Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 15.06.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 15 червня. Нехай ваш ранок розпочинається з внутрішньої гармонії, ароматного кавування у компанії бажаних людей. Цінуйте яскраві миті свого життя, а також тих, з ким їх проживаєте. Вдалого вам понеділка й смачної кави!

Цитата дня: а з неба падали згустки шовковиці
а в море пірнали прозорі звірі
ми ще не вірили літу повністю
ми ще самі собі не вірили

Іздрик


Погода 15 червня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, часом сильні дощі, місцями сильні зливи, грози. Вітер південно-східний 5-10, під час грози пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 14-19°, вдень 26-31°, в горах місцями 17-22° тепла.
Автошляхи: Часом сильні дощі, місцями сильні зливи, грози. Видимість в дощі 500-900, подекуди 100-200 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, часом сильний дощ, гроза. Вітер південно-східний 5-10, під час грози пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 17-19°, вдень 29-31° тепла.



ІМЕНИНИ   15 червня - Олександр, Іван, Никифор, Уляна




Цей день в історії

1834 — відкрито Київський університет.
1844 — Ч.Гуд'їр запатентував метод вулканізації гуми.
1851 — у Балтіморі молочар Джекоб Фуссель заснував першу у світі фабрику по виробництву морозива.
1869 — Джон Хайат запатентував целулоїд.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Закарпатська ОДА
15 червня   — концерт “Бах у будівлі Крупки” камерного хору “Cantus” спільно з провідними солістами та виконавцями зі Львова в супроводі камерного оркестру «Leopolis». Поч. о 19.00.

Філармонія
15 червня — завершення циклу концертів «32 сонати Людвіга ван Бетховена». Грає заслужена артистка України Етелла Чуприк (ф-но). Ведуча — Катерина Керечанин. У програмі сонати: № 28 (оп. 101) Ля мажор, №30 (оп. 109) Мі мажор, № 32 (оп. 111) До мінор. Поч. о 18.30.

«Доміон»
До 17 червня — «Світ Юрського періоду, 3D”. Поч. о 10.00, 13.50, 16.00, 19.50. «Розлом Сан-Андреас,   3D”. Поч. о 12.00.   «Астрал. Частина 3». Поч. о 18.10, 22.10. “Піднесення Юпітера”, 3D”. Поч. о 23.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 17 червня   — «Пісня моря”. Поч. о 10.00, 12.55. “Світ Юрського періоду, 3DX”. Поч. о 10.00, 14.00, 16.10, 20.25. «Пінгвінчик Пороро: Великі перегони”. Поч. об 11.35, 14.30. “Розлом Сан-Андреас, 3DХ”. Поч. о 12.00, 22.30. “Спогади про майбутнє”. Поч. о 15.55, 21.30. “Драйвер на ніч”. Поч. о 18.10. “Шпигунка”. Поч. о 18.20.   “Викрадення Фредді Хайнекена”. Поч. о 19.45.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 17 червня —   “Світ Юрського періоду, 3D”. Поч. о 10.00, 16.00, 20.00. “Шпигунка”. Поч. о 14.00, 22.10. «Астрал. Частина 3». Поч. о 12.20, 18.20.

Художній музей імені Бокшая
Виставка польських художників «Синергія».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015” (галерея замку).
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Фотовиставка відділу А. Волошина та новітньої історії “Війна – очима фронтового кореспондента”.
Експозиція відділу історії “Графи Шенборни та художнє побутове литво”.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015”.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Василя Бобіти (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка німецького наукового товариства ім. Макса Планка «Картини зі світу науки».
Виставка молодих майстрів народної творчості.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка «VI Carpathica Expo». Мистецькі роботи членів творчого об’єднання митців ім. Мігая Мункачі та інших закарпатських митців.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Сьогодні ви зіткнетеся з протидією з боку конкурентів. Ваші ідеї може реалізувати інша людина, якщо ви не поквапитеся. Намагайтеся не вступати в суперечку з колегами, інакше вибухне неприємний конфлікт. У другій половині дня на вас чекає серйозна розмова з керівництвом. Щоб переконати у своїй правоті, вам доведеться скористатися хитрістю і приховати деякі недоліки.
Телець У першій половині дня вам не варто приймати імпульсивних рішень. Оточуючі будуть вороже налаштовані до ваших ідей. Постарайтеся виконати всю роботу, яка пов'язана з документацією. У другій половині дня намагайтеся уникати розмови з керівництвом. Ваші колеги можуть вступити в змову, щоб підірвати ваш авторитет. Правильне рішення вам допоможе знайти близький друг.
Близнюки   Сьогодні на вас чекає напружена атмосфера на робочому місці. Намагайтеся піти від інтриг, інакше ваш авторитет буде підірвано. У розмові з керівництвом вам слід проявити наполегливість і відстояти свої ідеї. У другій половині дня вам слід проявити обачність у спілкуванні з новими партнерами. Не варто гнатися за великим прибутком, якщо доведеться ризикувати. Приймаючи важливе рішення, думайте про стабільність і свою репутацію.
Рак. Сьогодні ви будете в центрі уваги колективу. День підходить для впровадження нових технологій, які дозволять підвищити ефективність праці. Спілкування з керівництвом дасть можливість отримати додаткові повноваження. Вам слід навести порядок у документації, щоб не потрапити у скрутне становище. У другій половині дня ваше самопочуття може дати збій, прийміть профілактичні заходи.
Лев   Сьогодні вам слід боротися за свої ідеї і їхню реалізацію. Стосунки з колегами будуть напруженими, вам слід стримувати свої емоції. У другій половині дня у вас можуть виникнути складнощі з партнерами. Вам слід піти на компроміс, щоб зберегти довгострокове партнерство. Вирішити складну ситуацію вам допоможе порада керівника. Увечері зніміть стрес, прогулявшись на свіжому повітрі.
Діва Сьогодні на вас чекає удача в укладенні нових угод. Вам слід провести, якомога більше нових зустрічей із потенційними партнерами. Ваша чарівність і почуття гумору сприятимуть веденню переговорів. У другій половині дня вам слід зайнятися аналізом отриманої інформації. Ваші ідеї допоможе реалізувати новий партнер, якщо ви виявите наполегливість і переконливість у судженнях.
Терези Сьогоднішній день принесе кілька важливих ділових знайомств. Вам слід уважно ставитися до проблем оточуючих. Надавши послугу незнайомій людині, ви отримаєте гарну протекцію. У другій половині дня вам слід зайнятися підвищенням професійних навичок. Самоосвіта буде досить ефективною, якщо ви почнете процес навчання. Вечір краще провести в сімейному колі.
Скорпіон Сьогоднішній день принесе удачу співробітникам торгівлі. Фінансовий прибуток краще використовувати для власного розвитку. У другій половині дня на вас чекає знайомство з впливовою особою. Ваша чарівність і вміння підкорити собі співрозмовника дозволять укласти вигідну угоду. Намагайтеся відразу обговорити всі фінансові питання, щоб отримати більш вигідні умови. Увечері вам варто відволіктися від роботи і провести час із друзями.
Стрілець День принесе серйозні зміни. Сьогодні все залежить від вашої рішучості і правильного вибору. Якщо ви надумали змінити роботу - саме час. Не варто сумніватися у своїх силах, все, що ви сьогодні зробите, буде для вас корисним. У другій половині дня вам слід довіряти тільки своїй інтуїції. Ваші колеги через почуття заздрості можуть збити вас з істинного шляху. Вільний час варто присвятити спілкуванню з людьми, яким ви довіряєте.
Козеріг Сьогодні вам доведеться боротися за місце під сонцем. Подолати перешкоди вам допоможе професійний досвід. Проявивши рішучість і сміливість, вам вдасться випередити конкурентів. У другій половині дня ви отримаєте вигідну пропозицію від впливової особи. Вам слід довіритися своєму внутрішньому голосу, тоді ви отримаєте максимальну вигоду. Вільний час присвятіть завершенню робочих справ і побудові планів.
Водолій. Вранці ваше самопочуття може дати збій. Займіться профілактикою хронічних захворювань, щоб не потрапити в скрутну ситуацію. У другій половині дня вам слід зайнятися наведенням порядку в робочій документації. Не варто вступати в суперечку з колегами, проявіть поблажливість і стриманість. Вільний час варто присвятити романтичній вечері з коханою людиною.
Риби Перша половина дня принесе складності у вирішенні фінансових питань. Вам слід уникнути боргових зобов'язань і відмовитися від кредитів. У стосунках із колегами проявіть терпимість. Не варто гостро реагувати на чужі недоліки і промахи в роботі. У другій половині дня впливова особа попросить вас про послугу. Виконавши доручення, ви отримаєте гідну фінансову компенсацію.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

П'яна сороконіжка, бігла по доріжці, спіткнулася і затоптала себе насмерть.


Вчені довели що 17642794573 людей в світі на стільки ліниві щоб прочитати це число.


Вчені довели що 17642794573 людей в світі на стільки ліниві щоб прочитати це число.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат