Аналітика » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (is_analytics = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 340, 20

Аналітика мовою оригіналу: Ринат Ахметов, або Невинна жертва режиму

Реанимировав дело об убийстве Евгения Щербаня, Президент надеялся создать проблемы старому врагу. В итоге сделал больно давнему товарищу. Однако не растерялся, решив, что в новой комбинации тоже что-то есть…

Аналітика мовою оригіналу: Що у п'яного на язиці, то у політика на Фейсбуці

Начинаем весенние прогулки по страницам дюже важных персон.
О чем вы думаете? – гласит вопрос в верхнем окошке страницы на Фейсбуке. О чем думают наши политики? Да мало ли о чем.

Аналітика: Чи стануть українськими спецслужби України?

Спеціальні служби є неодмінним атрибутом будь-якої повноцінної держави, покликаним гарантувати її безпеку.

Аналітика: Олігархічні конгломерати в Україні можуть припинити існування у будь-який момент

Українські олігархічні конгломерати нав’язують країні власні правила гри, але водночас у межах нинішньої моделі в будь-який можуть обвалитися, спровокувавши непередбачувані наслідки для української економіки та країни загалом

Аналітика від "Експресу": Янукович проти... Януковича

Екс-працівники спецслужб вважають, що Президента України можуть шантажувати його ж... минулим

Аналітика: Реформа БТІ виявилася бездарним блефом Бродського і Лавриновича

(мовою оригіналу) Чиновник Укргостреестра неумело рассказал о преимуществах нововведений

Аналітика: Помічники народних депутатів – під грифом "ЗАСЕКРЕЧЕНО"

Не лише утримання народних депутатів дорого обходиться нам - платникам податків. Утримання армії помічників нардепів влітає українцям у 8 млн. 880 тис грн щомісяця. Про тих, хто допомагає слугам народу виконувати свої функції пише на своєму сайті ГМ "ОПОРА".

Аналітика мовою оригіналу: Саботаж у Партії регионів  

Тревожные новости поступают со стана парламентских бойцов Партии регионов. Пока глава фракции А. Ефремов рассказывает о чуть ли не 100% явке фракции и готовности в любой момент разблокировать трибуну и приступить к работе, рядовые партийцы говорят об иной ситуации.

Аналітика від durdom.in.ua: "Щоби скинути Януковича, опозиції слід отримати три маленькі перемоги"

(мовою оригіналу) Роман Шрайк, основатель сайта durdom.in.ua: "Часто можно услышать, что к 2015 году оппозиция должна идти "путем маленьких побед", но каких — никто не пишет. Мой вариант: 1) Ввод сенсорной кнопки. 2) Победа на киевских выборах. 3) Сбор подписей для референдума о недоверии Януковичу".

Аналітика від Сергія Доротича: Стратегічне завдання влади – вбити середній клас

Ми вже давно передрікали, що головною метою влади Януковича є не збирання податків, а знищення середнього класу, як це було в 1929 році з часів скасування НЕП, та непманів за комуністичної влади.

Аналітика від ветерана СБУ: "Порядних людей у владу треба заганяти палицею"

Після Київської Русі 25 поколінь українців жили без власної держави, тому мають хуторянське мислення - пристосовуватися, сховатися, а не боротися у відкритому бою. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав генерал-лейтенант Служби безпеки України (СБУ) Олександр Скіпальський.

Донецька вендета

Вбивство Кранца, або Кривава історія маєтку Ахметова в Ботанічному саду Донецька.

Аналітика: Що сховано за казковими привілеями для Shell?

Щедрі податкові привілеї для компанії Shell, що шукатиме сланцевий газ в Україні, викликають чимало запитань. Преференції для однієї фірми, зазначають критики, зовсім не означає покращення бізнес-клімату.

Аналітика: Що може чекати Ахметова в світлі справи Щербаня

(мовою оригіналу) Реанимировав дело об убийстве Евгения Щербаня, Президент надеялся создать проблемы старому врагу. В итоге сделал больно давнему товарищу. Однако не растерялся, решив, что в новой комбинации тоже что-то есть…

Аналітика мовою оригіналу:   Анатомія українського протесту

Довольно часто приходится слышать, будто бы украинское общество неспособно на массовые протесты. Мысль эта периодически высказывается ведущими политологами и журналистами, обсуждающими политические события в стране и вялую реакцию на них населения.

Аналітика: Війна «Батьків» та «Дітей». За що битимуться Ахметов та інші олігархи у 2013-му

(мовою оригіналу) Суть актуальной украинской проблемы — внутриэлитный конфликт «отцов» и «детей», принимающий все более радикальные формы. Однако, сначала определимся с терминами...

Аналітика: Медведчук хоче виграти президентські вибори для Тимошенко

Лідер громадської організації "Український вибір" Віктор Медведчук, пропонуючи провести референдум з питання вступу України до Митного союзу, підігріває до себе інтерес.

Аналітика від Олеся Донія: "Клан Януковича може панувати 28 років"

Народний депутат Олесь Доній: ”На цих виборах у кожному селі були фальсифікатори. Їхні прізвища відомі. Якби їм не подавали руки, вони б задумалися”

Аналітика: Війна прем'єра Азарова проти мільярдера Фірташа

Скандальна стаття у Frankfurter Allgemeine засвідчила, що невдалі для регіоналів вибори загострили боротьбу груп впливу у партії влади

Аналітика: Коаліція тушок і самовисуванців

Хто у новому парламенті формуватиме більшість? Хоч Конституція 1996 року й не передбачає створення у Верховній Раді України більшості, тим не менше сьогодні саме це є питанням №1 для переможців парламентських виборів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат