Газета » ФОТОРЕПОРТАЖ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '12')or('0' >= '12')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(12 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

На вулиці Другетів аварійна будівля осипається на перехожих: Куди звертатися ужгородцям

Уже був випадок на цій вулиці, коли цеглина з даху дивом не впала на жінку з коляскою, яка щойно пройшла це місце.

Весняний Кубок з велоспорту (Фоторепортаж)

В Ужгороді пройшов відкритий весняний Кубок України у багатоденній велогонці.

Площа Театральна затоплюється дощовими водами (Фотофакт)

Туристичний центр Ужгорода, пл. Театральна після дощу...

Беатриса Міндак — Віце-міс Україна 2014 (ФОТО)

Закарпатська красуня Беатриса Міндак — Віце-міс Україна 2014. Конкурс, на якому обирали найгарніших дівчат України, проходив минулого тижня в Києві.

Очевидне - неймовірне (Фотофакт)

Будівництво на місці колишньої молочарні.

Бруківка з вулиці Швабської (Фотофакт)

Кілька років тому знята ужгородська бруківка поросла бур’яном на автостоянці...

Фотофакт. Ужгородський бармен Василь Білецький...

Ужгородський бармен Василь Білецький готується на подвір’ї власного будинку до відбіркового туру масштабного змагання flair-барменів «Planet Z-Flair Open 2013».

З вулиці Шопена впродовж року не вивозять сміття

Про це на електронну пошту «РІО» повідомили обурені мешканці вулиці. Будівельне сміття, обрізане гілля вже рік ніхто не прибирає, стверджують вони. Люди просять владу відреагувати на ситуацію, звернути увагу на антисанітарію, що за літньої спеки вкрай небезпечна.

Фотофакт. Припаркуюся, де захочу...

Про анархію на наших автошляхах мовиться багато, однак це мало що змінює на краще. Ось, приміром, 10 червня водій автобуса «Угля—Ужгород» припаркував свій чималий за габаритами транспортний засіб просто на дорозі поблизу перехрестя на проспекті Свободи (навпроти картинної галереї «Ужгород»).

Фотофакт — Нацбанк

Кілька тижнів тому «прикраса» з’явилася над центральним входом до будівлі Закарпатського обласного відділення Нацбанку. І тепер активісти, небайдужі до архітектурного обличчя рідного міста, гадають, чи довго вона ще там висітиме, адже зображення аж ніяк не вписується в загальний ансамбль будівлі?

Фотофакт

Пл. Петефі. Зникаюча ліпнина. Архітектурно-історичне обличчя Ужгорода: тільки косметикою ситуацію не змінити...

Фото. Буйволяча ферма

Буйволяча ферма в селі Вертеп на Хустщині налічує 14 голів. За словами господарів, буйволи поки що приносять їм виключно збитки, а не заробіток. Дорослий буйвол за день з’їдає 6 кг сіна і 4 кг зернових. Перших двох буйволів власник садиби завів 8 років тому.

Фотофакт

За 100 метрів від міської прокуратури на вул. Уральській дорогу перекрито металевим шлагбаумом. Це протизаконно: кримінальна стаття «Захоплення та перекриття доріг, шляхів загального користування». По всьому місту за повної бездіяльності міського прокурора мажорами перекрито доріг і тротуарів у 37 місцях. Звертаємося до ГПУ про реагування та допомогу!

Фотофакт

Близько півтора року тому міська влада звітувала про ремонт однієї зі стратегічних ужгородських магістралей — вулиці Минайської, відремонтованої за обласні кошти. Нині на дворі кінець лютого. А це одна з ділянок на вул. Минайській, поблизу «Осетії». Таких ділянок   тут наразі чимало.

Фотофакт

Факти розкрадання в Ужгороді труб системи централізованого теплопостачання, від якої місто відмовилося на користь
автономного опалення, стають дедалі очевиднішими.

Фотофакт

Третя «зимова біда» в Ужгороді після снігопаду й відлиги — обледенілі й нечищені тротуари. Навіть пересуваючись   Швабською, про ремонт якої розмови тривають місяцями, не слід втрачати пильності й пам’ятати правила ходіння по льоду, аби при падінні не травмуватися...

Фотофакт. Напис на паркані УжНУ

16 січня паркан ректорату УжНУ з символікою та гімном університету невідомі розмалювали надписами зі звинуваченням нинішнього ректора в хабарництві. Того ж дня надписи були зафарбовані.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат