Аналітика » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (is_analytics = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 280, 20

Аналітика: Невже до Медведчука запитань у влади вже немає?

(мовою оригіналу) Лидер «Украинского выбора» продолжает безнаказанно работать против Украины.

Аналітика: Зміна влади та перерозподіл власності в Україні

(мовою оригіналу) Этот процесс способен затронуть не только активы «семьи» Януковича, но и собственность российских миллиардеров, которые весьма влиятельны в этой стране.

Аналітика: Хто отримав найбільше користі від режиму Януковича

Олігархи Рінат Ахметов і Дмитро Фірташ мають понести відповідальність за криваві події в Україні, — переконаний журналіст 33-річний Сергій Лещенко. — Бо вони отримували вигоду від перебування Януковича при владі.

Аналітика: Зловісна тінь Путіна, або Чому європейці все ще домовляються з Януковичем

(за оригіналом) Многим кажется возмутительным то, как мягко европейские политики говорят с украинской властью. Но дело не только в тех, кто нажимал на курок

Аналітика від "Московського комсомольця": Україна стала старшою сестрою Росії

(мовою оригіналу) Наш истеблишмент так не любит все, что происходит в Киеве, не столько по причине Украины, сколько по причине России. Ведь мы-то не хотим отстаивать свои права и свободы. Обломно это и муторно. (Фотоколаж — персонально для В.Ф.Я., який сподівається що надзвичайка йому допоможе).

Аналітика: Помилка ЄС — нерозуміння природи режиму Януковича

(мовою оригіналу) Экс-глава МИД Украины Огрызко заявил DW, что Запад должен ввести санкции против украинского режима и определиться с отношением к Кремлю, поддерживающему Януковича.

Аналітика мовою оригіналу: Подолати Януковича (Преодолеть Януковича)

Мы должны понимать, что Янукович рассчитывает, что будет президентом и дальше, потом победит на выборах и передаст власть тому, кому захочет. Его стратегия: я покажу вам, что вы в моей власти. Но именно эта стратегия и ведёт его уже даже не к отставке, а как минимум к бегству в Подмосковье

Чому розгон Майдану не принесе успіху Януковичу

(мовою оригіналу) Чтобы победить, украинскому президенту надо перестроить свой режим по российскому образцу, но на это у него уже нет времени.

Аналітика: Україна найближчим часом буде в асоціації з ЄС. Це закон геополітики

Як у майбутньому оцінять те, що зараз відбувається у центрі Києва – на Майдані та на вул. Грушевського. Що це: революція, народне повстання, бунт доведених до відчаю людей? Про це – у розмові з відомим київським політологом і письменником Дмитром Видріним.

Віталій Ярема: «Влада пов'язала "Беркут" кров'ю: хлопці, або служіть нам, або — в тюрму"

Виталий Ярема (на фото): «Уникальность нашего президента не только в том , что он — единственный на земном шаре имеет две судимости. Он — единственный, кто игнорирует такое количество людей» (мовою оригіналу).

Аналітика: Втручання у внутрішні справи України може дорого коштувати ЄС

Те, що відбувається в Києві та в інших регіонах України, – це внутрішня українська справа, яка має вирішуватися без стороннього втручання.

Аналітика: Чому ми самі, або Захід нам не допоможе

Далі ритуальних розмов про санкції та створення дискомфорту для найодіозніших фігур режиму Захід не піде

Аналітика: Революція і гроші. Олігархи шукають нового захисника своїх капіталів

Події останніх днів можуть стати останньою краплею у чаші терпіння великих грошових мішків. Якщо вони вирішать, що Янукович у своїй непередбачуваності перейшов крайню межу, то чи не стануть шукати нового гаранта своїх статків?

Аналітика від Миколи Поліщука: Без надії на довге і здорове життя українців

Якби Україна розпочала процес реальної євроінтеграції, то це майже гарантовано забезпечило б швидке зростання тривалості життя. Але з нинішньою владою, тим, хто живе в Україні, не варто сподіватися на довге і здорове життя.

Аналітика: Хто влаштував заворушення в Києві і що таке «Правий сектор»?

(мовою оригіналу) Ответственность за беспорядки в центре Киева взял на себя «Правый сектор» — объединение молодёжи из нескольких ультраправых организаций.

Аналітика: Чи вдасться уникнути громадянської війни в Україні?

Оголосивши про створення альтернативних органів влади, опозиція нарешті почала реальну війну з режимом. Правда, це рішення треба було приймати щонайменше два тижні тому. Сьогодні в опозиції вже сформована група радикалів, які готові до реальної війни.

Аналітика: П'ять партій і одна перемога. Стратегії на 2014 рік

(мовою оригіналу) Пять парламентских партий вступили в предпрезидентский год избирательной гонки. Задача-максимум для каждой фракции одна – стратегическая победа. Однако и задача-минимум у всех одинаковая – избежать после выборов тюрьмы.

Аналітика: Санкції проти українських чиновників вже спрацювали

Джон Хербст работал американским послом в Киеве во время Оранжевой революции и лично был вовлечен во многие процессы, которые сформировали новые политические реалии в Украине. При нем закручивались гайки во время двух последних лет президентства Кучмы, при нем фальсифицировались выборы, при нем произошел Майдан, при нем оранжевые начали войну на самоуничтожение…

Аналітика від Вадима Гриба:       "Коли треба когось жорстко нахилити   — це суперлюди"

ВАДИМ ГРИБ: "Путіну для перемоги в геополітичній грі за Україну потрібна була точка опори. Донедавна її у нього не було, а зараз вона, можливо, з'явилася. Кредит дали на два роки. Це тільки щоб Януковичу пережити президентський термін. Якщо він переживе - тоді будуть далі про щось домовлятися".

Аналітика: Життя сірих кардиналів, або Невже організатором Євромайдану був Льовочкин

(мовою оригіналу) Появление киевского майдана образца 2013 года многие ставят себе в заслугу. Оппозиция приписывает все достижения себе. Граждане полагают, что майдан собрался против В.Януковича. Однако есть и иная сила, способная срежиссировать столь масштабный сценарий.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат