Аналітика » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (is_analytics = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 240, 20

Аналітика від Джорджа Сороса: Як Євросоюзу врятуватит Україну і саму себу від Росії

Успех новой Украины будет представлять угрозу для существования правления Путина в России, - уверен Джордж Сорос

Аналітика: Як нейтралізувати Путіна, не доводячи конфлікт до великої війни

Центром мира и глобальной политики стала Украина. Третья мировая, или нейтрализация Путина — решение вопроса за нами.

Аналітика від Ярoслава Грицака: Як подолати історію та здійснити цивілізаційний стрибок

Письменник Ярослав Грицак (на фото): "Я розумію, що більшість є люди дуже зайнятими, і навряд чи мають аж так багато вільного часу, щоб читати нові книжки. Особливо зараз, в умовах неоголошеної російсько-української війни, коли ми читаємо у першу чергу повідомлення про воєнні дії на Сході України".

Не на жарт розговорився Фірташ: "Поверніть Крим, тоді ми розплатимося за газовими боргами"

Олігарх Дмитро Фірташ відповів на запитання кореспондента Die Welt.

Аналітика: «Росія розпадеться. Володимир Путін усі необхідні рішення вже прийняв»

Виталий Портников: "Государства распадаются не в результате показателей рейтинга тех или иных политиков, а в результате принятых ими решений, ведущих к распаду этих государств".

Аналітика: Чому українські бізнесмени почали створювати свої міні-армії

Среди предпринимателей стало модным называть свои отряды добровольными подразделениями

Аналітика: Хто очолить Адміністрацію президента. П'ять головних кандидатів

Победа Петра Порошенко на президентских выборах ставит перед ним очень важную и тяжелую задачу – формирование своей команды. До сих пор у Петра Алексеевича ее по факту не было.

Аналітика: Президент другого плану, або Чому українці надали перевагу Порошенкові

Президентський пост в умовах обмежених повноважень і завищених суспільних очікувань – це скоріше випробування, ніж нагорода для Петра Порошенка.

Аналітика: Коломойський №1. Нова висота для мільярдера

Особистого ворога Путiна просувають на посаду нового прем'єр-міністра України. Ще мiсяць тому Iгор Коломойський був вiдомий українцям як тихий аполiтичний мiльярдер, що живе у Швейцарії.

Аналітика: «Вибори потрібні для того, аби жодна сука не сказала, що тут нема легітимної влади"

Руководитель ВОО «Украинская стратегия», сопредседатель Координационного Совета Гражданской Ассамблеи Украины Анатолий Пинчук (на фото) поделился своими мыслями о текущей ситуации в Донбассе и всей Украине.

Аналітика: Конституційний переворот, слабкий президент та парламентське болото на довгі роки

Публичное требование Москвы о переносе выборов 25 мая - ширма. Кремль желает не сорвать президентские выборы в Украине, а сделать их бессмысленными

Аналітика: Чи варто боротися за те, аби Донбас залишався у складі України?

Ризикую накликати на себе праведний гнів патріотів, але треба, нарешті, визначитися. Коротше кажучи, думайте - самі, вирішуйте - самі: мати або не мати

Аналітика:   Україна має вибір між ганьбою та неминучою потребою опору

Мета путінської Росії – знищити Україну як незалежну державу, зокрема «повернути» святі місця, пов’язані з історією православ’я, не в останню чергу шляхом провокування громадянської війни в Україні.

Аналітика від Сергія Лещенка: Порошенко і порожнеча

Організація виборів Петра Порошенка висвітила слабкі місця найбільш вірогідного переможця президентських перегонів. Уже сьогодні видно проблеми, з якими він зіштовхнеться в разі обрання на посаду керівника держави.

Аналітика: На друге коло. Порошенко vs Тимошенко

Україна найближчим часом ризикує повернутися до моделі протистояння членів «однієї команди» за зразком 2005–2009 років, програми яких майже не відрізняються

Аналітика: Путінські пропагандисти намагаються втягти європейців до своєї вигаданої реальності

Російська пропаганда намагається створити вигадану реальність для Заходу, оскільки Росія говорить, що нібито бореться з явищем, яке стимулює сама, - вважає відомий американський історик, професор Єльського університету Тімоті Снайдер.

Аналітика: Хижацькі плани путінського злочинного угрупування, або Варвари повертаються

Политика Путина в отношении Украины будет гораздо более жесткой. Он постарается забрать то, что можно забрать — Крым уже, и часть Юго-Востока. По отношению к остальной части он планирует осуществить перекупку бизнеса, получить экономический контроль. К несчастью, шансы на это у него неплохие.

Аналітика: Україна — курс на сінгапурську модель державотворення

Україні слід іти "європейським шляхом", використовуючи сінгапурський досвід. Польща, Угорщина, Чехія теж показали ріст. Певно, істина десь посередині. (Рос.)

Борис Немцов: От исхода сегодняшней операции в Славянске зависит судьба Украины

Ставки запредельно высоки. Если сепаратисты устоят, то выборы Президента, назначенные на 25 мая, в ряде восточных регионов не состоятся.

Фірташу загрожує до 50 років тюрми і конфіскація всіх активів (ДОПОВНЕНО)

(за оригіналом) Решение об экстрадиции Дмитрия Фирташа из Австрии в США ожидается в мае. До недавних пор могущественному олигарху грозит несколько десятков лет тюрьмы и потеря всех активов.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат