Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22660, 20

Школярам із Пилипця вручили перший паспорт

У Пилипецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулося урочисте вручення паспорта громадянина України учням, які досягли 16-річного віку. Захід організований директором навчального закладу Ольгою Палканіною за сприяння міграційної служби.

В Ужгороді запалили олімпійський вогонь (Фоторепортаж)

До відкриття зимових Олімпійських ігор у Сочі 5 лютого в СК «Юність», запалав олімпійський вогонь. Церемонію запалення вогню провели закарпатські спортсмени гірськолижник Ігор Гам, сноубордистка Олександра Чундак і фристайлістка Ганна Кукушкіна.

В ОДА можна ознайомитися із найкращими архітектурними проектами Закарпаття

Нещодавно тут розпочала роботу тематична постійно діюча виставка, на якій представлені найкращі зразки вже побудованих та поки що тільки спроектованих будівель.

Минулого року закарпатські стоматологи прийняли 1 млн. 240 тис. пацієнтів

Переважна бiльшiсть людей знає, що стан зубiв та слизової оболонки порожнини рота тiсно пов’язаний зі станом здоров’я всього органiзму. З одного боку, при поганому станi нервової, ендокринної систем, шлунково-кишкового тракту бiльш активно руйнуються зуби та кiсткова тканина, що оточує та утримує зуб.

У Хусті державтоінспектор урятував життя хлопцю, проте юнак залишився без ніг

Один з недільних ранків жителі міста Хуст згадують і досі. Друзі, вечірка та швидка їзда, а потім свист коліс… наслідок - трагічна дорожньо-транспортна пригода.

Ужгородські богослови також матимуть європейські дипломи

В рамках діяльності духовно-навчально-наукового комплексу «Ужгородська українська богословська академія імені святих Кирила і Мефодія – Карпатський університет імені Августина Волошина» та міжнародного співробітництва щодо мобільності студентів Ужгородська українська богословська академія у січні 2014 року приєдналась до європейської програми «Подвійний диплом».

Ужгородська міська рада «оптимізується»

Скоротити ті управлінські одиниці, які не є дуже важливими і чиї функції можна передати іншим, взялися у міській раді Ужгорода. Наприклад, чимала частка роботи перейшла останнім часом до новоствореного Центру адміністративних послуг.

Закарпатцям розказали як правильно виїхати на ПМЖ за кордон

Громадяни України, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, зобов'язані подати до органу доходів і зборів декларацію про майновий стан і доходи. Податкова декларація подається не пізніше 60 календарних днів, що передують виїзду.

Прокуратура намагається повернути 3 га закарпатської землі

Наразі відповідний позов перебуває на розгляді у суді.

12 тисяч гривень - збитки у закарпатця через пожежу у хліві

Вночі, п’ятого лютого вогнеборці Воловецького району поспішали у село Верб’яж. На приватному обійсті, що на вулиці Зарічна, 45-річного місцевого мешканця загорівся хлів.

Міндоходів радитиметься з закарпатцями щодо ЄСВ та ПДФО

Міндоходів запрошує громадськість долучитися до обговорення процесу об’єднання двох форм звітності в одну. Висловити свою думку можна взявши участь в анкетуванні яке проходить на веб-порталі Міністерства доходів і зборів.

Про що чиновники домовилося з бізнесом у Закарпатті

Проведено зустріч з бізнесом на Тячівщині.

Для журналістів оголошено конкурс з премією - 26 тисяч гривень

"Телекритика" оголосила конкурс журналістських матеріалів про громадське мовлення. На нього приймаються статті, теле- і радіосюжети, що були/будуть опубліковані з 1 січня по 31 березня 2014 року.

Експерти розкажуть про фальсифіковані медикаменти, які продають у Закарпатті

У понеділок, 10 лютого, об 11:00 у прес-центрі обласного Центру здоров'я відбудеться брифінг на тему: «Підсумки роботи Державної служби з лікарських засобів у Закарпатській області за 2013 рік».

Українські дипломати звернулися до мера Ужгорода щодо руйнування архітектурної пам’ятки (ЗВЕРНЕННЯ)

Ален Панов, голова осередку Спілки дипломатів України звернувся до мера Ужгорода Віктора Погорєлова та депутатів Ужгородської міськради щодо руйнування архітектурної пам’ятки "Корона" у центрі Ужгорода. Подаємо текст звернення.

20 тисяч закарпатців мають злоякісні новоутворення (ФОТО, ВІДЕО)

У 2013 році в області зареєстровано 3 147 нових випадків злоякісних новоутворень, загалом кількість   хворих що перебувають на обліку   з приводу злоякісних новоутворень становить 19 385 пацієнтів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 6 лютого. Нехай випадкові надокучливі думки не порушують вашого гармонійного настрою. Підкріплюйте ранкову бадьорість горнятком улюбленої кави, і нехай всі справи розпочинаються з легкої руки. Вдалого вам четверга й упевненості у собі!

В Ужгороді на пожежі врятовано 4 людей, ще 10 евакуйовано

Ранок 5 лютого почався для вогнеборців з тривожного виклику. За повідомленням ужгородців, що надійшло о 10:12, на вулиці Володимирській виникла пожежа. На місце події відразу було направлено чергові відділення 14 та 15-ої Державних пожежно-рятувальних частин обласного центру.

Міндоходів запроваджує єдину звітність з податку на доходи фізичних осіб і єдиного соціального внеск

Об'єднання звітності дозволить скоротити документообіг для підприємств та самозайнятих громадян, а також зменшить для них витрати часу на виконання процедур сплати податків, повідомили у прес-службі Міндоходів.

«Говерла» перемогла найтитулованішу команду Вірменії

У третьому контрольному матчі на других навчально-тренувальних зборах «Говерла» здолала вірменський «Пюнік» - 1:0

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат