У Закарпатті пройшли змагання з гірського ралі (ФОТО)

admin 15.06.2015 11:35 СПОРТ

 

Близько тридцяти екіпажів змагалися в етапі чемпіонату України з гірського ралі на Закарпатті. У суботу, 13 червня, відбулося офіційне відкриття перегонів.

13 та 14 червня на Верецькому та Уклинському перевалах Воловецького та Свалявського районів відбулася відкрита першість Закарпатської області „Ворота України – 2015” та ІІ етапу чемпіонату України з ралі.

У суботу, 13 червня, у селі Поляна, Свалявського району, відбулося офіційне відкриття змагань. Екіпажі представили суддям та глядачам.

У змаганнях взяли участь понад 30 екіпажів з усіх областей України. Вони змагалися в кількох класах залежно від потужностей машин. Також визначали кращого у загальній першості.
Організатори: Закарпатський обласний Автомобільний Клуб, Галицький автомобільний клуб та управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації. Змагання відбуваються під патронатом Закарпатської облдержадміністрації та за підтримки Великоберезнянської, Воловецької та Свалявської районних рад.

Змагання з гірського ралі були частиною цікавого зльоту гонщиків. Так, 11 і 12 червня 2015 року на території Ужоцького перевалу Великоберезнянського району Закарпатської області відбувалася відкрита першість Закарпатської області „Бескид – 2015” та ІV етап чемпіонату України з гірських автогонок, у якому брали участь також і аматори.

admin


За матеріалами прес-служби Закарпатської ОДА

ТЕГИ : раліЗакарпаттячемпіонат

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат