових посвідчень, водійських прав, паспортів та дороговартісне обладнання. Масштаби діяльності злочинної групи вражають.

«Мале карпатське коло» - проєкт, що стане новим витком у розвитку туристичного та економічного потен

Він бере свій початок від польського кордону Львівської області та простягається через Карпати аж до кордону з Румунією, повідомив перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат