Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4980, 20

Депутатів облради не пустили до сесіної зали, а саму будівлю "замінували"

6 листопада мала відбутися сесія Закарпатської облради, але напередодні Олексій Петров видав розпорядження про скасування засідання, на якому мали обрати нового голову Закарпатської обласної ради і призначив засідання на 25 листопада.

Відсутність великого агробізнесу є позитивом для Закарпаття - експерт

Закарпаття має хороші перспективи для розвитку завдяки хорошій системі розселення населення та відсутності великого агробізнесу. Так вважає Анатолій Ткачук, директор з питань науки та розвитку Інституту громадянського суспільства.

Судитимуть чиновника-податківця, який намагався притягнути невинного до кримінальної відповідальност

Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно заступника начальника одного з відділів ГУ ДФС у Закарпатській області. Посадовцю інкримінують намагання притягнути завідомо невинного до кримінальної відповідальності.

На Тячівщині розпочався ремонт дороги, що з`єднує два гірських села

На автодорозі С 071111 Угля - Велика Уголька розпочалися ремонтні роботи. Автошлях вже давно перебуває в аварійному стані, повідомив перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький.

Помер екс-чиновник міськради Віктор Мартин

Це сталося 3 листопада В Ужгороді. Екс-директор департаменту міського господарства міста Віктор Мартин перебував у ресторані Венеція, у цей час йому стало зле. Чоловіка намагалися врятувати медики, що прибули на виклик. Попередня версія смерті - відірвався тромб.

Мале карпатське коло з’єднає три європейські країни

Три області – Закарпатська, Львівська, Івано-Франківська – реалізовують потужний інфраструктурний проєкт «Мале карпатське коло» в межах президентської ініціативи Володимира Зеленського «Велике будівництво». Про це повідомив Мирослав Білецький, перший заступник голови облдержадміністрації.

На Тячівщині підтвердили діагноз поліомієліту у 12-річної дівчини, у якої паралізувало частину тіла

На Закарпатті підтвердили діагноз поліомієліту у 12-річної дівчинки — жительки Тячівського району. Вона перебуває у неврологічному відділенні обласної дитячої лікарні в Мукачеві.

Директор однієї з райлікарень на Закарпатті свідомо закупляв ПЛР-тести за завищеними цінами

Закарпатська обласна прокуратура повідомила про підозру директора однієї з центральних районних лікарень краю у зловживанні службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди для іншої юридичної особи.

Закарпатський прикордонник вимагав 1000 доларів США хабаря за контрабанду цигарок

1 листопада, поліцейські затримали прикордонника одразу після отримання ним 1000 доларів США неправомірної вигоди. За цю суму обіцяв посприяти у безперешкодному переміщенні тютюнових виробів через державний кордон України шляхом надання інформації про відсутність прикордонних нарядів на лінії кордону.

На Тячівщині сталися дві смертельні ДТП

Протягом минулої доби в Тячівському районі трапилися дві аварії зі смертельними наслідками.

На Хустщині у колодязі виявили тіло жінки

Це сталося 1 листопада у селі Олександрівка по вулиці Миру.

На Перечинщині у пожежі загинув 55-річний чоловік

Пожежа сталася вночі 2 листопада у селі Ворочево по вулиці Садовій.

На Свалявщині з`явилася нова амбулаторія потужністю 50 відвідувань у зміну

У 2019 році розпочалося будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Голубине. На сьогодні всі роботи завершені, повідомляє перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький.

В Ужгороді призовник вистрибнув з вікна військкомату і зламав ноги

23-річний чоловік з 2018 року ухиляється від служби. Сьогодні правоохоронці його затримали та доставили до призовної дільниці з метою складення протоколу про адмінпорушення.

Від початку року в області відновили 31 інфраструктурний об`єкт

На початку року ми поставили ціль відновити 43 інфраструктурні об’єкти, у тому числі 9 мостів. Будівельні роботи на 31 з них вже завершені, на кількох техніка ще працює, але найближчим часом ці проєкти теж будуть реалізовані. Залишився 1 об’єкт, де роботи ще не ведуться, - повідомив перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький.

У Сваляві стався зухвалий грабіж на залізничному вокзалі

Це сталося сьогодні вночі. До жінки-касира підійшов невідомий і розбивши каменем вікно каси, кілька разів вдарив касирку та забрав у неї золотий ланцюжок і сережки. Після цього грабіжник втік.

На Мукачівщині під час пожежі загинули бабуся з онуком

Пожежа сталася учора ввечері у селі Плоский Потік. Горів одноповерховий будинок, загорання помітив водій, який проїжджав поруч.

Демонтаж резервуарів нафтопроводу, призвів до масштабного забруднення грунтів на Свалявщині

Роботи з демонтажу резервної гілки нафтопроводу «Самара – Західний напрямок» призвели до екологічного лиха поблизу села Росош.

Тарту, як приклад для Ужгорода та Мукачева

Якщо мерії Ужгорода та Мукачева бажають знайти новаторські шляхи господарювання в своїх містах, то повинні шукати позитивні приклади не лише в Україні. І в Мукачева, і в Ужгорода є багато міст-побратимів у країнах ЄС.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат