Газета » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

В Ужгороді відбувся традиційний міжнародний турнір з петанку   Каштани-2023

Цього разу участь в турнірі взяли спортсмени з Естонії, Угорщини, Польщі та представники всіх кращих клубів України. Всього до Ужгорода приїхало 72 учасника.

В Ужгороді відбувся традиційний міжнародний турнір із петанку «Каштан-2022»

В Ужгороді протягом трьох днів проходив традиційний міжнародний турнір із петанку «Каштан-2023».

В Ужгороді відбувся міжнародний турнір із петанку «Каштан-2021»

В Ужгороді у Боздоському парку протягом трьох днів відбувалися ігри міжнародного турніру з петанку «Каштан-2021». Всього участь у турнірі взяли понад 70 учасників із України, Угорщини, Чехії, Польщі, Білорусі, Росії. Також у турнірі брали участь громадяни Данії, Бельгії та Марокко, які тимчасово проживають в Україні і є членами українських петанк-клубів.

В Ужгороді відбувся традиційний міжнародний турнір із петанку «Сакура»

Цього року турнір зібрав понад 70 учасників з усієї України та кількох іноземців. Ігри відбувалися в Боздоському парку в Ужгороді протягом трьох днів. У перший день відбувся турнір тет-а-тет. Після чотирьох попередніх кіл визначилися 16 кращих учасників, які розіграли медалі турніру А решта учасників розігрували медалі турніру Б.

40 днів серед нас нема знаного арбітра з футболу Олександра Теметєва

Свого часу   літописець крайового футболу Василь Федак писав: «Великим досягненням вважаємо і те, що маємо чотирьох футбольних арбітрів всесоюзної категорії. Це, зокрема, Федір   Куруц, Олександр Малец, Томаш   Пфайфер та Олександр   Теметєв. Вони свого часу з честю відстоювали престиж закарпатського футболу. З них найбільшого успіху домігся берегівчанин О. Теметєв, який провів понад 100 поєдинків у елітному дивізіоні Чемпіонату СРСР та на міжнародній арені».

Володарем Суперкубка 2019 став ФК «Севлюш»

Минулої неділі відбувся суперкубковий матч між виноградівським «Севлюшем» та концовським «Витязем».

В Ужгороді відбувся один із найбільших у Центральній Європі турнірів із петанку «Сакура»

Цього разу участь у турнірі взяли 130 петанкістів із 16-ти країн — України, Росії, Білорусі, Литви, Латвії, Естонії, Швеції, Данії, Угорщини, Словаччини, Чехії, Польщі, Болгарії, США, Марокко, Монголії.

Роберт Юрош: Бокс — це моя професія, яку я дуже люблю

Роберт Юрош очолює спортивний клуб «Пантера» та виховує майже сотню юних боксерів міста.

В Ужгороді пройшов масовий міжнародний турнір із петанку — «Каштан-2018»

В Ужгороді протягом трьох днів майже 100 спортсменів з семи країн Європи та США взяли участь у традиційному міжнародному турнірі з петанку «Каштан».

Йога у маленькому місті: Огляд спортзалів і студій Ужгорода

Сьогодні йога вже не новомодний тренд і не спосіб покращити фігуру. Йогу вибирають, якщо хочуть оновити власні сили, пізнати себе і відчути власну гармонію.

Таємниці майстра Му Юйчуня

Відомий китайський тренер ушу — про себе, бойове мистецтво та оздоровлення людського організму.

«Центральний» Решко

Нещодавно 70 років виповнилося легендарному футболісту із Закарпаття Стефанові Решку.

Щастя на кам’янистій дорозі…

Уродженцеві села Голятин, докторові філологічних наук Миколі Зимомрі — відомому українському вченому-літературознавцеві, членові Національної спілки письменників України, академікові АН Вищої школи України — виповнюється ювілей: на калиновому мості життя зустрічає своє сімдесятиліття...

Петанк. В Ужгороді пройшли рекордні ювілейні "Каштани"

7—9 жовтня в Ужгороді на території парку «Підзамковий» пройшов ювілейний X Міжнародний турнір із петанку «Каштан-2016».

Уп"ятницю в Ужгороді відзначатимуть День фізичної культури та спорту

Сьогодні у прес-центрі Закарпатської ОДА відбулася прес-конференція за участі начальника управління молоді та спорту Віталія Ерфана, який детально розповів про особливості підготовки до урочистостей відзначення Дня фізичної культури та спорту, що відбудеться 9 вересня на площі Народній.

Шаховий вундеркінд з Ужгорода

«Спочатку я грав у шашки й вигравав у вcіх. У 6 років мене записали на шахи. Я хочу вигравати в турнірах, щоб мати медалі, і хочу вигравати гроші, щоб купити квадрокоптер», — розповідає про себе чемпіон області з шахів Ілля Лабик.

«Сакура» побила всі рекорди

Цьогорічний традиційний міжнародний турнір із петанку «Сакура», який проходив у Ужгороді 6—8 травня, побив усі рекорди за 9 років свого існування.

У Закарпатті відкрили сезон петанку турніром у Мукачеві

У Мукачеві відбувся другий традиційний турнір із петанку пам’яті засновника Мукачівського петанк-клубу Володимира Гвоздя. Саме цим турніром у області вже вдруге місцеві петанкісти відкривають сезон улюбленої гри. Цього разу турнір відбувся на нових майданчиках у Мукачеві, спеціально облаштованих для петанкістів у парку “Перемога”.

Про лижний скандал у Закарпатті

Скандал, який виник через проведення Чемпіонату України в Закарпатті, набув широкого розмаху.

У неділю «Говерла» гратиме в Луцьку

У неділю в рамках 13-го туру «Говерла» зіграє в Луцьку з «Волинню». У Прем’єр-лізі команди зіграли 10 матчів: +4=4–2. Голи: 16:15. У минулому сезоні матч в Ужгороді закінчився нічиєю (0:0), у Луцьку перемогла «Волинь» (4:2). 13-й тур є останнім у першому колі, однак залишаються незіграними матчі 12-го туру, який перенесено на 5 грудня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат