Сім’ю з 11 людей затримали біля Словаччини (ФОТО)

admin 16.06.2015 11:50 КРИМІНАЛ

 

В умовах здійснення спеціальних заходів з протидії незаконній міграції прикордонники Чопського загону здійснили затримання групи незаконних мігрантів чисельністю 11 осіб.

Так, в ніч з 15 на 16 червня 2015 року на ділянці прикордонного підрозділу «Ужгород», який охороняє українсько-словацький кордон, відбулось спрацювання сигналізаційного комплексу на рух людини. Силами оперативної групи зі службовим собакою, яка за лічені хвилини прибула на ділянку, було виявлено ознаки його подолання групою осіб. В результаті пошуку, з використанням засобів тепловізійного спостереження та службового собаки, за 800 метрів до державного кордону нарядом було виявлено та затримано одинадцять невідомих осіб без документів. Серед правопорушників були двоє чоловіків, дві жінки та семеро неповнолітніх віком від 1 до 16 років. Порушники повідомили, що вони є громадянами Вірменії і, у пошуках кращих умов життя, намагались потрапити до Німеччини.

Всі затримані почуваються добре. Після доставки до підрозділу їх було забезпечено гарячим харчуванням та надано предмети першої необхідності. Особи «мандрівників» наразі встановлюються. Після складання адміністративно-процесуальних документів їхню подальшу долю визначить суд.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : нелегалиКордонЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат