Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22680, 20

Українські каратисти здобули дві медалі на міжнародному турнірі в Угорщині (ФОТОРЕПОРТАЖ)

1 лютого 2014 року в Угорщині м. Шаторальяуйхей, що на кордоні з Словаччиною,   пройшов міжнародний турнір «9-й Кубок Земплена» з кіокушинкайкан карате.

Від свалявської "мінералки"   бюджет отримав   понад 6,5 млн грн

На території Свалявського району збір за користування надрами сплачуть 13 суб’єктів господарювання. Найбільшими надрокористувачами району є санаторно–курортні заклади та виробники мінеральної води.
Свалявська "мінералка" принесла бюджету понад 6,5 млн грн

На   Закарпатті експерти визначили   50 найвпливовіших особистостей

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація проекту газети «Срібна земля ФЕСТ», яка вдруге за три роки визначала ТОП 50 найвпливовіших закарпатців. Підсумки опитування – у ФЕСТрейтингу «Перші особи Закарпаття 2013».

Сучасну майстерню для майбутніх кравців відкрили у Берегівському ліцеї ФОТО

На придбання нового обладнання з обласного бюджету було виділено 99 тисяч гривень.

3000 тисячі гривень - середня зарплатня закарпатського лісівника

Минулоріч побудовано 57 км лісових доріг. Це у два рази більше ніж у 2012 році. Про це журналістам розповів головний лісівник Закарпаття Ігор Фізик.

У Закарпатті пройде весільний тиждень (ФОТО, ПРОГРАМА)

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання з нагоди проведення на Закарпатті першої весільної виставки «Wedding goods». Вона триватиме 21-23 лютого у Мукачеві («Eventum Hall», вул. Автомобілістів, 13).

В Ужгороді назвуть 50 найвпливовіших закарпатців

У середу, 5 лютого, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація проекту газети «Срібна земля ФЕСТ», яка вдруге за три роки визначала ТОП 50 найвпливовіших закарпатців. Підсумки опитування – у ФЕСТрейтингу «Перші особи Закарпаття 2013».

В Ужгороді пройде вечір пісні (АФІША)

13 лютого, о 18.00 у філармонії в Ужгороді відбудеться концерт. Деталі у афіші.

Підтвердилась активна діяльність в Києві російського спецназу

Підрозділ, що використовується для захоплення та ліквідації активістів Майдану розкішно розквартирувався на колишній базі хокеїстів клубу «Сокіл»

250 ліжок передбачено у Закарпатті для лікування новоутворень (ФОТО)

У вівторок, 4 лютого, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур ознайомився із діагностичним та лікувальним потенціалом Закарпатського обласного клінічного онкологічного диспансеру.

В Ужгороді гратиме гармонія двох роялів

Як відомо, рівновагу і гармонію світу забезпечують два різних начала,   дві полярні космічні сили,   що попри різну природу й очевидні суперечності народжують щось нове і прекрасне.

У Закарпатті вилучили спирт на 150 тисяч гривень

Податковою міліцією Закарпаття вилучено з незаконного обігу партію спирту на суму майже 150 тис. грн. Про це повідомив в.о. начальника оперативного управління ГУ Міндоходів у Закарпатській області Андрій Мілюченко.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 5 лютого. Не ідеалізуйте занадто навколишній світ, бо від реальності не врятують жодні стереотипи. Нехай люди не розчаровують, справи здаються легкими, а кавування буде приємним і гарячим. Тримайте яскраві емоції в серці, у них немає терміну придатності. Приємного ранкового прокидання й хорошого дня!

На Ужгородщині АЗС протягом 5 років не платила за землю

Ужгородською міжрайонною прокуратурою внесено до ЄДРД та розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість) відносно службових осіб одного з товариств.

Екс-мер Ужгорода Ратушняк назвав партію Балоги банкротом (ВІДЕО)

Сергій Ратушняк: «ЄЦ всією фракцією виявився банкротним підприємством».

"Арбузов, Клюєв і Азаров мають австрійські паспорти", — стверджує Гармс (ДОПОВНЕНО)

Співголова групи «Зелених» і «Європейського вільного альянсу» у Європарламенті Ребекка Гармс заявляє, нібито Сергій Арбузов, Андрій Клюєв і Микола Азаров мають паспорти громадян Австрії. Про це вона сказала під час виступу у Страсбурзі.

Аварійну дорогу на   Великоберезнянщині обіцяють відремонтувати

Депутати обласної ради в ході чергового засідання підтримали запит свого колеги Михайла Кіндрата щодо ремонту доріг на Великоберезнянщині.

В Ужгороді   Вахтанг Кіпіані   презентував видання   «Історичної правди

В Ужгородському прес-клубі головний редактор сайту «Історична правда» Вахтанг Кіпіані презентував офлайнові книжкові видання проекту. Йдеться про книги "Година папуги" Олександра Зінченка - про Катинь, "Чому Грузії вдалося" Лариси Буракової - про реформи, "Американська сага Лазаренка" Сергія Лещенка про корупцію і суд над Павлом Лазаренком.

Понад 55 тисяч людей отримали допомогу в пунктах обігріву, - О. Вілкул

За інформацією Гідрометцентру України, у Донецькій області ще до 8 лютого утримаються морози від -13 до -3, сила вітру від 0,5 до 3,4 м/с, без опадів. Під час робочої поїздки до Донецька Віце-прем’єр-міністр, Голова Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександр Вілкул перевірив роботу пунктів обігріву в шахтарській столиці. Зокрема, провів робочу нараду щодо роботи соціальних патрулів та пунктів обігріву в одному з таких пунктів на вул. Артема.

Українці визначилися з логотипом на Зимові Олімпійські Ігри

Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул та Президент НОК України Сергій Бубка презентували логотип заявки Львова на право проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських Ігор 2022 року. Презентація відбулася під час урочистої церемонії проводів олімпійської збірної команди України на XXII Зимові Олімпійські Ігри.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат