Без перевороту

03.12.2021 13:32 ПОЛІТИКА

В Україні знову напружена ситуація. Історія зі зривом спецоперації по захопленню російських військових найманців Армії Вагнера має продовження.

Ми розповідали про те, як президент Зеленський розізлився на журналістів, які ставили йому запитання, чому ж влада України провалила спецоперацію. Проти деяких журналістів почали відкривати кримінальні справи. Тобто Зеленський і надалі захищає главу свого Офісу Андрія Єрмака, який безпосередньо дав команду зупинити спецоперацію і кидається на всіх, хто вказує на зрадників України.

Опозиційні сили оголосили, що дають Зеленському час до 1 грудня звільнити Єрмака, а разом з ним ще одного російського ставленика в Офісі президента України — Демченка. Якщо Зеленський не вижене російських прихвостнів зі свого оточення, то опозиція пригрозила Майданом.

У свою чергу Зеленський заявив, що в Україні певні сили запланували переворот і натякнув, що за переворотом стоїть олігарх Ахметов. Ахметов, у свою чергу, звинуватив президента у брехні. Це вже серйозно. Бо попередні влади допустили, щоб вся енергетика опинилася в руках олігарха Ахметова, і якщо його розізлити, то Україна потоне в темряві.

Тим не менше, 1 грудня таки відбулася акція опозиції. І вона була доволі багатолюдною. Зеленському висловили три негайні до виконання вимоги:

— звільнити голову Офісу президента Андрія Єрмака;
— розпустити Верховну Раду та призначити дострокові вибори;
— піти у відставку.

Судячи з останніх заяв президента, у відставку він не піде. Та й Єрмака з Демченком не звільнить. Найімовірніше, буде закручувати гайки і тиснути на опозицію. А в американській розвідці розповіли, чому ж Зеленський не може позбутися від свого оточення, яке безпосередньо працює на російську розвідку. Бо на президента є дуже серйозний компромат.

Отже, ми опинилися у подвійному російському зашморгу. Росія не просто стягнула свої війська вздовж наших кордонів. Вона ще й розхитує Україну зсередини. Щоб вийти з цієї ситуації, потрібно, принаймні, стабілізувати ситуацію всередині, знайти компроміси, не боятися правди. Краще зробити зізнання і вибачитися, ніж нарощувати протистояння. Ну а що стосується війни з олігархами, то тут не все так просто. Тут ще потрібна рішучість. У Зеленського її немає.

Про те, як російська розвідка керує українською владою, читайте у статті Американський розвідник: Російські спецслужби є в найвищих ешелонах української влади.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат