Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22720, 20

Аналітика: Втручання у внутрішні справи України може дорого коштувати ЄС

Те, що відбувається в Києві та в інших регіонах України, – це внутрішня українська справа, яка має вирішуватися без стороннього втручання.

Ранок на пл. Народній в Ужгороді(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Та зустріч активістів з головним міліціонером області Василем Варцабою.

У Мукачеві застрелили підприємця Планкіна

Відомо ім'я вбитої сьогодні людини. Це власник кав'ярні Time Олексій Планкін. Його застрелили двома пострілами - у голову та живіт.

Закарпатський   "Беркут", який досі пасивно дислокувався у Києві на Банковій, повернувся додому

Делегація майданівців, яка перевіряла присутність закарпатського "Беркуту", підвтердила їх повернення
За словами делегованих Майданом активістів, які перевіряли інформацію керівника обласного управління МВС Василя Варцаби про повернення закарпатського "Беркуту" з Києва, закарпатські силовики дійсно знаходяться на місці, в Ужгороді.

Закарпатські рятувальники готуються до ускладнення погодних умов

Найближчим часом на території Закарпатської області прогнозується ускладнення метеорологічної ситуації. Так, за повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології в другій половині дня 25 січня та із збереженням вночі 26 січня по території області очікується сильний сніг. На перевалах снігові замети. Місцями посилення вітру 15-20 м/с. 25-27 січня на дорогах ожеледиця.

На Закарпатті підрозділи ДСНС допомагають населенню у пунктах обігріву

У зв’язку з прогнозованим погіршенням погодних умов та з метою організації заходів щодо попередження випадків переохолодження людей Управління ДСНС України у Закарпатській області розгорнуло в Ужгороді пункт обігріву.

"Тітушки" Балоги "зачищають" ужгородський Майдан

Як повідомляє сайт "Кліпньюс" з посиланням на "УА-Репортер" клан Балог почав зачистку ужгородського Майдану.

Блокувати чи не блокувати ОДА: думки закарпатських активістів розділилися

Сьогодні о 8.00 Ужгородський євромайдан оголосив повну мобілізацію. Однак штурму будівлі ОДА пікетувальники не проводили.

Іршавська міліція провела лекцію дітям

Днями працівники Іршавського райвідділу міліції майор Квітослава Черничко та капітан Олеся Семак зустрілись з учнями молодших класів Іршавської гімназії, яким розповіли про роботу міліції.

Понад 83% митних декларацій на Закарпатті оформлено в електронному вигляді

У минулому році фахівцями Чопської митниці Міндоходів загалом оформлено майже 100 700 митних декларацій. З них понад 83 500 – в електронному варіанті.

Заява представництва ЄС в Україні щодо останніх подій

Представництво ЄС закликало українську владу скасувати антидемократичні закони, а опозицію - відмежуватися від насильства

Після слів про розлучення, жінка випала з балкону 5-го поверху

Удосвіта в Тячівський райвідділ міліції по телефону "102" надійшло повідомлення чергового лікаря Тячівської районної лікарні про те, що в реанімаційне відділення після спроби суїциду без свідомості було доставлено 24-річну мешканку одного з населених пунктів району.

В Ужгороді на час морозів працює цілодобовий "рятувальний" намет

В Ужгороді на час морозів працює цілодобовий "рятувальний" намет, на сьогодні по допомогу звернулись 17 осіб

У центрі Будапешту відбулась демонстрація солідарності з українським народом (ФОТО)

26 січня на підтримку українського народу в його боротьбі проти диктатури, за права і гідність людей пройшла масова демонстрація угорських українців в центрі Будапешта на площі Блага Луйза, - повідомляє сайт Державного самоврядування українців Угорщини.

Гвинтівку "Байкал" і 250 патронів знайшли міліціонери у закарпатця під матрацом

Нещодавно співробітники сектору дільничних інспекторів міліції Берегівського райвідділу, на підставі ухвали Берегівського суду, провели санкціонований обшук помешкання берегівчанина Яноша.

Закарпатський беркут повернувся додому з головного Євромайдану

Про це повідомив головний міліціонер області Василь Варцаба, який вийшов до мітингувальників.

Закарпатська "Бавка" показала виставу "По щучому велінню"

26 січня у Закарпатському академічному обласному театрі ляльок «Бавка» відбулася прем’єра вистави «По щучому велінню» за мотивами однойменної твору корифея українського театру Марка Кропивницького (режисер – Олександр Куцик).

Сергій Ратушняк звернувся до депутатів увіковічнити новітніх героїв України

Сергій Ратушняк звернувся до Ужгородської міськради з приводу останніх подій в Україні:

В Ужгороді представили найдавнішу українську діаспору

У Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф.Потушняка відбулося знайомство з найдавнішою українською діаспорою, що проживає у Воєводині (Сербія).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 27 січня. Не прогавте свій шанс на щастя – дійте так, як підказує серце. Нехай ранкова кава пробуджує лише позитивні емоції, а справи розпочинаються з легкої руки. Будьте в курсі найважливіших новин, і не розчаровуйтеся через дрібниці. Гарного дня й упевненості у власних силах!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат