Коментар: Чому ужгородці перекрили автодорогу міжнародного значення

admin 17.06.2015 10:55 СОЦІО

Директор ТДВ «Патент» Іван Ключевський прокоментував дії мешканців гуртожитку, які вчора, 15 червня, перекрили автодорогу міжнародного значення.

«Інформація про те, що адміністрація не хоче йти на зустріч із мешканцями гуртожитку, не відповідає дійсності. До керівництва «Патенту» ніхто з мешканців з проханням про зустріч не звертався. Зараз це просто політичні спекуляції навколо події», – каже Іван Ключевський.

«Гуртожиток досі перебуває у власності ТДВ «Патент». Раніше ми пройшли усі судові інстанції й у 2010 році судом було винесено рішення про те, що гуртожиток відноситься до нашої власності. Однак, за час керівництва містом Віктора Щадея, міська рада прийняла незаконне рішення про передачу гуртожитку у комунальну власність. Наразі йдуть судові процеси»,   – додає директор ТДВ«Патент».

За словами Івана Ключевського, вчорашні події – не що інше, як політичні спекуляції: «Деякі політики хочуть скористатися цією ситуацією перед виборами. А мешканці стали їх заручниками і намагаються просто підігріти інтерес до справи, оскільки на завтра призначене судове засідання у Верховному суді», – пояснює Іван Ключевський.  

Директор «Патенту» стверджує, що керівництво товариства зацікавлене у тому, аби вирішення ситуації, що склалася, відбувалося виключно у правовому полі: «Мешканці гуртожитку, при будь-якому рішенні суду, залишаться у виграші. Ми не збираємося звідти виганяти людей. Керівництво «Патенту» хоче, аби ситуація була вирішена так, як цього вимагає законодавство. При передачі гуртожитку у комунальну власність місцева влада має керуватися Законом України «Про реалізацію житлових прав мешканців гуртожитків» від 4 вересня 2008 року», – пояснює Іван Ключевський.

«Позиція наша така: гуртожиток ми не маємо наміру тримати, оскільки доходів від нього немає, натомість ми витрачаємо певні кошти на утримання будівлі. Ми згідні передати гуртожиток мешканцям, однак виключно на підставі закону», – додає директор ТДВ «Патент».

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : протестгуртожитокУжгород

Коментарі :


19.06.2015 00:58 Василь іванович

позиція п.Ключевського і Гісема---корупційна система на Закарпатті ,заволодіти чужим майном і на ньому нажитись!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат