Далі ведеться слідство щодо реконструкції ужгородської історичної пам’ятки "Корона" (ДОКУМЕНТ)

admin 17.06.2015 11:25 КРИМІНАЛ

 

Про це повідомляють місцеві активісти Рахімов і Пересоляк.

За звернення громадських активістів Романа Богуславського,Євгенія Рахімова та Олександра Пересоляка з приводу історичної пам’ятки «Корона» розпочато два кримінальних провадження за ознаками таких злочинів, як службове підроблення та зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права.

Підставою звернення стало наступне. 5 травня 2013 року між департаментом міського господарства Ужгородської міської ради та ТОВ «Проект Готель Консалтинг ЛТД» укладено угоду купівлі-продажу історичної пам’ятки «Корона» . Площа об’єкту 2 854,3 м2. Так, на підставі протоколу конкурсної комісії 7 серпня 2012 року був укладений договір купівлі продажу «Корони» по ціні 8 065 000, 00 грн.


"Однак, із відповіді прокуратури видно, що реконструкція історичної пам’ятки проводиться без дозвільних документів, а реконструкція площі Театральної навіть не розпочиналася.
Кінцеві терміни реконструкції порушені. Окрім того, станом на квітень 2015 року відсутній самий проект реконструкції «Корони». При цьому,15 квітня 2014 року «Проект Готель Консалтинг ЛТД» за погодженням із Департаментом міського господарства і у порушення конкурсу перепродає частину «Корони» однак під назвою (учбовий корпус та ресторан) площею 1267,2 м2 ТОВ «Бізнес центр Корона», яка жодних зобов’язань перед містом не несе та є, так званим, добросовісним набувачем. При цьому, ані прокуратура ні міська рада не реагує, що покупцями корони не виконані зобов’язання перед містом на понад 8 млн. грн. !!!!! Жодний орган не звернувся із позовами до учасників оборудки", - пише Олександр Пересоляк.

admin

ТЕГИ : КоронаПрокуратураУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат