Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 16.06.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок 16 червня. Прокидайтеся в доброму гуморі й плануйте корисні справи вже зранку. Нехай улюблена кава бадьорить до роботи, а близькі люди приємно дивують сюрпризами. Гарного вам настрою у вівторок і смачного кавування!

Цитата дня: а Бийся за неї, вмирай за неї,
за високі мачти, за розхитані реї,
за осінні траси, за її образи,
за гарячі долоні, холодні прикраси.

С. Жадан


Погода 16 червня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями. Вночі та вранці сильньні дощі, грози, місцями: сильні зливи, град, вдень подекуди короткочасний дощ, гроза. Вітер північний 7-12 м/с, під час грози шквалисте посилення вітру 15-20 м/с. Температура повітря вночі 12-17°, вдень 19-24°, в горах місцями вночі 7-10°, вдень 11-14° тепла.
Автошляхи: Вночі та вранці сильньні дощі, грози, місцями: сильні зливи, град, вдень подекуди короткочасний дощ, гроза. Видимість добра, в дощі 2-4 км, місцями 500-1000 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями. Часом дощ, вночі та вранці сильний, гроза. Вітер північний 7-12 м/с, під час грози шквалисте посилення вітру 15-20 м/с. Температура повітря вночі 15-17°, вдень 21-23° тепла.



ІМЕНИНИ   16 червня - Денис, Дмитро, Лук'ян, Павло, Кирило




Цей день в історії

1903 — Створено компанію Ford Motor.
1919 — Святий Престол в особі Папи Римського Бенедикта XVI визнав незалежність УНР. Листа голові Директорії Симону Петлюрі надіслав державний секретар Ватикану П'єтро Гаспаррі.
1934 — У Харкові відкрився перший з'їзд письменників України. Створено Спілку письменників України (СПУ).



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 17 червня — «Світ Юрського періоду, 3D”. Поч. о 10.00, 13.50, 16.00, 19.50. «Розлом Сан-Андреас,   3D”. Поч. о 12.00.   «Астрал. Частина 3». Поч. о 18.10, 22.10. “Піднесення Юпітера”, 3D”. Поч. о 23.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 17 червня   — «Пісня моря”. Поч. о 10.00, 12.55. “Світ Юрського періоду, 3DX”. Поч. о 10.00, 14.00, 16.10, 20.25. «Пінгвінчик Пороро: Великі перегони”. Поч. об 11.35, 14.30. “Розлом Сан-Андреас, 3DХ”. Поч. о 12.00, 22.30. “Спогади про майбутнє”. Поч. о 15.55, 21.30. “Драйвер на ніч”. Поч. о 18.10. “Шпигунка”. Поч. о 18.20.   “Викрадення Фредді Хайнекена”. Поч. о 19.45.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 17 червня —   “Світ Юрського періоду, 3D”. Поч. о 10.00, 16.00, 20.00. “Шпигунка”. Поч. о 14.00, 22.10. «Астрал. Частина 3». Поч. о 12.20, 18.20.

Художній музей імені Бокшая
Виставка польських художників «Синергія».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015” (галерея замку).
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Фотовиставка відділу А. Волошина та новітньої історії “Війна – очима фронтового кореспондента”.
Експозиція відділу історії “Графи Шенборни та художнє побутове литво”.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015”.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Василя Бобіти (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка німецького наукового товариства ім. Макса Планка «Картини зі світу науки».
Виставка молодих майстрів народної творчості.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка «VI Carpathica Expo». Мистецькі роботи членів творчого об’єднання митців ім. Мігая Мункачі та інших закарпатських митців.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Сьогодні вам не слід забувати про правила поведінки в діловому суспільстві. Ваша емоційність і спалахи гніву можуть нашкодити веденню переговорів. Працюючи над собою, ви зможете досягти найкращих результатів у фінансовій сфері. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі з технікою. Не варто панікувати, покладайтеся на свій професійний досвід.
Телець У першій половині дня вам не варто потрапляти на очі керівництву. Намагайтеся виправити всі недоробки до кінця дня. Вам слід проявити уважність до потреб колег. Не варто бути білою вороною в суспільстві товаришів по службі. У другій половині дня постарайтеся не відволікатися від важливих завдань, інакше потрапите в дурну ситуацію і підірвете авторитет.
Близнюки   Сьогодні вам слід остерігатися недоброзичливців і пліток у колективі. Найвигідніша для вас позиція – відсторонення і байдужість. Захищаючи колегу, ви можете потрапити в немилість до керівництва. У другій половині дня постарайтеся знайти час для відвідування стоматолога. Якщо ви вчасно не подбаєте про своє здоров'я, ситуація може дати серйозні ускладнення.
Рак. Сьогодні вам слід бути напоготові в робочому колективі. Ви отримаєте інформацію про людину, яка намагалася підірвати ваш авторитет. Не варто приймати необдумане рішення і піддаватися емоціям. Пам'ятайте, що найкращий суддя - це час, а найцінніше - інформація. Вільний час присвятіть отриманню позитивних емоцій: сходіть в кіно або в клуб потанцювати.
Лев   У першій половині на вас чекають труднощі у стосунках із вашими партнерами. Доведеться йти на компроміс, щоб зберегти ділові відносини. Відсуньте убік амбіції і гординю, тоді вам вдасться врегулювати ситуацію швидко. У другій половині дня вам слід зайнятися профілактикою роботи серцево-судинної системи. Постійна напруга і стреси шкодять вашому здоров'ю.
Діва Перша половина дня сприятлива для вирішення будь-яких юридичних питань і оформлення документів. Постарайтеся не оскаржувати рішень у бюрократичних інстанціях, ситуація вирішиться для вас благополучно. У другій половині дня ваш професійний досвід допоможе вийти зі складної робочої ситуації. Ваші дії відзначить керівник, заохотивши фінансовою винагородою.
Терези Сьогодні для вас будуть відкриті всі двері кабінетів чиновників. Намагайтеся вирішити всі питання відразу, не відкладаючи. Стосунки з колегами будуть напруженими. Не варто нікого посвячувати в свої робочі плани. У другій половині дня на вас чекає важлива інформація від старих партнерів. Використовуйте можливість, щоб отримати додатковий прибуток.
Скорпіон Особливо вдалий день для співбесід та працевлаштування. Проявіть винахідливість і нестандартний хід думок. Вам вдасться привернути до себе увагу важливої особи, завдяки чарівності і почуттю гумору. У другій половині дня ви отримаєте вигідну пропозицію з боку конкурентів. Не варто згадувати образ минулого. Використовуйте ситуацію для отримання фінансової вигоди.
Стрілець Вранці вам важко буде зібратися з силами. Ваш організм дає збій, тому вживайте профілактичних заходів. У другій половині дня вам слід поговорити з керівництвом про підвищення. Намагайтеся проявити ввічливість у діалозі та освятити факти. Вільний час присвятіть догляду за тілом. Відвідайте масажиста або сходіть у сауну.
Козеріг Сьогодні на вас чекає важливий день, насичений контактами з новими партнерами. Не варто довіряти думкам та судженню оточуючих. Робіть так, як ви планували. Щоб не відхилитися від вірного курсу, зверніться за порадою до близького друга. У другій половині дня ви отримаєте великий прибуток. Інвестуйте кошти у свій інтелектуальний розвиток.
Водолій. Вранці ви зіткнетеся з неприємною конфліктною ситуацією, яка може вивести вас із рівноваги. Намагайтеся не піддаватися емоціям і поганому настрою. У другій половині дня вашу ідею підтримає керівник. Користуйтеся нагодою, щоб поговорити про додаткове фінансування та підтримку. Вільний час присвятіть коханій людині, влаштуйте романтичну вечерю при свічках.
Риби Сьогодні вам слід остерігатися обману з боку незнайомців. Не варто довіряти важливу інформацію стороннім людям, інакше потрапите в скрутну ситуацію. Будьте уважні в транспорті та громадських місцях, існує ризик пограбувань. Вільний час присвятіть спілкуванню з цікавими людьми. Вам варто відволіктися від роботи і розслабитися в хорошій компанії.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Сімейний стан: все можна.


- Як визначити, що Ви тримаєте в руках: кота чи кішку?
- А Ви киньте на землю! Якщо побіг - то кіт, а якщо побігла - то кішка.


- Ти навіщо соковижималку зламав?
- Хотів сік вичавити.
- Який сік?
- Березовий.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат