Районний футбол. Феєрична звитяга юнаків «Кольчина» у чемпіонаті Мукачівщини

Євген Свищо для rionews 08.06.2015 16:44 СПОРТ

Головну несподіванку другої половини 8-го туру створили кольчинські юнаки, які були вщент розбиті у Великих Лучках, хоча найреальнішим підсумком цього двобою мала б стати нічия. Трохи меншою була ймовірність мінімальної звитяги господарів.

Більшого ми очікували й від дорослого складу «Великих Лучок» та юнаків «Чинадієва», яким у центральних поєдинках дня, відповідних вікових груп, пророкувалась мінімальна поразка, та вони програли з трохи більшою перевагою. Найпередбачуваніше завершила свій матч основа чинадіївців, яка мала вигравати у 2-3 голи і впоралась із цим навідмінно.      

ЧЕРГОВА ВПЕВНЕНА ЗВИТЯГА «КОЛЬЧИНА»  

Кольчинцям у Великих Лучках було цілком до снаги продовжити до трьох поєдинків поспіль свою виїзну переможну серію і наздогнати ідентичну рекордну, для мукачівської районної ліги в 2015 року, серію нижньокоропівців. Однак, вони не стали зупинятись на мінімальній перемозі та досягли впевненішої переваги в рахунку.  
Добре відіграла атакувальна ланка команди. «Кольчино» вруге поспіль забило більше трьох м’ячів. Це вже друга така ідентична, рекордна для літнього чемпіонату, серія кольчинців. Перша сталась на межі квітня-травня. Загалом у 2015 році кольчинці мають рекордні 50 % від усіх своїх матчів, у яких вони забили більше трьох голів, випереджаючи за цим показником на 13.2 % найближчих від себе новодавидківців.
Захист кольчинців справив двояке враження. З однієї сторони клуб припинив свою, рекордну для всієї літньої ліги, пятиматчеву серію, протягом якої щоразу пропускав менше двох голів. З іншого боку, клуб, як і раніше має 100 % від усіх своїх поєдинків 2015-го року, у яких пропустив менше трьох голів. Аналогічний відсоток цього сезону зберігають за собою тільки новодавидківці.
У підсумку «Кольчино» збільшило до рекордних, для всіх колективів, як окремо літнього чемпіонату, так і зимово-літньої мукачівської районної ліги всього 2015-го року, 50 % від усіх своїх виїзних матчів, у яких перемогло як мінімум у 2 мячі.
А що ж «Великі Лучки»? У них розпочалась, м’яко кажучи, сіра смуга. Інакше як пояснити те, що команда вдруге поспіль програє на рідному стадіоні з різницею в 2 голи і більше. Це вже друга така серія команди у 2015-му році. Перша сталась на початку січня. У ідентичний антирекорд 2015 року, крім великолучківців, вляпалась тільки «Ромочевиця».
Жахлива гра великолучківського захисту вже стає традицією. Інакше як пояснити те, що клуб пропускає як мінімум чотири мячі вже третій поєдинок до ряду (антирекорд літнього чемпіонату та всього сезону загалом). У 2015 році в ідентичну серію, ще на початку лютого, вляпався тільки «Дерцен». У звичному режимі відіграв напад команди, який продовжив до чотирнадцяти поєдинків свою, рекордну для всього 2015-го року, серію матчів, протягом яких атакувальні гравці щоразу забивали менше трьох мячів.  
У підсумку великолучківці довели до трьох поєдинків поспіль свою серію поразок у   2 голи і більше, наздогнавши ідентичний антирекорд літнього чемпіонату від «Ромочевиці», який вона втілила в життя з кінця березня до кінця квітня. Загалом великолучківці у 42.9 % від усіх своїх матчів цієї першості програли з різницею в 2 мячі і більше та поступаються за цим показником тільки «Ромочевиці», у якої на 28.5 % більше таких фіаско.

ОЧІКУВАНІ ДВА ВІД «ЧИНАДІЄВА»    

Від чинадіївців їх фани очікували продовження до рекордних, для мукачівської районної ліги у всьому 2015-му році, трьох поєдинків їхньої серії перемог у 2 голи і більше, з чим вони впорались.
У звичному режимі відіграла атакувальна ланка клубу. Чинадіївці впяте поспіль забили більше одного м’яча і поступаються тільки   рекордній, для всього сезону 2015-го року, вже не діючій шестиматчевій аналогічній серії нижньокоропівців. Крім того, вони третє поспіль забили на виїзді більше одного голу. Ідентичного показника в 2015-му році вдалось досягти тільки «Нижньому Коропцю» та «Кольчину». Загалом у цьому літньому чемпіонаті чинадіївці забили більше одного м’яча у 75 % від усіх своїх виїзних ігор і за цим показником поступаються тільки «Нижньому Коропцю» на 10.7 %.
Вчергове порадувала чинадіївських ультрас захисна ланка їх команди. Клуб продовжив до рекордних, для літнього чемпіонату, трьох матчів поспіль свою серію, протягом якої не пропустив жодного голу. Загалом чинадіївці залишили свої ворота на замку в 62.5 % від усіх своїх поєдинків літнього чемпіонату і випереджають за цим показником найближчих від себе нижньокоропівців на 5.4 %.    
А що ж «Страбічово»? Команда довела свою рекордну, для всієї літньої ліги, програшну домашню серію до чотирьох поєдинків поспіль. Та все ж поразки на своєму полі зі значним гандикапом не їх стиль. Так, вони мають у цьому сезоні загалом поразок у 2 голи і більше тільки 25 % від усіх своїх домашніх матчів. Цього разу свою роль відіграло те, що в гості приїхав один із фаворитів змагань.  
Нижче свого рівня зіграв напад страбічовців, який припинив свою восьмиматчеву серію, протягом якої не йшов з поля без забитих мячів. А от захисна ланка відпрацювала на звичному рівні та продовжила до одинадцяти поєдинків свою рекордну, для всього 2015-го року серію, протягом якої клуб щоразу пропускав більше одного голу.  

ПЕРЕМІЩЕННЯ КОМАНД:
Кому вгору?  
За цих двобоїв найбільшого прогресу в таблиці досягли юнацькі склади «Великих Лучок» та «Страбічова», які підстрибнули на три місця вгору. На одну сходинку піднявся дорослий склад «Кольчина».

Кому вниз?
Головними невдахами стали молодіжні склади «Чинадієва» та «Горонди», які впали на дві позиції. По одному кроку вниз зробили основа «Нового Давидкова» і юнаки «Нижнього Коропця» та «Іванівців».  

Результати двох завершальних матчів 8-го туру: «Великі Лучки» – «Кольчино» – 2:4 (юнаки – 5:1), «Страбічово» – «Чинадієво» – 0:2 (3:1),

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ КОМАНД СТАНОМ НА 5 ЧЕРВНЯ:
Дорослі: «Нижній Коропець» – 21 очок (різниця голів – 23:5), «Чинадієво» – 19 (14:6), «Кольчино» – 16 (22:9), «Нове Давидково» – 14 (14:9), «Дерцен» – 13 (13:7), «Горонда» – 11 (7:7), «Іванівці» – 8 (8:14), «Великі Лучки» – 6 (10:19), «Ключарки» – 4 (10:20), «Страбічово» – 2 (9:17), «Ромочевиця» – 0 (7:24),
Юнаки: «Великі Лучки» – 14 (14:5), «Нижній Коропець» – 14 (16:8), «Страбічово» – 13 (14:7), «Чинадієво» – 12 (14:12), «Горонда» – 12 (15:16), «Іванівці» – 11 (10:11), «Кольчино» – 10 (13:17), «Нове Давидково» – 9 (9:10), «Дерцен» – 8 (9:10), «Ромочевиця» – 6 (9:14), «Ключарки» – 3 (6:19),
у обох складів «Чинадієва», «Кольчина» та «Горонди» на матч більше за решту колективів.
                                                                                                                                 

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Мукачівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат