Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 4700, 20

Вони різні

Коли прийшла війна, ми почали приймати вимушених переселенців. У перші дні зчинився хаос, на кордонах виникли величезні черги, людей не було де приймати. Згодом усе втряслося, але дедалі частіше в інтернеті почала з’являтися негативна інформація про втікачів.

Бураш розповів про словацьку гуманітарну місію для дітей на Закарпатті

Радник прем’єр-міністра Словаччини з міжнародної співпраці Едуард Бураш розповів про гуманітарну місію для дітей.

29 квітня — Всеукраїнський День футболу

Сьогодні виповнюється 30 років із того дня, як національна збірна України з футболу провела дебютний матч у своїй історії.

Рятувальники ліквідовували наслідки негоди, яка охопила Закарпаття на Великдень

Так, упродовж 24 квітня фахівці ДСНС чотири рази виїздили на ліквідацію наслідків погіршення погодних умов, зокрема розкрижовували дерева, котрі падали через сильний вітер.

На Закарпатті можна оформити автівку, ввезену для особистих потреб, лише на трьох пунктах пропуску

Влада України обмежує кількість пунктів пропуску, через які можна буде оформити автівку, ввезену з-за кордону для особистих потреб. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм.

На Закарпатті припинили діяльність каналу, яким чоловіки призовного віку переправлялися за кордон

За процесуального керівництва Хустської окружної прокуратури мешканцеві Донеччини повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон, вчиненого з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

На словацько-українському кордоні довжелезні черги на розмитнення

Кількакілометрова черга утворилася українсько-словацькому кордоні з боку Вишнє Немецке. Спочатку рахом і легкові і вантажні автівки стояли, потім їх розділили.

На Закарпатті зростають надходження до бюджету

Попри війну з російськими фашистами, на Закарпатті спостерігається ріст надходжень до бюджету.

Кров за кров

Два місяці війни. Два місяці знищення нашої країни російськими фашистами. Ми просили кількаденне перемир’я хоча б на Пасхальні свята, але рашисти нам відмовили. У Кремлі сказали, що це перемир’я ми можемо використати, щоб перегрупуватися і зміцнитися. Тому війна триватиме.

На Воловеччині в річці виявили тіло чоловіка

21 квітня виявили тіло чоловічої статі в річці Свалявка.

На Закарпатті підприємець продавав гуманітарну допомогу

Співробітники поліції Закарпаття вилучили з двох підприємств на Тячівщині товари, які, за попередньою інформацією, потрапили на територію області як гуманітарна допомога з-за кордону. Наразі за цим фактом поліцейські проводять перевірку.

У Мукачеві згорів автобус «Еталон», не довізши працівників заводу на зміну

Загорання транспортного засобу сталося на вул. Лавківській о 06:18. Поки водій за допомогою вогнегасника намагався приборкати полум’я, пасажири викликали на допомогу рятувальників.

Прокуратура та небайдужі закарпатці запобігли передачі у приватну власність земель водозабору "Минай

Закарпатський окружний адміністративний суд задовольнив позов КП «Водоканал м. Ужгорода» до органу місцевого самоврядування, визнавши протиправними і скасувавши рішення, за яким землі підземного водозабору «Минай» могли бути роздані у приватну власність. Зауважимо, що його використовують для централізованої подачі води мешканцям міста Ужгорода та деяких прилеглих сіл.

В Мукачеві з центральної частини міста демонтували радянський монумент

Йдеться про обеліск в центрі міста. Цей об’єкт сьогодні зранку   вже демонтовано на   виконання рішення виконавчого комітету «Про демонтаж пам’яток історії та монументального мистецтва».

Правоохоронці викрили організаторів переправлення через кордон осіб призовного віку

За допомогою надувного човна, зловмисники системно переправляли «клієнтів» поза пунктами пропуску через річку, що проходить на межі державного кордону. Для реалізації оборудки, ділки за допомогою тепловізора відстежували пересування прикордонників. Вартість такої послуги фігуранти оцінили у 5-6 тис. євро з одного «ухилянта».

Підозрюваний у неправомірних діях прикордонник перекваліфікувався на "викривача"

Соціальними мережами шириться відео прикордонника, який нібито став «викривачем» корупції у одному із підрозділів Мукачівського прикордонного загону (дивіться відео внизу).

Владика Ніл нагородив Едуарда Бураша орден Кирила і Мефодія

Апостольський Адміністратор Мукачівської греко-католицької єпархії Владика Ніл нагородив радника прем'єр-міністра Словаччини з питань міжнародної співпраці Едуарда Бураша орденом Кирила і Мефодія третього ступеню.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат