Аналітика » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (is_analytics = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 320, 20

Аналітика: Міф про Україну як житницю світу, або Чому аграрії не можуть стати локомотивом економіки

Попри рекордні врожаї, українське сільське господарство неспроможне стати драйвером економіки. Навпаки, великі інвестиції олігархічного бізнесу в АПК здатні перетворитися на джерело численних соціально-економічних проблем

Аналітика мовою оригіналу: Бути чи не бути децентрализації влади в Україні

В украинской политике, известной отсутствием системности, принято отмечать культурные различия разных регионов страны и даже использовать фразу "две Украины" (или, в зависимости от автора, три, четыре или даже восемь Украин!)

Аналітика: Україна існує лише для галочки?

На фоні глобальної боротьби між США та Китаєм за стратегічне світове панування, Українська держава вже давно не проводить розробку навіть середньострокового плану дій. Невже, правда, ніби геополітиків у нас немає, бо геополітика не цікавить нинішнє керівництво?

Аналітика мовою оригіналу: Путин может выставить своего кандидата против Януковича

Депутат-регионал Олег Царев – о технократе Арбузове и своем потенциальном парламентском соратнике миллиардере Вадиме Новинском

Аналітика: Через 15 років ми житимемо удвічі довше

Ученi прогнозують, що до кiнця столiття людина забуде про рак i не потребуватиме їжi...
У Нью-Йорку закiнчилась конференцiя "Global Future 2045 World Congress", що спричинила справжнiй вибух у наукових колах.

Аналітика мовою оригіналу: Куда двигать Украину? Тезисы политических и экономических преобразований

Мы уже несколько лет последовательно говорим о том, что падение существующей модели украинского государства (как политической, так и социально-экономической) неизбежно. Для кибернетиков-экономистов и аналитиков это очевидно, как дважды два.

Аналітика мовою оригіналу: Киевское фиаско Сергея Левочкина

Сорванная в четверг сессия Киевсовета показала всю глубину проблем, с которыми власть столкнулась в столице. Это уже не просто кризис местного самоуправления, а полный крах политики президента в отдельно взятом городе.

Аналітика: Чому Москва б`є по Митрополиту Володимиру

Філарет, Київський Патріарх: "І я, і наша Церква слідкуємо за тим, що відбувається у наших братів з УПЦ МП, і ми цим занепокоєні. Своє занепокоєння ми висловили і в заяві Прес-центру Патріархії, і нещодавно у Зверненні Архієрейського Собору".

Аналітика: Російська навала на український медіаринок

Створення нових друкованих видань відбувається на фоні тенденції відмирання "паперового формату". Зовсім "папір" не зникне, але він здає позиції електронним ЗМІ з економічних причин - великі видатки на папір та друк. До того ж, витрати рекламодавців на розміщення у друкованій пресі в першому півріччі цього року знизилися на 30-35%.

Аналітика: Донька Тимошенко замість мами на виборах — чи реально це?

Пiд час виступу Євгенiї Тимошенко на об'єднавчому з'їздi опозицiї неможливо було не звернути увагу на дивнi метаморфози, що вiдбулись у її зовнiшньому виглядi та поведiнцi.

Аналітика: Візова «відкритість» країн ЄС у цифрах і фактах

Українцям дедалі рідше відмовляють у видачі шенгенської візи. Утім, відмов могло би бути ще менше, наголошують спостерігачі. Як засвідчив громадський моніторинг, білорусам і росіянам видають більше віз.

Аналітика: Закарпаття візьмуть в Євросоюз?

Що зміниться після набрання чинності Угоди про спрощення оформлення віз між Україною та Європейським Союзом?

Аналітика мовою оригіналу: Беглые хохлы. Портреты украинских эмигрантов

Люди, покидающие Украину, часто пытаются найти этому какое-то оправдание…

Аналітика: Фантомне багатство Європи

(мовою оригіналу) Европейский центральный банк - обладатель настоящей информационной бомбы, которую он лишь после долгих раздумий предал огласке.

Аналітика: Непереможний Держкомзем: черги, хабарництво та навмисне створення проблем

Недавно Світовий банк оновив рейтинг легкості ведення бізнесу. Титул найбільшої складності отримання дозволу на будівництво знову отримала Україна. Зі 183 країн, які змогла обстежити установа, саме Україна має найскладнішу процедуру бюрократичного погодження початку будівництва.

Аналітика: Україна завершить руйнування СРСР: як і чому це станеться

Письменник Андрій Кокотюха (на фото): "Нинішній президент може увійти в історію, як головний євроінтегратор, і довершити руйнування "совка".

Аналітика мовою оригіналу: "Янукович може влаштувати Росії Содом і Гомору"

Позиция России вредит ей, - считает российский журналист. В последних переговорах Путина и Януковича не было не то что прорыва – не было и малейшей сдвижки.

Аналітика від Da Vinci: Митний Союз — утворення не ефективне

(мовою оригіналу) О неэффективности Таможенного союза пишет компания Da Vinci в своем оперативном докладе. В своем презентационном ролике компания сообщает, что работает на правительства разных стран и коммерческие структуры.

Аналітика мовою оригіналу: Популярные примеры народной журналистики

Этот мировой бизнес тренд, обретающий сегодня размах и популярность, (открою секрет) существовал уже когда-то давно.

Аналітика мовою оригіналу: Чи торкнеться криза на Кипрі українців  

4 наивных вопроса на тему "Коснется ли кризис на Кипре украинцев"? Дело в том, что власти терпящего экономическое бедствие Кипра готовы обложить налогом ВСЕ банковские вклады.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат