Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22600, 20

В Ужгороді готуються до Палачінти і ярд-сейлу для закоханих (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало проведення на Закарпатті у 2014 році численних фестивалів.

У Закарпатті назвали кращих спортсменів (ФОТО)

У вівторок, 11 лютого, в Ужгороді відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу «Кращий спортсмен, футболіст-2013».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 12 лютого. Бадьоріть свій ранок горнятком ароматної кави і не переймайтеся через дрібниці. Нехай вас надихають позитивні ідеї та хороші люди, адже їх навколо так багато. Улюблених вам солодощів до кавування й хороших справ у середу!

Рятувальники навчали берегівчан “пожежній азбуці”

На Закарпатті тривають  пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів та житлового сектору з метою навчання населення основам безпеки у побуті.
Так, сьогодні, 11 лютого, співробітники відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Управління ДСНС України у Закарпатській області та Берегівського міськрайонного відділу Управління спільно з представниками виконавчої влади, працівниками міліції, освітянами  соціальними працівниками та представниками ЗМІ відпрацювали Великобийганську сільську раду, до складу якої входять села: Велика Бийгань та Мала Бийгань.

Понад 1350 суб’єктів господарювання скористались електронним кабінетом

Такий результат зафіксовано працівниками Головного управління Міндоходів у Закарпатській області під час подання звітності з початку 2014 року.

ДАІ Закарпаття попереджає: постійні опади підвищують ризик виникнення ДТП

За даними Закарпатського гідрометеоцентру 11-12 лютого на території області очікується продовження дощів, з більшою інтенсивністю вночі. У зв'язку з цим Державтоінспекція Закарпаття нагадує водіям правила безпечної їзди в дощ:

Голова ОДА допомагав краянам у вирішені їхніх питань


На прийом громадян до очільника області Олександра Ледиди у вівторок, 11 лютого, прийшли мешканці Воловеччини, Мукачівщини, Ужгородщини, міст Мукачево та Ужгород.

В Ужгороді радилися, як надавати   психіатричну допомогу у кризових ситуаціях

У вівторок, 11 лютого в обласному центрі відбулася прес-конференція з учасниками міжнародної конференції, яка присвячена питанням психіатричної допомоги населенню у кризових ситуаціях.
Психіатри та психологи з трьох прикордонних областей України (Закарпаття), Угорщини (Боршод-Абауй-Земплен, Саболч-Сатмар-Берег) та Румунії (Сату-Маре) радилися про те, як їм координувати дії у разі виникнення кризових ситуацій.
Мета приїзду іноземних психіатрів - обмін досвід та співпраця в рамках міжнародного проекту по прикордонному співробітництву у сфері психіатрії.

Закарпатці зможуть самі намалювати дизайн своїх банківських карток за 100 гривень

Уперше в Україні ПриватБанк почав випуск авторських карток Visa з індивідуальним дизайном. Як повідомили в банку, тепер можна замовити пластикову картку з власним дизайном прямо на сайті pb.ua/foto та отримати її у відділенні банку.

Правові знання — ужгородським   школярам

6 лютого 2014 року провідний спеціаліст Головного управління юстиції у Закарпатській області Владислав Товтин та головний спеціаліст юридичного відділу апарату обласної державної адміністрації, член Координаційної ради молодих юристів Сергій Павлюк провели виховний урок для учнів Ужгородської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10 ім. Дойко Габора.

Чому цього року в Ужгороді не відбудеться Парад наречених

Один з найцікавіших проектів на Закарпатті - Парад наречених цього року не відбудеться. Про це на прес-конференції в Ужгородському прес-клубі один з організаторів Сергій Денисенко.

Перелік закарпатських водіїв-нелегалів

Видання «Нове Закарпаття» вже неодноразово писало про проблему нелегальних перевізників.

Ще майже 3 тисячі закарпатців легально працевлаштовані

Протягом 2013 року державними податковими інспекціями ГУ Міндоходів у Закарпатській області виявлено 2811 не облікованих найманих працівників. З цими працівниками не було оформлено трудові відносини в установленому законом порядку.

3 мільйони гривень одержали закарпатці, завдяки прокуратурі

За втручання прокуратури закарпатцям з початку року вже виплачено майже 3 млн грн заборгованої зарплати.

В Ужгороді продадуть фото безпритульних тварин

Днями у провулку «Гірчичне зерно» в Ужгороді розпочалась перша у цьому році фотовиствка. Її темою стали - безпритульні тварини міста.

Ужгородці одружаться на одну добу (ПРОГРАМА)

14 лютого на День Святого Валентина в Ужгороді відбудеться нічний забіг Love Run.

Психіатри готуються лікувати закарпатців у разі надзвичайних ситуацій

У вівторок, 11 лютого, о 13:00, у прес-центрі обласного Центру здоров'я відбудеться прес-конференція з учасниками міжнародної конференції, яка присвячена питанням психіатричної допомоги населенню у кризових ситуаціях.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 11 лютого. Затримуйте увагу на приємних речах і з легкістю приймайте новий день. Нехай ранкова кава заряджає позитивом, а близьку оточують увагою і турботою. Смачного кавування у хорошій компанії і загалом хорошого вівторка!

Велосипедисти відзначать День Валентина нічним забігом

14 лютого на День Святого Валентина в Ужгороді відбудеться нічний забіг Love Run.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат