Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4740, 20

Гуманітарка повинна перетинати кордон без проблем

Актуальна і важлива інформація для всіх, хто відправляє та отримує гуманітарну допомогу з-за кордону.

Крапки над «і»

Політик та бізнесмен Сергій Ратушняк відповів на брудні закиди опонентів, які брехали, що нібито Ратушняк «відсиджується» закордоном.

Колаборанти

Під час війни виникає питання, що робити з тими, хто орієнтований на Росію. Кум Путіна, Медведчук, зумів втекти з-під домашнього арешту і ми втратили важливого заручника, якого принаймні можна було б обміняти на багатьох українських полонених. Але ж у нас залишилися соратники Медведчука. І їх багато.

На Закарпатті зафіксували провокацію за допомогою смс з метою розсварити угорців та українців

Російська пропаганда настільки примітивна, що не спроможна навіть вигадати нових провокацій чи формулювань, повідомляє пресслужба СБУ.

128 бригада взяла в полон високопоставленого штабіста 58-ї російської армії

У ході бойової сутички з росармією штурмовики 128 окремої гірсько-штурмової бригади взяли в полон начальника групи інформаційно-психологічної протидії військової частини 47084 російської армії (на одному з фото – місце бою й знищена нашими бійцями російська вантажівка).

В Ужгороді затримали російську ДРГ на чолі із агентом ФСБ

21 березня в Ужгороді військовою контррозвідкою ліквідовано диверсійну групу, що планувала здійснити замах на Президента України та провести диверсії у Києві й інших регіонах України, повідомив депутат Ужгородської міськради, журналіст,   Віталій Глагола.

Мер Ужгорода, попри судову заборону, має намір робити бізнес на смітті в Ужгородському районі

Епопея з будівництвом сміттєзвалища біля села Середнє ще не закінчилася.

У розпал війни Андріїв… будує чергову багатоповерхівку

На території, де колись був дитячий садочок — навпроти пошти на вулиці Закарпатській — міський голова Ужгорода почав будувати нову багатоповерхівку.

Гуманітарну допомогу та щоденні 300 гарячих обідів отримав Ужгород від Угорщини

15 березня Українсько-угорський навчально-науковий інститут отримав із Угорщини гуманітарну допомогу.

Едуард Бураш привіз черговий гуманітарний вантаж зі Словаччини

Радник з міжнародного співробітництва глави уряду Словаччини Едуард Бураш цього четверга знову відвідав Ужгород і супроводжував велику вантажівку гуманітарної допомоги.

Боремося!

Хтось може сказати, що Закарпаття найбезпечніший край у цій війні і ми тут розслабляємося у той час, коли ворог кидає на інші регіони бомби. Але це не зовсім так. Ми стали тилом, і багато закарпатців відчайдушно віддають себе, щоб допомогти тим, хто на фронті, й тим, хто рятується у нас від війни.

Закарпатські прикордонники затримали російського шпигуна при спробі виїхати до Словаччини

Закарпатські прикордонники затримали російського шпигуна при спробі виїхати до Словаччини

Близько 120 підприємців вирішили перемістити свої виробництва на Закарпаття

Область прийняла непростий виклик щодо створення гідних умов для переміщення підприємств та бізнесу з територій, де ведуться активні бойові дії.

З логістичного центру Закарпатській ОВА вдалося відправити вже 100 вагонів гуманітарної допомоги

Логістичний центр при Закарпатській ОВА та хаб гуманітарної допомоги на базі заводу «Єврокар» працюють з 3 березня. За цей час у регіони, де тривають активні бойові дії, нам вдалося відправити більш ніж 100 вагонів, або понад 6 тисяч тонн. Про це повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Поліцейські Закарпаття передали для потреб ЗСУ вже 145 транспортних засобів

Співробітники поліції Закарпаття спільно з обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки продовжують вилучати автомобілі на потреби військових. Правоохоронці оформляють всі необхідні документи та передають їх до ЗСУ.

На Закарпатті моніторитимуть ціни на соціально значущі товари

Як повідомила в. о. начальника ГУ Держпродспоживслужби в області Сніжана Локес, для цього в кожній територіальній громаді працюють 15 моніторингових груп:

Із 1 квітня в Ужгороді у злісних порушників правил паркування вилучатимуть автомобілі для потреб ЗСУ

Про це повідомляють в Департаменті інфраструктури Ужгородської міськради.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат