Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 10.06.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 10 червня. Розпочинайте активно екватор тижня і плануйте важливі справи вже зранку. Нехай ароматна кава приємно бадьорить і надихає на початку дня. Будьте впевнені у власних силах, все обов’язково буде якнайкраще. Гарної середи й смачного кавування!

Цитата дня: Адже абсолютно не важливо, як ти виглядаєш, все одно знайдеться людина, яка вважає тебе найпрекраснішою істотою на світі.

Флегг Фенні, "Смажені зелені помідори".


Погода 10 червня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вітер північно-східний 5-10, під час грози шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі 13-18°, вдень 27-32°, в горах місцями вночі 9-12°, вдень 15-20° тепла.
Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Видимість добра, в дощі 1-2 км.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 15-17°, вдень 30-32° тепла.



ІМЕНИНИ   10 червня – Василь, Дмитро, Захар, Ігнатій, Іраклій, Макар


Сьогодні також:

  Португалія: День Португалії, Камоенса та португальських громад
  Японія: День годинників


Цей день в історії

978 — Князь Володимир сів на київський престол.
1793 — У Парижі створено перший у світі публічний зоопарк.
1865 — У Мюнхені відбулася прем'єра опери Ріхарда Ваґнера «Трістан та Ізольда».
1907 — Французькі інженери брати Люм'єр винайшли спосіб друку кольорових фотографій, які планували використовувати для виробництва кольорового кіно.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 10 червня — «Розлом Сан-Андреас,   3D”. Поч. о 12.00, 18.20. «Земля майбутнього: Світ за межами”. Поч. о 10.00, 14.00. «Астрал. Частина 3». Поч. о 20.20, 22.10. “Піднесення Юпітера”, 3D”. Поч. о 16.10.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 10 червня   — «Пінгвінчик Пороро: Великі перегони”. Поч. о 10.00, 15.00. «Земля майбутнього: Світ за межами”. Поч. о 10.00, 15.50. “Три богатирі: Хід конем, 3D”. Поч. об 11.20. “Розлом Сан-Андреас, 3DХ”. Поч. о 12.10, 20.10. “Піднесення Юпітера, 3D”. Поч. о 12.50, 16.20, 22.15. “Вартовий Місяця, 3DХ”. Поч. о 14.15. “Шпигунка”. Поч. о 18.00. “Драйвер на ніч”. Поч. о 18.30. “Пляжна вечірка”. Поч. о 20.20.   “Французький транзит”. Поч. о 22.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 10 червня — «Земля майбутнього: Світ за межами”. Поч. о 10.00. “Розлом Сан-Андреас, 3D”. Поч. о 12.00, 14.00, 18.00. “Шпигунка”. Поч. о 16.00. «Астрал. Частина 3». Поч. о 20.00, 21.40.

Художній музей імені Бокшая
Виставка польських художників «Синергія».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015” (галерея замку).
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Фотовиставка відділу А. Волошина та новітньої історії “Війна – очима фронтового кореспондента”.
Експозиція відділу історії “Графи Шенборни та художнє побутове литво”.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015”.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Василя Бобіти (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка німецького наукового товариства ім. Макса Планка «Картини зі світу науки».
Виставка молодих майстрів народної творчості.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка «VI Carpathica Expo». Мистецькі роботи членів творчого об’єднання митців ім. Мігая Мункачі та інших закарпатських митців.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен День принесе удачу тим, хто шукає нову роботу або планує змінити професію. Сьогодні вас спокушатимуть авантюри на кожному кроці. Щоб прийняти вірне рішення, вам потрібно спиратися на логіку, а не на емоції. У другій половині дня ваш партнер спровокує конфлікт. Намагайтеся не порушувати наміченого плану через негаразди в особистому житті.
Телець Вранці вам доведеться надати допомогу близькому другу, що може призвести до запізнення на роботу. Не варто метушитися і поспішати, ви зможете вирішити всі поставлені завдання. У другій половині дня ви отримаєте важливу пораду від вашого керівника. Постарайтеся переключитися на досягнення глобальних цілей, не розмінюючись на дрібниці. Увечері самотні Тільці можуть зустріти свою Долю.
Близнюки   Вранці на вас чекає випадкове знайомство з людиною, яка принесе користь у роботі. Важливі переговори можуть бути ускладнені ворожим настроєм партнерів. Аби розвіяти сумніви і недовіру, вам доведеться звернутися по допомогу до авторитетної особі. У другій половині дня намагайтеся знайти компромісне рішення в діалозі з колегами. Ворожнеча з близьким оточенням може привести до фінансових збитків.
Рак. У першій половині дня ви страждатимете від нудьги і монотонності дій. Вам слід зайнятися підвищенням професійної кваліфікації. Намагайтеся слідувати прикладу тих співробітників, які швидко досягли успіху завдяки своїй харизмі та силі духу. У другій половині дня ви зіткнетеся з неприємною інформацією у вигляді пліток за вашою спиною. З'ясуйте стосунки з провокатором негайно і жорстко.
Лев   Перша половина дня принесе вам багато клопоту. Допомагаючи колезі, ви можете спровокувати конфлікт через зіткнення амбіцій. Не варто звертати увагу на грубість із боку керівництва, адже людям властиві сплески негативних емоцій без причини. У другій половині дня намагайтеся не перевтомлюватися. Ваш організм вимагає відпочинку і розслаблення, подбайте про своє здоров'я і душевний комфорт.
Діва Сьогодні ваш романтичний настрій може відволікти від виконання робочих завдань. Рутинна робота і монотонна праця можуть викликати апатію і занепад сил. У другій половині дня ви отримаєте важливу інформацію від нового співробітника. Вам не слід роздувати скандал, обміркуйте свої дії. Вільний час вам варто присвятити спілкуванню у світських колах, насолоджуючись романтикою у стосунках.
Терези Вранці вам слід контролювати час, ви будете скрізь спізнюватися. Перенесіть важливі зустрічі на другу половину дня. Укладання угод може бути ускладнене додатковими вимогами з боку партнерів. Врегулювати всі питання вам допоможе надійний друг. Сьогодні ви сміливо можете вкладати кошти навіть у ризиковані заходи. День принесе успіх тим, хто не боїться ризикувати і не сумнівається у своїх силах.
Скорпіон Сьогодні вам слід зайнятися обговоренням планів із колегами. Зовсім випадково на поверхню спливе правильне рішення, яке принесе швидку вигоду. У другій половині дня ви отримаєте серйозну пропозицію від авторитетної особи. Нова співпраця принесе вам славу і підвищить матеріальний статус. Ваше вміння знайти підхід до будь-якого співрозмовника сьогодні зіграє вирішальну роль у закріпленні довгострокового партнерства.
Стрілець День принесе прибуток співробітникам сфери нерухомості. Придбання житла та довготривала оренда будуть особливо вигідними. У другій половині дня на вас чекає несподівана розмова з керівництвом. Використовуйте шанс, щоб попросити про додаткові робочі привілеї. Конфлікт із недоброзичливцем може викликати інтриги в колективі. Вам слід негайно діяти, щоб припинити спроби підірвати вашу репутацію.
Козеріг У першій половині дня вам доведеться відволіктися від основної зайнятості, щоб вирішити побутові питання. День принесе успіх в укладанні великих угод і союзу з новими компаньйонами. У другій половині дня ви отримаєте прибуток, який варто розумно вкласти в реалізацію своїх ідей. Відкриття свого бізнесу дасть швидкі фінансові результати. Вільний час варто присвятити відпочинку з коханою людиною.
Водолій. Сьогодні вам доведеться відстоювати свою точку зору публічно. Не звертайте увагу на колег, які намагаються вас роздратувати. У другій половині дня ви отримаєте можливість відкрито заявити про свої досягнення. Використовуйте момент слави, щоб поговорити про премії або підвищення гонорару. Вільний час вам варто присвятити догляду за своєю зовнішністю і омолоджувальним процедурам.
Риби Сьогодні на вас чекає напружена робота і нервове перевантаження. Слідкуйте за своїм тиском, інакше можуть виникнути ускладнення. У другій половині дня конфлікт із керівництвом може призвести до необдуманих вчинків. Проявіть стриманість і не сприймайте критику близько до серця. Пам'ятайте, що конфлікти цього дня - це кармічне опрацювання, з яким ви маєте отримати уроки.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Хлопець з не дуже гарною дівчиною застряг у ліфті. вона:
- Молодий чоловіче! Якщо ви спробуєте мене поцілувати, я буду кричати!
Він:
- Я теж.


Мені вчора моя Машка говорить: “Давай, милий, одружимося, я тобі народжу двох або трьох діточок, тоді тебе в армію не заберуть!” Ось тут-то я і пригадав, що служба в армії – це мій священний обов’язок!


- Дівчино, а у вас хлопець є?
- Ні.
- Ви така красива, чому у вас немає хлопця?
- Чоловік не дозволяє!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат