Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22740, 20

Лисенко перейшов у "Севастополь", а Буяльський повернувся до Києва

Екс-нападник ужгородської «Говерли» підписав контракт з «Севастополем», інформує офіційний сайт кримського клубу. Повідомляється, що термін угоди розрахований на 2,5 роки. Контракт з клубом Лисенко підписав у якості вільного агента. У "Севастополі" Лисенко виступатиме під сьомим номером.

Українська Прем'єр-ліга у четвірці кращих чемпіонатів планети

У розрахунках враховувалися забиті м'ячі у середньому за один поєдинок, кількість червоних карток, розриви в очках між першою й останньою командами та перемоги команд відповідних країн на континентальному рівні. Такі статистичні підсумки були опубліковані на сайті Bleacher Report.

Маразм міцнішає: Україна вводить нотариальне завіряння роздруківок вебсайтів та блокування сайтів

(мовою оригіналу) Законопроект уже доступен по адресу http://sips.gov.ua/ua/pr121313. Викимедиа Украина уже официально заявила о своей глубокой взволнованности, однако протестного настроения пока не заметно.

Такі різні два тайми одного міні-футбольного спектаклю

Сайт rionews уже пропонував вашій увазі центральний матч відкритого чемпіонату Іршавського району з міні-футболу. Цього разу до вашої уваги другий за вагою поєдинок цих змагань між чемпіоном «Ільницею» та «Великими Ком’ятами», які стали бронзовими призерами. Якщо проаналізувати увесь поєдинок, то він був рівним тільки за атакувальними спробами, яких команди за 20 хвилин гри зімітували по 17, та за вдалими діями польових гравців у захисті, яких у обох клубів було помічено по 4. За рештою компонентів перевага була на боці фаворита з Шахтарського краю.

Футбол. "Говерла" — Збірна Казахстану (U-21) — 2:4

Після нічиєї з «Карабюкспором» - 2:2, на ужгородці чекав другий спаринг проти молодіжної збірної Казахстану. В цьому матчі В’ячеслав Грозний задіяв 21-го гравця. Серед них: Бабенко, Орос, Лисицький, Дандеа, Лазевскі, Сербул, Акакпо, Ле Таллек, Балафас, Фещук, Шацьких, Нікулає, Трухін, Кочіш, та гравців, які на турецьких зборах на перегляді.

До бюджету Перечинщини надійшло понад 35,6 млн. грн.

За даними Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, за січень – грудень 2013 року до бюджету району надійшло 35 млн. 637 тис грн.

Податок на прибуток: платити доведеться менше

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області повідомляє, що ставка податку на прибуток знижуватиметься поступово протягом трьох років. Це передбачено   Законом України від 19 грудня 2013 року № 713 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставок окремих податків».

Помер головний лікар Закарпатської обласної психіатричної лікарні Фома Чекан

Медична спільнота Закарпаття глибоко сумує з приводу передчасної смерті головного лікаря обласної психіатричної лікарні с.Вільшани Фоми Фомича ЧЕКАНА та висловлює щире співчуття рідним та близьким покійного.

Виноградівське БТІ завищувало ціни на свої послуги

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало КП «Виноградівське районне бюро технічної інвентаризації» на 16 тис. грн за зловживання монопольним становищем на ринку послуг з реєстрації прав власності на нерухоме майно та пов’язаних з цим послуг з технічної інвентаризації.

Ефективний та безпечний кордон між Румунією та Україною

14 січня, у пункті пропуску «Дякове» Чопської митниці Міндоходів відбулась робоча зустріч учасників масштабного прикордонного проекту.

Став відомий головний переможець фестивалю "Червоне вино" (Фото)

(мовою оригіналу) Победителем фестиваля «Красное вино» стал Анталовский Василий Григорьевич из села Бобовище. Победителю вручили диплом и символ 2014 года — коня.

Фотографії мукачівця Ігоря Меліки презентують наш край у проекті "Чарівна Україна"

На замовлення Міністерства культури України вийшло презентаційне видання «Чарівна Україна» (Magic Ukraine) – фото-портфоліо, в якому можна побачити найгарніші мальовничі куточки країни, в тому числі наш рідний край.

«Зина» та «Мочалкин Джаз» працюватимуть вночі лише три місяці

(мовою оригіналу) Ужгородский горисполком согласовал круглосуточную работу сети магазинов «Зина».

Екс-ужгородка Йолка збудувала собі будинок у Підмосков'ї за $1,5 млн.

(мовою оригіналу) Любимица публики, певица Елка совершенно не бедствует, но при этом вынуждена жить на съемной квартире в Москве – сообщает ТСН со ссылкой на журнал "Starhit".

Міліціонери та журналісти пройшли рейдом по «генделиках»

Предметом відпрацювання стало питання протидії реалізації неповнолітнім спиртних напоїв.

На Закарпатті затримали сільського голову за хабар

На Закарпатті міліція затримала голову села при отриманні хабара.

Україна підписала зі Словаччиною угоду про реверс газу

Угода зі Словаччиною по реверсним поставкам газу підписана.
Про це журналістам повідомив міністр енергетики Едуард Ставицький.

В Ужгороді виконком тепер інформуватиме про зміст соціальної реклами, на яку дає дозволи

Таке сьогодні вирішили під час чергового засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради, вивчаючи питання про надання дозволів на розміщення соціальної реклами зі звільненням рекламорозпосюджувача на термін її розміщення від оплати.

На Перечинщині купатимуться у річці, чанах та лазнях!

На Перечинщині купатимуться у річці, чанах та лазнях!
Шановні краяни! 19 січня, запрошуємо всіх бажаючих відвідати свято і взяти особисту участь у масових купаннях у річці, чанах, лазнях, а також поколядувати на Водохреща у Лумшорах, початок свята о 12.00 год.

Ужгородська міськрада шукає того, хто займеться GPS-системами в маршрутках

Рішення про проведення конкурсу з визначення суб'єкта господарювання, який займатиметься установкою "GPS-системи" на всіх міських автобусах прийняли на черговому засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради 15 січня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат