Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22780, 20

Бокс. Роберт Мартон — чемпіон України

20—26 січня у Харкові проходив чемпіонат України з боксу серед молоді. У ваговій категорії 91 кг золоту медаль здобув наш земляк Роберт Мартон із Мукачева.

Закарпатська НР не визначилася з делегатами від облради, але вже вимагають відставки губернатора

Сьогодні, 28 січня, о 14.00 на площі Народній в Ужгороді пройшло перше відкрите засідання Народної Ради, яка висунула кілька вимог. При цьому, наразі не сформований список 15 депутатів від облради, які мають увійти до складу НР. Відтак письмові вимоги ще чекають остаточного підпису.

Список 15 закарпатських активістів, які ввійдуть у Народну раду

Щойно на народному віче один лідерів Володимир Піпаш сказав, що до Народної ради Закарпаття увійде 30 осіб, з них 15 депутатів з облради і 15 активістів євромайдану. З них значна частина лідерів Ужгородського та запропонували лідерів з Київського майдану (закарпатці).

Депутати ВР відмінили диктатуру

Верховна Рада скасувала 9 із 12 законів, які обмежували громадянські свободи громадян і були прийняті 16 січня "у ручному режимі".

С. Ратушняк вважає, що Народна Рада в Закарпатті під бандою балог

Політик Сергій Ратушняк на своїй сторінці у "Фейсбук" скептично прокоментував подію про створення Народної Ради Закарпаття.

Політтехнолог прогнозує, що уряд очолить Порошенко

Політтехнолог Тарас Березовець вважає, що прем'єр-міністром країни може стати бізнесмен Петро Порошенко. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua

Жест свободи у Закарпатській ОДА (ФОТОФАКТ)

Після ухвалення роботи Народної ради у Закарпатті, після звільнення обласної адміністрації від силовиків на даху ОДА з'явився чоловік, який символізує жест свободи.

Литвин таки знадобився країні: у ВР назріває заколот проти глави держави

Плани влади ввести надзвичайний стан може зірвати чисельна група поміркованих політиків

"Змістовна" заява Кличка про відставку Азарова: це не просто так

В опозиції вважають, що прем'єр-міністр Микола Азаров подав у відставку, щоб "зберегти обличчя". Таку думку висловив лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко.

Силовики покидають Закарпатську ОДА (ФОТО)

Як сьогодні вирішили депутати на позачерговій сесії Закарпатської обласної ради, - міліціонери мають вийти з будівлі Закарпатської ОДА та обласної ради.
Отже, правоохоронці вже почали виконувати це рішення.

Червоно-чорний прапор "прикрашає" Закарпатську ОДА (ФОТО)

Світлину прапору виставив на своїй сторінці у мережі Facebook депутат Ужгородської міськради від ВО "Батьківщина" Василь Гнатків.

Губернатор Закарпаття: правоохоронців стільки, скільки потрібно для охорони громадського порядку

Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида прокоментував сьогоднішнє засідання сесії обласної ради, під час якого депутати розглянули суспільно-політичну ситуацію в Україні та прийняли рішення про створення Народної ради в Закарпатті.

60 днів Президент може розглядати відставку Азарова

Прем'єр Микола Азаров подав у відставку. Про відповідну його заяву повідомляє прес-служба Кабміну.

Американці, канадці і європейці платитимуть за в’їзд в Україну

У Кабінеті міністрів планують ухвалити постанову, яка змінює порядок перетину кордону іноземцями, які користуються правом безвізового в'їзду.

Віталій Ярема: «Влада пов'язала "Беркут" кров'ю: хлопці, або служіть нам, або — в тюрму"

Виталий Ярема (на фото): «Уникальность нашего президента не только в том , что он — единственный на земном шаре имеет две судимости. Он — единственный, кто игнорирует такое количество людей» (мовою оригіналу).

Закарпатська облрада вимагає проведення позачергових парламентських і президентських виборів

Сьогодні, 28 січня депутати Закарпатської облради проголосували за утворення Закарпатської Народної Ради. У єдиному рішенні також йдеться про вимогу проведення позачергових парламентських та президентських виборів. Про це повідомляє кореспондент газети РІО.

"Віжи - 3000" назвали кращих закарпатців у різних галузях

За кращих закарпатців голосували 38153 чоловік.

В Ужгороді на сесії депутати зібралися поговорити

На порядку денному позачергової сесії Закарпатської облради одне питання — депутати зібралися обговорити суспільно-політичну ситуацію у країні.

В Ужгороді вимагають забрати міліцію від обладміністрації

Закарпатська облрада вимагає забрати силовиків з площі Народної.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 28 січня. Намагайтеся не пропускати повз увагу деталей навколишнього світу, адже саме вони можуть ховати в собі найбільші таємниці й підказки. Нехай зимова прохолода приємно бадьорить у супроводі гарячої кави у вашому горняткові. Смачного кавування, і не сидіть склавши руки, бо корисні справи чекають на вас!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат